Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All All 0.00 0 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Drejtoria e Pyjeve Berat (0202) INSTITUTI I SIGURIMEVE SH.A. Berat 9,530 2014-12-30 2014-12-31 174260042014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit Drejtoria Pyjore 1026004,likujdim fature dt.30.12.2014
  Unversitet "L.Gurakuqi", Shkoder (3333) INSTITUTI I SIGURIMEVE SH.A. Shkoder 349,920 2014-12-30 2014-12-31 51610111292014 Shpenzime per sigurimin e ndertesave dhe te tjera kosto sigurimi te ngjashme 1011129 UNIVERSITETI LUIGJ GURAKUQI SHKODER, FAT 09730108 DT 29.12.2014
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) INSTITUTI I SIGURIMEVE SH.A. Tirane 477,917 2014-12-30 2014-12-31 49010030012014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit KM,sig.mjeti Urdh. Prok nr.1 dat 21.5.2014,P_V fondi limit dat 19.5.2014,njoftim fituesi dat 21.5.2014,fat nr.446dat 26.5.2014,seri 09733098,fat nr.444dat 26.5.2014 seri 09733096
  Aparati Ministrise se Financave dhe Ekonomise (3535)/ish Aparati Ministrise se Financave (3535) INSTITUTI I SIGURIMEVE SH.A. Tirane 16,000 2014-12-30 2014-12-31 71210100012014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale Min.Fin.sig.automj.AA160AX U.prok.43 dt.01.12.2014 ftese per oferte,p.verb. dt.27.11.2014 njoftim i APP dt.05.12.2014 Fat.132 dt.18.12.2014 seri 09734434
  PIU Ndertimi i Portit te Peshkimit Durres (3535) INSTITUTI I SIGURIMEVE SH.A. Tirane 25,530 2014-12-31 2014-12-31 10510059162014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT 1005916,Porti peshkimit Durres, Kosto lokale ( siguracion automjeti, + tvsh ) likujd fat nr 1237 s. 09735307 dt 29.12.2014 vkm nr 105 dt 31.03.2002, u.p,. dt 30.12.2014
  Drejtoria e Pyjeve Shkoder (3333) INSTITUTI I SIGURIMEVE SH.A. Shkoder 54,600 2014-12-29 2014-12-30 12610260252014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit DREJ SHER PYJOR LIKUJ FAT NR 09730104 DT 29.12.2014
  Bashkia Vore (3535) INSTITUTI I SIGURIMEVE SH.A. Tirane 16,899 2014-12-29 2014-12-30 29521650012014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit Bashkia Vore,lik sigurac vjetor,urdh prok nr 222 dt 06.11.2014,proc verb dt 6.11.2014,APP 14.12.2014,fat 1206 dt 19.12.2014 seri 09735274
  Reparti Ushtarak Nr.1001 Tirane (3535) INSTITUTI I SIGURIMEVE SH.A. Tirane 1,729,350 2014-12-29 2014-12-30 89710170092014 Shpenzime per sigurimin e ndertesave dhe te tjera kosto sigurimi te ngjashme REPARTI 1001 sigurim jete afganistan UMM 2199 d 22.12.14 vkm 650 dt 8.10.14 kontr. 3351 dt 24.12.14 ft 32 d 24.12. 14 s 09731398
  Inspektoriati Qendror (3535) INSTITUTI I SIGURIMEVE SH.A. Tirane 16,000 2014-12-29 2014-12-30 18810870112014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit INSP QENDR lik TPL makine ,fat 1236 dt 29.12.2014 seri 09735306
  Reparti Ushtarak Nr.1001 Tirane (3535) INSTITUTI I SIGURIMEVE SH.A. Tirane 48,500 2014-12-29 2014-12-30 89810170092014 Shpenzime per sigurimin e ndertesave dhe te tjera kosto sigurimi te ngjashme REPARTI 1001 sigurim jete kosove UMM 2027 d 2.12.14 kontr. 3350 dt 24.12.14 ft 33 d 24.12. 14 s 09731399
  Drejtoria e Pyjeve Korce (1515) INSTITUTI I SIGURIMEVE SH.A. Korçe 59,400 2014-12-26 2014-12-29 21310260132014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit DREJ SHERBIMIT PYJOR SIGURACION MAKINE LI FAT NR 189 DAT 24.12.2014
  Komuna Qender (1515) INSTITUTI I SIGURIMEVE SH.A. Korçe 19,200 2014-12-26 2014-12-29 31425090012014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit 2509001 KOMUNA QENDER SIGURACION MJETI FAT.NR.191 DT.26.12.2014
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) INSTITUTI I SIGURIMEVE SH.A. Tirane 477,917 2014-12-23 2014-12-29 49010030012014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit KM,sig.mjeti Urdh. Prok nr.1 dat 21.5.2014,P_V fondi limit dat 19.5.2014,njoftim fituesi dat 21.5.2014,fat nr.446dat 26.5.2014,seri 09733098,fat nr.444dat 26.5.2014 seri 09733096
  Gjykata e rrethit Elbasan (0808) INSTITUTI I SIGURIMEVE SH.A. Elbasan 60,000 2014-12-24 2014-12-26 29910290162014 Shpenzime per sigurimin e ndertesave dhe te tjera kosto sigurimi te ngjashme sigurim pasurie Gjykata
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) INSTITUTI I SIGURIMEVE SH.A. Tirane 477,917 2014-12-23 2014-12-26 49010030012014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit KM,sig.mjeti Urdh. Prok nr.1 dat 21.5.2014,P_V fondi limit dat 19.5.2014,njoftim fituesi dat 21.5.2014,fat nr.446dat 26.5.2014,seri 09733098,fat nr.444dat 26.5.2014 seri 09733096
  Komuna Sinje (0202) INSTITUTI I SIGURIMEVE SH.A. Berat 18,000 2014-12-24 2014-12-24 21923060012014 Shpenzime te tjera transporti komuna sinje berat lik fat dhjetor 2014 siguracion
  IPQP Tirane (3535) INSTITUTI I SIGURIMEVE SH.A. Tirane 30,000 2014-12-23 2014-12-24 14110160052014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit 1016005,Inst.Perg Qenve te Polic pagese sig automjetesh, up 37 dt 11.12.14, pv 14.12.14, ftesa 11.12.14 fitues 14.12.14, ft 1184 dt 15.12.14 sr 09735252
  Komisioneri per Mbrojtjen nga Diskriminimi (3535) INSTITUTI I SIGURIMEVE SH.A. Tirane 32,452 2014-12-23 2014-12-24 15910910012014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit 602,Kom.per mbro nga diskriminimi sig makine up 194 d 3/12/14,njf 9/12/14,fat 1166 d 11/12/14 s 9734034,
  Komuna Barmash (1514) INSTITUTI I SIGURIMEVE SH.A. Kolonje 21,500 2014-12-23 2014-12-23 22624880012014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit 2488001 komuna barmash kolonje hspenz per sig te mjeteve te transportit lik i fat nr 188 dt 19.12.2014,up nr 29 dt 02.12.2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Vlore (3737) INSTITUTI I SIGURIMEVE SH.A. Vlore 93,601 2014-12-19 2014-12-23 16410100762014 Shpenzime per tatime dhe taksa te paguara nga institucioni DREJTORIA RAJONALE TATIMORE 1010076 SIGURIMI I PASURISE PER VITIN 2015 FATURA NR.111 DT.11.12.2014.SERIA 09734845