Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All MALIQ HAKA All 6,202,648.00 29 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Nd-ja Mirembajtja Rruga (0808) MALIQ HAKA Elbasan 196,800 2014-11-12 2014-11-13 29521090142014 Karburant dhe vaj 2109014 Nd Sherb Publike vajra
  Komuna Gjinar (0808) MALIQ HAKA Elbasan 392,400 2014-10-14 2014-10-15 21123860012014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale materiale Komuna Gjinar
  Komuna Gjinar (0808) MALIQ HAKA Elbasan 298,800 2014-10-10 2014-10-10 21023860012014 Pjese kembimi, goma dhe bateri goma makine Komuna Gjinar
  Komuna Zavaline (0808) MALIQ HAKA Elbasan 226,800 2014-10-08 2014-10-09 13224000012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Komuna Zavaline Elbasan Blerje Tuba Betoni
  Drejtoria e shendetit publik Peqin (0827) MALIQ HAKA Peqin 199,128 2014-09-29 2014-09-30 3910130392014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve ndertimore Mirembajtje objekte ndertimore nga drejt Shendetit Publik Peqin ne favor Maliq HakaElbasan fatur nr 30 dt 26.09.2014
  Komuna Kajan (0808) MALIQ HAKA Elbasan 254,400 2014-09-23 2014-09-24 12523880012014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj Komuna Kajan mirmbajtje rruge
  Drejtoria e shendetit publik Peqin (0827) MALIQ HAKA Peqin 189,600 2014-09-16 2014-09-17 3610130392014 Pjese kembimi, goma dhe bateri Pjes kembimi nga drejt Shendetit Publik Peqin ne favor Maliq Haka Elbasan fatur nr 28 dt 15.09.2014
  Komuna Shirgjan (0808) MALIQ HAKA Elbasan 442,800 2014-09-03 2014-09-04 21523970012014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale Komuna Shirgjan Elbasan Sherbim te tjera
  Sp. Peqin (0827) MALIQ HAKA Peqin 392,400 2014-07-24 2014-07-25 6710130802014 Shpenzime te tjera transporti Sherb Riparim Ambulance nga Spitali Peqin ne favor te Maliq Haka Elbasan fatur nr 08921871 dt 15.07.2014
  Komuna Skenderbeg (0810) MALIQ HAKA Gramsh 392,400 2014-07-24 2014-07-24 11624330012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Sa paguar fat.nr.17 dt:30.06.2014 nga Komuna Skenderbegas
  Komuna Skenderbeg (0810) MALIQ HAKA Gramsh 69,600 2014-07-22 2014-07-22 11724330012014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera per konstruksionin e rrugeve, urave, rrjeteve Sa pagaur fat.nr.21 dt:04.07.2014 nga Komuna Skenderbegas
  Komuna Skenderbeg (0810) MALIQ HAKA Gramsh 36,000 2014-07-22 2014-07-22 11824330012014 Shpenzime per mirembajtjen e mjeteve te transportit Sa pagaur fat.nr.21 dt:04.07.2014 nga Komuna Skenderbegas
  Komuna Skenderbeg (0810) MALIQ HAKA Gramsh 346,800 2014-07-09 2014-07-09 9824330012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te veprave ujore Sa paguar fat nr.20 dt:08.07.2014 nga Komuna Skenderbegas
  Komuna Gjocaj (0827) MALIQ HAKA Peqin 393,600 2014-06-27 2014-06-30 16026800012014 Shpenzime per mirembajtjen e tokave dhe aktiveve natyrore Pastrim Kanali kullus komuna gjocaj ne favor Maliq Haka Elbasan Fatur nr 08921868 dt 23.06.2014
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) MALIQ HAKA Elbasan 93,600 2014-06-11 2014-06-12 12521090082014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve specifike Qendra Ekonomike Arsimit riparim dere
  Drejtoria Rajonale AKU Elbasan (0808) MALIQ HAKA Elbasan 77,040 2014-06-06 2014-06-09 7610051222014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim Materiale pastrimi DRAKU Elbasan
  Shkolla "A. Myftiu", Elbasan (0808) MALIQ HAKA Elbasan 404,400 2014-05-22 2014-05-23 4310110982014 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme MATERIALE SHK."ALI MYFTIU"
  Qendra Sociale Balashe Elbasan (0808) MALIQ HAKA Elbasan 91,200 2014-05-14 2014-05-15 6121090172014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim Qendra Soc Balashe materiale pastrimi
  Mirembajtja e terreneve Sportive (0808) MALIQ HAKA Elbasan 43,000 2014-05-08 2014-05-09 4321090192014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim Nd Mirmb Terreneve Sportive materiale pastrimi
  Nd-ja Mirembajtja Rruga (0808) MALIQ HAKA Elbasan 100,800 2014-04-14 2014-04-15 8421090142014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale Nd Sherb Publike materiale mjedisi