Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All KEVIN CONSTRUKSION All 328,868,569.00 34 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Universiteti Aleksander Moisiu (0707) KEVIN CONSTRUKSION Durres 24,522,314 2014-12-30 2014-12-31 83910111502014 Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa shkollore PUNIME NE GOD . NR 2/ UNIVERSITETI "A.MOISIU " DURRES/ KOD 1011150 / TDO 0707/
  Qendra pritese e Viktimave Linze (3535) KEVIN CONSTRUKSION Tirane 677,320 2014-12-30 2014-12-31 14710250952014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh,Te Dala Q.Komb Pritse Viktim Trafik. LINZE 5% garanci punimesh,fat 115 dt 11.7.11,fat 120 dt 26.8.11,fat 125 dt 11.10.11,akt marr marrje dorezim 78 dt 31.10.11,akt kolaudimi 77 dt 31.10.11,PV perfundimtar 23.12.14
  Maternitet Nr.2T. (3535) KEVIN CONSTRUKSION Tirane 3,771,240 2014-12-30 2014-12-31 73810130882014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) SUOGJ K.GLIOZHENI RIKONSTRUKSION AMBJENTE VAZHDIM KONTRATE NR, 42/11 DT. 13.08.2013 FAT.88157290 DT. 23.12.2014 SIT.6 DT. 23.12.2014
  Garda e Republike Tirane (3535) KEVIN CONSTRUKSION Tirane 5,059,652 2014-12-26 2014-12-29 76010160042014 Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa administrative 231-466 Garda e Republikes rikonstriksion,kontrate nr 24 dt 30.07.2012 ne vazhdim,fat nr 76 dt 04.08.2013,seri 88157254,situacion perfundimtar,akt kolaudimi dt 29.07.2013,shkr MPB nr 5400/1 dt 25.06.14,shkr MF zhboll dt 24.11.14 nr 16211
  Universiteti Aleksander Moisiu (0707) KEVIN CONSTRUKSION Durres 3,224,006 2014-12-17 2014-12-18 78410111502014 Garanci te vitit te meparshem per sipermarje punimesh,Te Dala CLIRIM GARANCIE/ UNIVERSITETI "A.MOISIU " DURRES/ KOD 1011150 / TDO 0707/
  Universiteti Aleksander Moisiu (0707) KEVIN CONSTRUKSION Durres 2,090,000 2014-12-17 2014-12-18 78310111502014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) LIK. SIT 6 PJESOR PER GODINEN 2/ UNIVERSITETI "A.MOISIU " DURRES/ KOD 1011150 / TDO 0707/
  Maternitet Nr.2T. (3535) KEVIN CONSTRUKSION Tirane 2,927,931 2014-12-15 2014-12-16 72810130882014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) SUOGJ K.GLIOZHENI, RIKONSTR. GODIME VAZHDIM KONTR. 42/11 DT. 13.08.2013 FAT.88157287 DT. 12.12.2014 SIT 5 DT. 12.12.2014
  Prokuroria e rrethit Korce (1515) KEVIN CONSTRUKSION Korçe 2,056,077 2014-12-11 2014-12-11 22310280132014 Garanci te viteve te meparshme per sipermarje punimesh,Te Dala PROKURORIA E RRETHIT KORCE KTHIM 5% GARANCI PUNIMESH
  Garda e Republike Tirane (3535) KEVIN CONSTRUKSION Tirane 41,796,894 2014-11-26 2014-11-27 66510160042014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) 231-466 Garda e Republikes rikonstriksion,kontrate nr 24 dt 30.07.2012 ne vazhdim,fat nr 76 dt 04.08.2013,seri 88157254,situacion perfundimtar,akt kolaudimi dt 29.07.2013,shkr MPB nr 5400/1 dt 25.06.14,shkr MF zhboll dt 24.11.14 nr 16211
