Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All LINDA-80 All 55,581,514.00 85 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Drejtoria Arsimore Lezhe (2020) LINDA-80 Lezhe 124,000 2014-12-30 2014-12-31 27110110202014 Shpenzime te tjera transporti DREJT ARSIM LEZHE LIK FAT.74 DT.15.12.2014 SIPAS KONTR
  Komuna Dajc (2020) LINDA-80 Lezhe 1,999,800 2014-12-30 2014-12-31 11925770012014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative KOM DAJÇ PAG FAT NR 80 DT 22.12.2014
  Zyra Arsimore Kurbin (2019) LINDA-80 Laç 984,404 2014-12-29 2014-12-30 27410111212014 Shpenzime te tjera transporti ZYRA ARSIMORE KURBIN PAGUAR FATURE NR 87 DT 09.12.2014 UP NR 1 NR 544 PROT DT 08.07.2014 ,NJOFTIM FITUESI NR 568 PROT DT 04.08.2014
  Sp. Puke (3330) LINDA-80 Puke 299,538 2014-12-29 2014-12-30 27010130832014 Karburant dhe vaj 1013083 SPITALI PUKE KODI 1013083 karburant fatura 84 dt.24.12.2014
  Qarku Lezhe (2020) LINDA-80 Lezhe 113,820 2014-12-26 2014-12-29 25920200012014 Karburant dhe vaj KESHILLI I QARKUT PAG FAT NR 76 DT 18.12.2014
  Komuna Shenkoll (2020) LINDA-80 Lezhe 480,000 2014-12-24 2014-12-26 20825710012014 Sherbime te tjera KOM SHENKOLL LIK FAT.82 DT.22.12.2014
  Drejtoria Arsimore Lezhe (2020) LINDA-80 Lezhe 54,109 2014-12-18 2014-12-19 25010110202014 Shpenzime te tjera transporti DREJT ARSIM LEZHE LIK SHPENZ TRANS SIPAS KONTRATES
  Drejtoria Arsimore Lezhe (2020) LINDA-80 Lezhe 317,041 2014-12-18 2014-12-19 25110110202014 Shpenzime te tjera transporti DREJT ARSIM LEZHE LIK SHPENZ TRANSPORT SIPAS KONTRATES
  Spitali Lezhe (2020) LINDA-80 Lezhe 112,760 2014-12-16 2014-12-17 52010130212014 Shpenzime te tjera transporti SPITALI LEZHE LIK FAT.68 DT.16.12.2014
  Drejtoria Arsimore Lezhe (2020) LINDA-80 Lezhe 42,720 2014-12-16 2014-12-17 24710110202014 Karburant dhe vaj DREJT ARSIM LEZHE LIK FAT.71 DT.09.12.2014
  Komuna Kallmet I Madh (2020) LINDA-80 Lezhe 186,912 2014-12-12 2014-12-12 19525750012014 Karburant dhe vaj KOM KALLMET PAG FAT NR 45 DT 10.11.2014
  Zyra Arsimore Kurbin (2019) LINDA-80 Laç 1,037,484 2014-12-09 2014-12-11 24610111212014 Shpenzime te tjera transporti ZYRA ARSIMORE KURBIN PAGUAR UP NR 1 DT 08.07.2014 KONTRATE NR 544/7 PROT DT 01.09.2014 FT NR 70 DT 09.12.2014
  Bordi i Kullimit Lezhe (2020) LINDA-80 Lezhe 728,880 2014-12-09 2014-12-10 16410050742014 Karburant dhe vaj BORDI I KULLIMIT LEZHE PAG FAT NR 67 DT 03.12.2014
  Federata Futbollit (2020) LINDA-80 Lezhe 60,000 2014-12-05 2014-12-09 5421270052014 Udhetim i brendshem KLUBI I SPORTIT LEZHE LIK FAT.38 DT.03.12.2014
  Spitali Lezhe (2020) LINDA-80 Lezhe 240,000 2014-12-01 2014-12-02 48410130212014 Shpenzime te tjera transporti SPITALI LEZHE LIK FAT.57 DT.30.11.2014 TRANS SEMURE ME DIALIZE
  Zyra Arsimore Kurbin (2019) LINDA-80 Laç 1,240,950 2014-11-24 2014-11-25 23510111212014 Shpenzime te tjera transporti ZYRA ARSIMORE KURBIN PAGUAR UP NR 1 NR PROT 544 DT 08.07.2014 FORMULARI INJOFTIMIT TE FITUESIT NR 544/5 DT 10.07.2014 NJOFTIM FITUESI NR 567 DT 07.08.2014 KONTRATE NR 544 DT 01.09.2014 NR FT 50 DT 19.11.2014 NR SERIE06439750
  Komuna Balldren I Ri (2020) LINDA-80 Lezhe 548,758 2014-11-24 2014-11-25 16025740012014 Karburant dhe vaj KOM BALLDRE LIK FAT.46 DT.10.11.2014 SIPS KONTRATES
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) LINDA-80 Tirane 80,120 2014-11-24 2014-11-25 29410870102014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala 466 Kom Prok Publik kthim te ardh op ek U brend nr 230,dt 04.08.2014,vendim KPP 413/2014 dt 23.07.2014
  Drejtoria Arsimore Lezhe (2020) LINDA-80 Lezhe 39,160 2014-11-13 2014-11-17 22310110202014 Karburant dhe vaj DREJT ARSIM LEZHE LIK FAT.47 DT.10.11.2014
  Drejtoria Arsimore Lezhe (2020) LINDA-80 Lezhe 109,200 2014-11-13 2014-11-17 21910110202014 Shpenzime te tjera transporti DREJT ARSIM LEZHE LIK FAT.47 DT.10.11.2014