Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All LASER MED All 22,602,907.00 22 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Sp. Puke (3330) LASER MED Puke 12,240 2014-12-23 2014-12-26 26410130832014 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013083 SPITALI PUKE KODI 1013083 blerje ilace mjeksore fatura 110 dt.20.12.2005
  Qendra Kombetare e transfuzionit te gjakut (3535) LASER MED Tirane 517,911 2014-12-16 2014-12-18 33810130552014 Ilaçe dhe materiale mjeksore Q.K.T.GJAKUTreagente vazhdim 104 dt. 15.04.2014 fat.85(10073168) dt. 27.11.2014 fh. 85 dt. 27.11.2014
  Qendra Kombetare e transfuzionit te gjakut (3535) LASER MED Tirane 26,400 2014-12-09 2014-12-10 32110130552014 Ilaçe dhe materiale mjeksore Q.K.T.GJAKUT reagente vazhdim kontr.104 dt. 15.04.2014 fat. 80(10073163) dt. 03.11.2014 fh. 81 dt. 03.11.2014
  Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) LASER MED Tirane 935,880 2014-11-27 2014-12-01 166310130492014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje mjekesore dhe spitalore QSUT DP UP 3055 DT 03.08.12 VM 3055/6 DT 10.09.12 KONT 3055/8 DT 05.10.12 NJOF FIT 3055/7 DT 10.09.12 FAT 17 SR 69809388 DT 26.12.12 FH 25 DT 26.12.12 AKT KOLAUDIM 26.12.12
  Qendra Kombetare e transfuzionit te gjakut (3535) LASER MED Tirane 241,920 2014-11-10 2014-11-11 28810130552014 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013055 Q.K.T.GJAKUT REAGENTE VAZHDIM KONTRATE 104 DT. 15.04.2014 FAT.76(10073159) DT. 09.10.2014 FH. 74 DT. 09.10.2014
  Qendra Kombetare e transfuzionit te gjakut (3535) LASER MED Tirane 3,495,840 2014-11-10 2014-11-11 28710130552014 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013055 Q.K.T.GJAKUT REAGENTE VAZHDIM KONTRATE 104 DT. 15.04.2014 FAT.75(10073158) DT. 08.10.2014 FH. 73 DT. 08.10.2014
  Qendra Kombetare e transfuzionit te gjakut (3535) LASER MED Tirane 329,280 2014-10-06 2014-10-07 24310130552014 Ilaçe dhe materiale mjeksore Q.K.T.GJAKUT, reagente kontr. ne vazhdim nr. 104 dt. 15.04.2014 lik fat.74(10073157) dt. 08.09.2014 fh.66dt.08.09.2014 pv kolaud.08.9.2014
  Qendra Kombetare e transfuzionit te gjakut (3535) LASER MED Tirane 385,360 2014-10-06 2014-10-07 24210130552014 Ilaçe dhe materiale mjeksore Q.K.T.GJAKUT, reagente kontr. ne vazhdim nr. 104 dt. 15.04.2014 lik fat. per diference nr.73 dt. 15.08.2014 seri 10073156 fh. 62 dt. 15.08.20147 pv kolaudimi 15.08.2014
  Qendra Kombetare e transfuzionit te gjakut (3535) LASER MED Tirane 1,250,000 2014-09-15 2014-09-16 22810130552014 Ilaçe dhe materiale mjeksore 602,Q.K.T.GJAKUT reagente kontrate ne vazhdim 104 dt. 15.04.2014 fat.73 dt. 15.08.2014 seria 10073156 fh. 62 dt. 15.08.2014
  Qendra Kombetare e transfuzionit te gjakut (3535) LASER MED Tirane 795,705 2014-08-28 2014-08-29 20210130552014 Ilaçe dhe materiale mjeksore 602,Q.K.T.GJAKUT,l reagnete kont ne vazhd 104 dt 15.04.14 pv kola 15.07.12 fat 72 dt 15.07.14 sr 10073155 fh 57 dt 15.07.2014