  Maternitet Nr.2T. (3535) KEVIN CONSTRUKSION Tirane 5,992,144 2014-11-24 2014-11-25 62610130882014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera ndertimore SUOGJ K.GLIOZHENI, Rik ambjenti vazhdim kontr. 42/11 dt. 13.08.20147 fat.88157285 dt. 13.11.2014 sit. 4 dt. 13.11.2014
  Universiteti Aleksander Moisiu (0707) KEVIN CONSTRUKSION Durres 14,250,000 2014-11-17 2014-11-18 67110111502014 Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa shkollore PUNIME NDERTIMI / UNIVERSITETI "A.MOISIU " DURRES/ KOD 1011150 / TDO 0707/
  Universiteti Aleksander Moisiu (0707) KEVIN CONSTRUKSION Durres 23,108,507 2014-10-15 2014-10-16 60510111502014 Garanci te vitit te meparshem per sipermarje punimesh,Te Dala CLIRIM GARANCI PUNIMESH / UNIVERSITETI "A.MOISIU " DURRES/ KOD 1011150 / TDO 0707/
  Maternitet Nr.2T. (3535) KEVIN CONSTRUKSION Tirane 7,875,844 2014-10-13 2014-10-14 49410130882014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera ndertimore SUOGJ K.GLIOZHENI Rikonst. ambjente kontrate ne vazhdim 42/11 dt.13.08.2013 fat.88157283 dt. 17.09.2014 sit. 3 dt. 17.09.2014
  Bashkia Tirana (3535) KEVIN CONSTRUKSION Tirane 9,564,353 2014-09-30 2014-10-01 82321010012014 Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa shkollore Bashkia Tirane sit rik kopsht 35 kont ne vazhd 23/6 dt 21.05.13 sit perf 21.12.14 fat 88157272 dt 25.02.14 pv kolad 05.02.14
  Bashkia Tirana (3535) KEVIN CONSTRUKSION Tirane 5,000,000 2014-09-22 2014-09-22 78421010012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Bashkia Tirane sit ndertim rik shkolle niker dardani kont ne vazhd 40/6 dt 10.06.13 sit 2 dt 28.02.14 fat 88157273 dt 01.04.14
  Bashkia Tirana (3535) KEVIN CONSTRUKSION Tirane 2,294,306 2014-09-22 2014-09-22 78621010012014 Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa shkollore Bashkia Tirane NDERTIM KPOSHTI 35 KONT NE VAZHD 23/6 DT 21.05.13 SIT 1 DT 02.10.1 FAT 88157259 DT 02.1013 AKT RAKORDIM 10.09.2014
  Universiteti Aleksander Moisiu (0707) KEVIN CONSTRUKSION Durres 28,555,156 2014-09-19 2014-09-19 57110111502014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) SIT. PUNIME GODINA NR 2 KAMPUSI / UNIVERSITETI "A.MOISIU " DURRES/ KOD 1011150 / TDO 0707/
  Komuna Hotolisht (0821) KEVIN CONSTRUKSION Librazhd 803,285 2014-08-19 2014-08-19 15825880012014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh,Te Dala KOM.HOTOLISHT LB,LIK.5% GARANCI PUNIMESH RIK.SHKOLLA 9-VJEÇARE DARDHE
  Bashkia Kukes (1818) KEVIN CONSTRUKSION Kukes 2,500,000 2014-08-04 2014-08-07 12221250012014 Garanci bankare te vitit te meparshem,Te Dala kthim/ garancie rik stadiumi Zeqir Ymeri PVM 1057/1 Dt 30.07.2014 Bashkia Kukes
  Bashkia Kukes (1818) KEVIN CONSTRUKSION Kukes 2,500,000 2014-08-04 2014-08-05 12221250012014 Garanci bankare te vitit te meparshem,Te Dala kthim/ garancie rik stadiumi Zeqir Ymeri PVM 1057/1 Dt 30.07.2014 Bashkia Kukes