Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All GECI All 789,194,339.00 162 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Ministria e Integrimit (3535) GECI Tirane 519,960 2014-12-30 2014-12-31 54110780012014 Shpenzime per pritje e percjellje MINISTRIA E INTEGRIMIT Pritje percjellje urdh.134 dt.07.10.2014 program pune 07.10.2014 fat.9746 dt.07.12.2014 seria 17809746
  Ministria e Integrimit (3535) GECI Tirane 502,264 2014-12-30 2014-12-31 53810780012014 Shpenzime per pritje e percjellje MINISTRIA E INTEGRIMIT pritje percjellje urdh.162 dt.02.12.2014 program 02.12.2014 fat.829 dt.04.12.2014 seria 17809729
  Aparati i Ministrise se Energjisë dhe Industrisë (3535) GECI Tirane 200,000 2014-12-30 2014-12-31 89510930012014 Sherbime te tjera 602 MEI qera salle,fat nr 9869 dt 24.12.2014,seri 17809869,program nr 77/25 dt 24.12.2014
  Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) GECI Tirane 1 2014-12-30 2014-12-31 178510060542014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve ARSH - Shk Nr 9578 dt 29.12.14 Sit Nr. 14 Fat Nr. Fat Nr 3885 dt 31.10.12 ser 43253885 D. Prapambetur Vendimi Nr. 13 Kon Nr. 2375/4 dt 23.05.2011
  Ministria e Integrimit (3535) GECI Tirane 977,760 2014-12-30 2014-12-30 53510780012014 Shpenzime per pritje e percjellje MINISTRIA E INTEGRIMIT pritje percjellje urdher 168 dt.19.12.2014 program 19.12.2014 fat.9881 dt.27.12.2014 seria 17809881
  Ministria e Integrimit (3535) GECI Tirane 600,000 2014-12-30 2014-12-30 53610780012014 Shpenzime per pritje e percjellje MINISTRIA E INTEGRIMIT Pritje percjellje urdher 165 dt.05.12.2014 program pune 05.12.2014 fat.9742 dt.06.12.2014 seria 17809742
  Aparati Ministrise se Bujqesise dhe Zhvillimit Rural (3535)/ish Aparati Ministrise se Bujqesise e Ushqimit (3535) GECI Tirane 330,680 2014-12-26 2014-12-29 41310050012014 Shpenzime te tjera qiraje Min.Bujqesise QERA AMBIENTI -u.p.nr 340,340/1,361,dt 01,04,24.07.2014. PROG PRITJE 5286 DT 24.07.14, p.v. nr 1 DT 01-04-24.07.14 FAt nr 2744 dt 10.07..2014, seri 14872744;NR 2756 DT 10.07.14S.14872756;NR 2797 DT 24.07.14.S. 14872797
  Aparati Ministrise se Bujqesise dhe Zhvillimit Rural (3535)/ish Aparati Ministrise se Bujqesise e Ushqimit (3535) GECI Tirane 161,040 2014-12-29 2014-12-29 41810050012014 Shpenzime per pritje e percjellje Min.Bujqesise pritje percjellje,u.p.nr 531dt 12.11.2014. PROG PRITJE 7920 DT 12.11.14, FAt nr 9627 dt 15.11..2014, seri 17809627
  Aparati i Ministrise se Energjisë dhe Industrisë (3535) GECI Tirane 106,466 2014-12-27 2014-12-29 84910930012014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT 231MEI T.V.SH projekti Alterenergy,urdher nr 421 dt 11.12.2014,fat nr 9667 dt 26.11.2014,seri 17809667
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) GECI Tirane 29,858,025 2014-12-23 2014-12-24 26610560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Fondi shqiptar i zhvillimit . Rikonstruksioni segmenti rreth rrotullimi i doganes-mbikalimi kashar,kont nr P01 dt 11.09.2014 fat nr 6677 dt 30.11.2014 sr 10186677 sit nr 1 dt 10.10.14-30.11.14
  Bashkia Tirana (3535) GECI Tirane 100,000 2014-12-22 2014-12-23 122621010012014 Shpenzime per pritje e percjellje Bashkia Tirane QERA SALLE URDHER KRYET 15385/2 DT 03.11.14 PROG 27.10.14 AUTORI 1385/1 DT 27.10.14 AKT MAREVESHJ 27.10.14 FAT 17809930 DT 28.10.14
  Aparati prokurorise se pergjitheshme (3535) GECI Tirane 59,710 2014-12-19 2014-12-23 42110280012014 Shpenzime per pritje e percjellje 602, Prokuroria Pergjithshme ,PRITJE, UP 118 D 10/11/14,PROGRAM 10/11/14,FAT 9797 D 15/12/14 S 17809797
  Aparati prokurorise se pergjitheshme (3535) GECI Tirane 201,600 2014-12-19 2014-12-23 42010280012014 Shpenzime per pritje e percjellje 602, Prokuroria Pergjithshme ,PRITJE, UP 118 D 10/11/14,PROG 10/11/14,FAT 9798 D 15/12/14 S 17809798
  Aparati i Ministrise se Arsimit, Sportit dhe Rinise (3535)/ish Aparati Ministrise Arsimit e Shkences (3535) GECI Tirane 85,260 2014-12-22 2014-12-23 584101100120141 Shpenzime per pjesmarrje ne konferenca 1011001 Min.Arsimit dhe Sportit shp konfer 70vjetori akomodim hoteli urdh 448 dt 14.11.2014 list 23.11.2014 ft9691 dt30.11.2014 s 17809691
  Kuvendi Popullor (3535) GECI Tirane 81,900 2014-12-19 2014-12-22 96510020012014 Shpenzime per pritje e percjellje Kuvendi shp fjetje program 25.11.2014 fat 9665 s 17809665
  Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) GECI Tirane 10,347,936 2014-12-18 2014-12-22 1510100605420141 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve ARSH - Shkresa Nr. 8497/1 dt 03.12.14 D.P Vendimi Nr 4 . Situacioni Nr 10 Fat Nr. 30.09.2010 ser 43253821 Kontrata ne vazhdim Nr. 9807/5 dt 29.12.2009
  Aparati Ministrise se Drejtesise (3535) GECI Tirane 86,053 2014-12-17 2014-12-19 64010140012014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT MINISTRIA E DREJTESISE qera salle misioni Euralius,marreveshje ne kuader te IPA,shkrese nr 8968 dt 02.12.2014 fat nr 9635 dt 21.11.2014 sr 17809635
  Komisioneri per Mbrojtjen e te Dhenave Personale (3535) GECI Tirane 6,800 2014-12-18 2014-12-19 26810890012014 Shpenzime per pritje e percjellje K.M.DH. PERSONALE . lik ft pritje e percjellje urdher dt 12.12.2014, seri 17809814 dt 17.12.2014
  Aparati i Ministrise se Kultures (3535)/ish Aparati Ministrise Turizmit, Kultures, Rinise dhe Sporteve (3535) GECI Tirane 10,500 2014-12-17 2014-12-18 81410120012014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative 1012001, MIN KLUTURES, pritje zyrtare,urdher nr 281/2 dt 16.10.2014,kont nr 4573 dt 11.11.2014 fat nr 9580 dt 13.11.2014 sr 17809580
  Komisioneri per Mbrojtjen e te Dhenave Personale (3535) GECI Tirane 166,200 2014-12-16 2014-12-18 25310890012014 Kosto e trajnimit dhe seminareve 1089001 K.M.DH. PERSONALE . lik ft kosto seminari up dt 18.11.2014, nj fit dt 20.11.2014, seri 17809795 dt 15.12.2014