Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All K A D R A All 96,231,746.00 75 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Bashkia Kukes (1818) K A D R A Kukes 438,287 2014-12-31 2014-12-31 192.21250012014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat bl ushqime Seri 06795884dt 30.11.2013 Bashkia Kukes
  Drejtoria e Pergjithshme e burgjeve (3535) K A D R A Tirane 94,123 2014-12-31 2014-12-31 57110140482014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Drejtoria e Pergjithshme e Burgjeve Blerje ushqimw kont.ne vazhdim 13/16 dt.16.04.14 ft.160 dt.26.12.14 fh 458 dt.26.12.14
  Drejtoria e Pergjithshme e burgjeve (3535) K A D R A Tirane 204,700 2014-12-31 2014-12-31 57010140482014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Drejtoria e Pergjithshme e Burgjeve Blerje ushqimw kont.ne vazhdim 13/16 dt.16.04.14 ft.167 dt.27.12.14 seri 17992149 fh 459 dt.27.12.14
  Drejtoria e Pergjithshme e burgjeve (3535) K A D R A Tirane 2,228,657 2014-12-31 2014-12-31 57210140482014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Drejtoria e Pergjithshme e Burgjeve Blerje ushqimw kont.ne vazhdim 13/16 dt.16.04.14 ft.154,161-163 dt.29.12.14 seri 17992136,17992143, 17992145 fh 460,463,462,461 dt.29.12.14
  Drejtoria e Pergjithshme e burgjeve (3535) K A D R A Tirane 3,259,402 2014-12-31 2014-12-31 56910140482014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Drejtoria e Pergjithshme e Burgjeve Blerje ushqimw kont.ne vazhdim 13/16 dt.16.04.14 permbledhese ft.dt.30.12.2014 ft.450,451,448,444,449,452,447,453 dt.25.12.14 fh 454,455,456,446,443,457,445 dt.25.12.14
  Drejtoria E Konvikteve (3535) K A D R A Tirane 168,560 2014-12-27 2014-12-29 27321011132014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Drejt Konvikt buke masive fat 09451139 dt 16.12.2014 fh 13 dt 16.12.2014 kont 202 dt 14.04.14
  Drejtoria E Konvikteve (3535) K A D R A Tirane 48,803 2014-12-23 2014-12-23 29121011132014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Drejt Konvikt Lik buke masive kontr vazhd 202 dt 14.04.2014 fat 09451140 fh 14
  Drejtoria e Pergjithshme e burgjeve (3535) K A D R A Tirane 6,421,277 2014-12-18 2014-12-19 53110140482014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat 1014048 ,drejtoria e pergjithshme e burgjeve, blerje ushqime,kont vazhdim nr 13/16 dt 16.04.2014 fat nr 130-133 dt 30.11.2014 nr 136-140 dt 30.11.2014,fh nr 422-442 dt 30.11.2014
  Bashkia Mat (0625) K A D R A Mat 10,000 2014-12-17 2014-12-18 56921320012014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Bashk. Burrel (2132001) Lik. Shpenz. Blerje Ushqime.Fat.Nr.137 Dt.30.11.2014 Kontr. Furniz. Nr.411 Dt.30.11.2014.
  Bashkia Mat (0625) K A D R A Mat 176,630 2014-12-17 2014-12-18 56821320012014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Bashk. Burrel (2132001) Lik. Shpenz. Blerje Ushqime.Fat.Nr.137 Dt.30.11.2014 Kontr. Furniz. Nr.411 Dt.30.11.2014.
  Bashkia Kukes (1818) K A D R A Kukes 673,723 2014-12-17 2014-12-17 19121250012014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat bl ushqime Seri 06795884dt 30.11.2013 Bashkia Kukes
  Bashkia Kukes (1818) K A D R A Kukes 418,018 2014-12-17 2014-12-17 19221250012014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat bl ushqime Seri 06795885dt 30.11.2013 Bashkia Kukes
  Bashkia Kukes (1818) K A D R A Kukes 45,076 2014-12-17 2014-12-17 19021250012014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat bl ushqime Seri 06795873dt 30.07.2013 Bashkia Kukes
  Bashkia Kukes (1818) K A D R A Kukes 232,820 2014-12-17 2014-12-17 19321250012014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat bl ushqime Seri 06795871dt 30.06.2013 Bashkia Kukes
  Bashkia Kukes (1818) K A D R A Kukes 208,896 2014-12-17 2014-12-17 19621250012014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat bl ushqime Seri 06795840 dt 30.09.2013 Bashkia Kukes
  Bashkia Kukes (1818) K A D R A Kukes 1,330,326 2014-12-17 2014-12-17 19821250012014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat bl ushqime Ft 81 Seri 06798881dt31.10.2013 Bashkia Kukes
  Bashkia Kukes (1818) K A D R A Kukes 520,915 2014-12-17 2014-12-17 19721250012014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat bl ushqime Ft 82 Seri 06798882 dt31.10.2013 Bashkia Kukes
  Bashkia Kukes (1818) K A D R A Kukes 68,078 2014-12-17 2014-12-17 19421250012014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat bl ushqime Seri 06795838dt 30.09.2013 Bashkia Kukes
  Bashkia Kukes (1818) K A D R A Kukes 735,748 2014-12-17 2014-12-17 19521250012014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat bl ushqime Seri 06795839dt 30.09.2013 Bashkia Kukes
  Instituti i Femijeve qe nuk degjojne (3535) K A D R A Tirane 141,058 2014-12-15 2014-12-15 16710110522014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Inst.Nx s'degjojne.lik furni.ushqi. kontr vazhd 23 dt 26.3.2014 ft 138 dt 15.12.2014 s 09451138 fh1- 15.12.2014