Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All INCOMED All 194,001,259.00 345 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Spitali Korce (1515) INCOMED Korçe 35,200 2014-12-30 2014-12-31 81110130192014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SPITALI KORCE MEDIKAMENTE FAT.2636 DT 01.12.14
  Sp. Mat (0625) INCOMED Mat 100,500 2014-12-29 2014-12-30 36510130782014 Ilaçe dhe materiale mjeksore Spitali Mat (1013078) Lik. Ilace dhe mater.mjekimi. Fat.Nr.2701 Dt.09.12.2014. Urdh.Prok.Nr.462 Dt.29.10.14 Kontr.Nr.58 Dt.09.12.14
  Spitali Ushtarak (3535)/Spitali Universitar i Traumes (Sherbimi Urgjences) (3535) INCOMED Tirane 54,800 2014-12-28 2014-12-30 67010131042014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SPITALI UNIVERSITAR I TRAUMES barna up. 610 dt. 08.11.2014 njft. 6177/12 dt. 07.11.2014 kontrate 131 dt. 18.11.2014 fat.2511(18485634) dt. 18.11.2014 fh. 226 dt. 18.11.2014
  Sp. Tropoje (1836) INCOMED Tropoje 12,635 2014-12-29 2014-12-30 37810130872014 Ilaçe dhe materiale mjeksore Sherbimi Spitalor Tropoje ilace shtese kontrate dt 23.12.14 ft 2845 dt 24.12.14 fh nr 97 dt 26.12.2014
  Spitali Ushtarak (3535)/Spitali Universitar i Traumes (Sherbimi Urgjences) (3535) INCOMED Tirane 54,800 2014-12-28 2014-12-29 67010131042014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SPITALI UNIVERSITAR I TRAUMES barna up. 610 dt. 08.11.2014 njft. 6177/12 dt. 07.11.2014 kontrate 131 dt. 18.11.2014 fat.2511(18485634) dt. 18.11.2014 fh. 226 dt. 18.11.2014
  Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) INCOMED Tirane 275,500 2014-12-26 2014-12-26 332410130492014 Ilaçe dhe materiale mjeksore QSUT BARNA KO NE VAZHD 4913/6 DT 12.11.14 FAT 2447 SR 18485570 DT 13.11.14 FH 4233 DT 13.11.14
  Spitali Ushtarak (3535)/Spitali Universitar i Traumes (Sherbimi Urgjences) (3535) INCOMED Tirane 709,100 2014-12-23 2014-12-24 63710131042014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SUT mat mjeksore kontr.66 dt. 09.06.2014 fat.1340(16136464) dt. 09.07.2014 fh. 94 dt. 09.07.2014 fh. 94 dt. 09.07.2014 fat.1341(16136465) dt. 09.07.2014 fh. 95 dt. 09.07.2014 fat.1532dt. 31.07.2014 fh.115 dt 31.07.2014
  Spitali Ushtarak (3535)/Spitali Universitar i Traumes (Sherbimi Urgjences) (3535) INCOMED Tirane 9,050 2014-12-23 2014-12-24 63610131042014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SPITALI UNIVERSITAR I TRAUMES mat mjeksore Up. 92&93&94 dt. 10.03.2014 njft. 26.05.2014 kontr.66 dt. 09.06.2014 fat.1109(14700432) dt. 17.06.2014 fh. 70 dt. 17.06.2014
  Spitali Ushtarak (3535)/Spitali Universitar i Traumes (Sherbimi Urgjences) (3535) INCOMED Tirane 108,600 2014-12-23 2014-12-24 639 10131042014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SPITALI UNIVERSITAR I TRAUMES mat mjeksore kontr.66 dt. 09.06.2014 fat.1893(17648767) dt. 18.09.2014 fh. 175 dt. 18.09.2014
  Spitali Ushtarak (3535)/Spitali Universitar i Traumes (Sherbimi Urgjences) (3535) INCOMED Tirane 685,400 2014-12-23 2014-12-24 63910131042014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SPITALI UNIVERSITAR I TRAUMES mat mjeksore kontr.66 dt. 09.06.2014 fat2066(17845440) dt. 02.10.2014 fh. 182 dt. 02.10.2014 fat.2099(178452720 dt. 06.10.2014 fh. 183 dt. 06.10.20142014
  Spitali Ushtarak (3535)/Spitali Universitar i Traumes (Sherbimi Urgjences) (3535) INCOMED Tirane 167,500 2014-12-23 2014-12-24 63810131042014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SPITALI UNIVERSITAR I TRAUMES mat mjeksore kontr.66 dt. 09.06.2014 fat.1659(16999133) dt. 21.08.2014 fh. 140 dt. 21.08.2014
  Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) INCOMED Tirane 603,000 2014-12-19 2014-12-23 337310130492014 Ilaçe dhe materiale mjeksore QSUT BARNA KONT NE VAZHD2616/8 DT 09.06.14 FAT 2573 SR 18485696 DT 24.11.14 FH 4291 DT 24.11.14
  Sanatoriumi Tirane (3535) INCOMED Tirane 117,300 2014-12-23 2014-12-23 62210130512014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SUSM SHEFQET NDROQI,i autorizim msh 329 dt.10.06.2014 fat.1472(16628096) dt. 23.017.2014 fh.148 dt. 23.07.2014
  Spitali Vlore (3737) INCOMED Vlore 7,519,600 2014-12-17 2014-12-23 55210130242014 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013024 SPITALI DETYRIM I PRAPAMBETUR KONTRATE NR 1722 01.07.2013
  Sp. Puke (3330) INCOMED Puke 107,200 2014-12-18 2014-12-19 24610130832014 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013083 SPITALI PUKE KODI 1013083 blerje ilace mjeksore fatura 4607 dt.17.01.2014
  Spitali Elbasan (0808) INCOMED Elbasan 703,800 2014-12-16 2014-12-17 72510130162014 Ilaçe dhe materiale mjeksore Spitali Civil Elbasan Medikamente
  Spitali Korce (1515) INCOMED Korçe 98,800 2014-12-12 2014-12-15 76510130192014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SPITALI KORCE MEDIKAMENTE FAT.2636 DT 01.12.14
  Spitali Gjirokaster (1111) INCOMED Gjirokaster 193,250 2014-12-11 2014-12-12 53310130182014 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013018 SPITALIT CIVIL GJIROKASTER MEDIKAMENTE FAT NR 2637 NR SER 18485760 DT 01.12.2014 FH NR 189 DT 02.12.2014 KONTR 368 DT 01.12.2014
  Spitali Lezhe (2020) INCOMED Lezhe 261,300 2014-12-11 2014-12-12 50910130212014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SPITALI LEZHE LIK FAT.2700 DT.09.12.2014
  Spitali Diber (0606) INCOMED Diber 772,250 2014-12-10 2014-12-11 29610130152014 Ilaçe dhe materiale mjeksore Spitali1013015 ilace dhe mat mjek. fat nr 2150date10.10.14