Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All INTERALBANIAN VIENNA INSURANCE GROUP All 1,433,898.00 21 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Aparati i Ministrise se Arsimit, Sportit dhe Rinise (3535)/ish Aparati Ministrise Arsimit e Shkences (3535) INTERALBANIAN VIENNA INSURANCE GROUP Tirane 29,359 2014-12-10 2014-12-12 52110110012014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit 1011001 Min.Arsimit dhe Sportit shpsigur mjetir up 19 dt 26.11.2013 ftes 5.2 ftes per ofert 12.12.13 ft 1950 dt 13.12.2013 s 11954691 .2013
  Bashkia Durres (0707) INTERALBANIAN VIENNA INSURANCE GROUP Durres 59,520 2014-11-11 2014-11-12 55321070012014 Karburant dhe vaj 2107001 BASHKIA DURRES POLICE SIGPER AUTOMJETE DR 1512 D,DR 1513D,DR4387D LIK FAT NR 1330798 799.797. DT 04.11.2014
  Bashkia Corovode (0232) INTERALBANIAN VIENNA INSURANCE GROUP Skrapar 17,100 2014-10-08 2014-10-09 32721390012014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit 2139001 Skrapar;Bashkia Çorovode; polic/Fature nr.2037/1338485 dt 29.08.2014 Ur-Prok.32.35;dt 26.08.2014
  Komuna Voskopoje (1515) INTERALBANIAN VIENNA INSURANCE GROUP Korçe 23,400 2014-10-02 2014-10-03 10724960012014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit K VOSKOPJE FAT 405 DT 02.09.2014 SIGURACION MJETI
  Klinika Qeveritare (3535) INTERALBANIAN VIENNA INSURANCE GROUP Tirane 214,559 2014-09-24 2014-09-25 11310130522014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit qendra sherbimit mjekesor, SIGURIM NDERTESE up.14 dt.07.09.2014 ft.122/1 dt. 08.09.2014 njft.123/1 dt. 10.09.2014 kontr.130 dt. 1509.2014 fat.1298 dt. 10.09.2014 seri 16470999
  Qarku Tirane (3535) INTERALBANIAN VIENNA INSURANCE GROUP Tirane 17,000 2014-09-16 2014-09-17 15820350012014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit keshilli i qarkut sig ureim mjeti up 27 dt 30.06.14 fat 982 dt 01.08.14 sr 14194832 oferet 01.08.14
  Qarku Tirane (3535) INTERALBANIAN VIENNA INSURANCE GROUP Tirane 55,608 2014-09-16 2014-09-17 15920350012014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit keshilli i qarkut sig ureim mjeti karton jeshil fat 983 dt 01.08.14 sr 1414833
  Aparati prokurorise se pergjitheshme (3535) INTERALBANIAN VIENNA INSURANCE GROUP Tirane 55,608 2014-09-08 2014-09-09 24510280012014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit 602, Prokuroria Pergjithshme,kon vazh 1254 d 16/4/14,fat 1727 d 22/8/14 s 16470627
  Komuna Bradashesh (0808) INTERALBANIAN VIENNA INSURANCE GROUP Elbasan 17,100 2014-09-04 2014-09-05 18823810012014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit Komuna Bradashesh Elbasan Siguracion Makine
  Klubi I Shumesporteve (0707) INTERALBANIAN VIENNA INSURANCE GROUP Durres 289,200 2014-09-03 2014-09-04 13921070092014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative TDO 0707 KLUBI SHUME SPORTEVE TEUTA LIK SIG.AUTOMJETI,NDERTESE
  Bashkia Maliq (1515) INTERALBANIAN VIENNA INSURANCE GROUP Korçe 17,100 2014-08-26 2014-08-27 16621680012014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit BASHKIA MALIQ SIGURACION MJETI FAT NR 381 DAT 25.08.2014
  Drejtoria Vendore e Kufirit dhe Migracionit Durres (0707) INTERALBANIAN VIENNA INSURANCE GROUP Durres 173,650 2014-08-12 2014-08-13 15710161012014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit 1016101 DREJT RAJ KUFI MIGRACION SIGURACIOM MJETI
  Qarku Tirane (3535) INTERALBANIAN VIENNA INSURANCE GROUP Tirane 34,000 2014-07-29 2014-07-29 12520350012014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit Kesh Qarkut Sig Auto Toyota , Benz 04/072014-03/07/2015 U.P 26 ftese per oferte 26.06.14 Argum.fondi 26.06.14 Up 27 dt.30.06.14 ftese per oferte 30.06.14 nj.fituesi 01.07.2014 ft.1581 dt.24.07.14 serial 14194731
  Drejtoria Vendore e Policise Berat (0202) INTERALBANIAN VIENNA INSURANCE GROUP Berat 119,700 2014-07-21 2014-07-22 22010160232014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit Dega e Rendit 1016023,likujdim fature dt.27.06.2014
  Drejtoria Arsimore Durres (0707) INTERALBANIAN VIENNA INSURANCE GROUP Durres 55,944 2014-07-21 2014-07-22 27310110072014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit SIG. VJETOR NDERKOMBETAR / DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE DURRES/ KOD 1011007/ TDO 0707/
  Bashkia Kamez (3535) INTERALBANIAN VIENNA INSURANCE GROUP Tirane 25,560 2014-07-17 2014-07-17 27521660012014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit Bashkia Kamez Siguracion automjeti up.nr.152 dt.23.06.2014 pv. dt.25.06.2014 njof. fit.dt.26.06.2014 fat.31 dt.11.07.2014 seria 1197809
  Njesia e transportit mjeksesor me helikoptere (3535) INTERALBANIAN VIENNA INSURANCE GROUP Tirane 66,660 2014-07-15 2014-07-15 12310130582014 Sherbime te tjera NJESIA TRANPORTIT MJEKSOR ME HELIKOPTER,sig mjeti up 14 dt 24.06.14 ftese oferte 11261833+1253999 njoft fit 26.06.14 fat 1652 dt 07.07.14 s+1519 dt 26.06.2014
  Administrata Qendrore ShSSH (3535) INTERALBANIAN VIENNA INSURANCE GROUP Tirane 34,200 2014-07-14 2014-07-15 14310250972014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit 602 SHERB SOC SHTET sig up 23.6.2014 fo 23.6.14 f 30.6.2014
  Bordi i Kullimit Tirane (3535) INTERALBANIAN VIENNA INSURANCE GROUP Tirane 62,270 2014-07-09 2014-07-10 12910050792014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit 1005079 1005079, BORDI KULLIMIT pagese siguracion vjetor per mjetet e transportit U.P. nr 1/6 dt 21.02.2014 ft.of. 21.02.2014, APP.dt 28.02.2014 fat nr 379 dt 25.02.2014 seri 1195728
  Unversitet "L.Gurakuqi", Shkoder (3333) INTERALBANIAN VIENNA INSURANCE GROUP Shkoder 42,000 2014-07-09 2014-07-09 28010111292014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit 1011129 UNIVERSITETI LUIGJ GURAKUQI SHKODER FAT 11955149 DT 01.07.2014