  Qendra Kombetare e transfuzionit te gjakut (3535) LASER MED Tirane 928,800 2014-08-05 2014-08-06 17810130552014 Ilaçe dhe materiale mjeksore 602,Q.K.T.GJAKUT reagente kontr ne vazhdim 104 dt. 15.04.2014 fat.71 dt. 16.06.2014(10073154 fh. 48 dt. 16.06.2014 pv kolaudimi 16.06.2014
  Qendra Kombetare e transfuzionit te gjakut (3535) LASER MED Tirane 1,818,480 2014-07-09 2014-07-10 15410130552014 Ilaçe dhe materiale mjeksore Q.K.T.GJAKUT REAGENTE KONTRATE NE VAZHDIM 104 DT. 15.04.2014 FAT.57 DT. 22.05.2014 SERI 10073147 FH. 37 DT. 25.05.2014 PV KOLAUDIMI 22.05.2014
  Qendra Kombetare e transfuzionit te gjakut (3535) LASER MED Tirane 1,490,400 2014-07-09 2014-07-10 15510130552014 Ilaçe dhe materiale mjeksore Q.K.T.GJAKUT REAGENTE KONTRATE NE VAZHDIM 104 DT. 15.04.2014 FAT.58 DT.02.06.2014 SERI 10073148 FH. 40 DT. 02.06.2014 PV KOLAUDIMI 02.06.2014
  Qendra Kombetare e transfuzionit te gjakut (3535) LASER MED Tirane 7,005,120 2014-06-16 2014-06-17 12910130552014 Ilaçe dhe materiale mjeksore Q.K.T.GJAKUT Reagente kontr 104dt 15.04.2014 fat 50 dt 21.04.2014 pv kol 21.04.2014 up 55 dt 12.02.2014 aut lidh kontr 1015/13 dt 09.04.2014 njoft fit 1015/8 dt 04.04.2014 fat 50 dt 21.04.2014 fh 23 dt 21.04.2014
  Qendra Kombetare e transfuzionit te gjakut (3535) LASER MED Tirane 42,000 2014-06-16 2014-06-17 13410130552014 Ilaçe dhe materiale mjeksore Q.K.T.GJAKUT Reagente kontr vazhd 61/3 dt 19.02.2014 fat 55 dt 19.05.2014 fh 36 dt 21.05.2014 pv kol 21.04.2014
  Qendra Kombetare e transfuzionit te gjakut (3535) LASER MED Tirane 44,400 2014-06-16 2014-06-17 13310130552014 Ilaçe dhe materiale mjeksore Q.K.T.GJAKUT Reagente kontr vazhd 61/3 dt 19.02.2014 fat 51 dt 21.04.2014 fh 24 dt 21.04.2014 pv kol 21.04.2014
  Qendra Kombetare e transfuzionit te gjakut (3535) LASER MED Tirane 150,595 2014-05-12 2014-05-13 8810130552014 Ilaçe dhe materiale mjeksore 602,Q.K.T.GJAKUT,reagent,kontr vazh 140/1 d 17/6/14,fat 27 d 10/1/14 s 10073115,fh 4 d 10/1/14
  Qendra Kombetare e transfuzionit te gjakut (3535) LASER MED Tirane 81,696 2014-05-12 2014-05-13 8710130552014 Ilaçe dhe materiale mjeksore 602,Q.K.T.GJAKUT,reagent,kontr vazh 140/1 d 17/6/14,fat 25 d 20/12/13 s 10073113,fh 73 d 20/12/13
  Qendra Kombetare e transfuzionit te gjakut (3535) LASER MED Tirane 1,192,320 2014-05-09 2014-05-12 8410130552014 Ilaçe dhe materiale mjeksore 602,Q.K.T.GJAKUT,reagent,kontr vazh 140/1 d 17/6/14,fat 15 d 17/9/13 s 10073103,fh 57 d 17/9/13
  Qendra Kombetare e transfuzionit te gjakut (3535) LASER MED Tirane 378,000 2014-05-09 2014-05-12 8510130552014 Ilaçe dhe materiale mjeksore 602,Q.K.T.GJAKUT,reagent,kontr vazh 140/1 d 17/6/14,fat 16 d 3/10/13 s 10073104,fh 61 d 3/10/13