Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All KASTRATI SHA All 2,041,745,896.00 1,003 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Universiteti Aleksander Moisiu (0707) KASTRATI SHA Durres 138,000 2014-12-30 2014-12-31 83610111502014 Karburant dhe vaj BL .VAJ LUBRIFIKANT / UNIVERSITETI "A.MOISIU " DURRES/ KOD 1011150 / TDO 0707/
  Dogana Kukes (1818) KASTRATI SHA Kukes 179,528 2014-12-31 2014-12-31 20410100932014 Karburant dhe vaj nafte ft18593212&18594340dt29.11.2014 Dogana kukes
  Administrata Qendrore e Inspektoriatit Shteteror te Punes (3535) KASTRATI SHA Tirane 914,428 2014-12-30 2014-12-31 26910250982014 Karburant dhe vaj 1025098 AD Q, ISH P karburant kvazhdim nr 1458/1 dt 21.5.2014 fat 19.9.2014 s 16223547 fh 19.9.2014
  Sp. Peqin (0827) KASTRATI SHA Peqin 296,808 2014-12-29 2014-12-30 20610130802014 Karburant dhe vaj karburant nga Spitali Peqin fat nr 03 dt 213.12.2014
  Ndermarrja e Sherbimeve Publike (3731) KASTRATI SHA Sarande 142,682 2014-12-29 2014-12-30 13521380112014 Karburant dhe vaj SHP KARBURATI NGA SHERBIMET
  Aparati Drejt.Pergj.Doganave (3535) KASTRATI SHA Tirane 74,195,391 2014-12-29 2014-12-30 1410100772014 Akcize karburanti i importuar DPD , rimbursim akcize karburanti sipas udhez min fin dt 17.11.2014, urdher tit dt 18.12.2014
  Bashkia Tirana (3535) KASTRATI SHA Tirane 9,147,960 2014-12-29 2014-12-30 129221010012014 Karburant dhe vaj Bashkia Tirane KARBURANT KONT 11599/6 DT 09.10.14 SHKRESA 17152 DT 24.12.14 FAT 185393194 DT 19.12.14 FH 90 DT 19.12.2014
  Dogana Kukes (1818) KASTRATI SHA Kukes 312,348 2014-12-26 2014-12-29 171.10100932014 Karburant dhe vaj 1010093 Dogana karburant fatura Nr 50 dt 06.12.2014 seria 18593050
  Prefektura e qarkut Shkoder (3333) KASTRATI SHA Shkoder 905,541 2014-12-26 2014-12-29 27310160712014 Karburant dhe vaj PREFEKTURA SHKODER FAT. 18593161,162 DT. 10.12.2014
  Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) KASTRATI SHA Tirane 69,432 2014-12-27 2014-12-29 302710130492014 Karburant dhe vaj QSUT BEZINE KO 117/3 DT 07.01.13 FAT 5 SR 06540405 DT 07.0113 FH 1 DT 07.01.13
  Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) KASTRATI SHA Tirane 656,594 2014-12-27 2014-12-29 295210130492014 Karburant dhe vaj QSUT KARBURANT KO 340/7 DT 18.01.13 FAT 06539322 DT 08.02.13 FH 40 DT 08.02.13
  Qendra Kombetare e Trajtimit te Viktimave te Dhunes ne Familje (3535) KASTRATI SHA Tirane 338,535 2014-12-28 2014-12-29 13910251132014 Karburant dhe vaj qendra komb viktimave dhunes karburant kont vazhdim nr 249 dt 3.6.2014 fat nr 13 dt 11.12.2014 fh 142 dt 11.12.2014
  Drejtoria e Rajonit Qendror (Tirane) (3535) KASTRATI SHA Tirane 1,100,727 2014-12-29 2014-12-29 24610060792014 Karburant dhe vaj Drejtoria Rajonit Qendror karburant kont va 16.06.2014 fat 50 s 18593200 fh 06 23.12.2014
  Zyra e Punes Librazhd (0821) KASTRATI SHA Librazhd 64,989 2014-12-24 2014-12-26 170/110250212014 Karburant dhe vaj ZYRA E PUNES LIBRAZHD,LIKUJDIM DETYRIMI PER BLERJE GAZOIL,FATURA NR 40 DATE 19.12.2014.
  Aparati i Ministrise për Evropën dhe Punët e Jashtme (3535)/ish Aparati Ministrise se Puneve te Jashtme (3535) KASTRATI SHA Tirane 2,935,599 2014-12-24 2014-12-26 65510150012014 Karburant dhe vaj MIN E JASHTME karburant vazhdim kontr.188/1 dt. 02.06.2014 fat.37(18593187) dt. 17.12.2014 fh. 94 dt. 17.12.2014
  Dogana Korce (1515) KASTRATI SHA Korçe 765,700 2014-12-23 2014-12-24 20810100842014 Karburant dhe vaj DOGANA KORCE BLERJE KARBURANTI FAT 45 DATE 19.12.2014
  Komuna Orosh (2026) KASTRATI SHA Mirdite 164,938 2014-12-24 2014-12-24 13026670012014 Karburant dhe vaj komuna orosh per nafte
  Komuna Orosh (2026) KASTRATI SHA Mirdite 181,262 2014-12-24 2014-12-24 13126670012014 Karburant dhe vaj komuna orosh per nafte
  Reparti Ushtarak Nr.4300 Tirane (3535) KASTRATI SHA Tirane 11,727,764 2014-12-23 2014-12-24 88010170512014 Karburant dhe vaj 602-REP 4001 karburant kontrate 2171/2 dt 2.6.14 vazhdim ft seri 29/30 dt 15.12.14 s 18592679/18592680 ft 19 dt 16.12.14 s 18594019 fh 37 dt 18.12.14 seri 189009
  Reparti Ushtarak Nr.4300 Tirane (3535) KASTRATI SHA Tirane 6,250,511 2014-12-23 2014-12-24 80410170512014 Karburant dhe vaj 602-REP 4001 karburant kontrate 1522/10 dt 31.12.12 ft 3 dt 8.1.13 seri 06539953autorizim 9202/1 dt 13.12.12 nj.fit. 7.1.13 fh 01 dt 11.1.13 seri 219423