Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All FUSHA All 1,216,813,613.00 89 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Bordi Rajonal i Kullimit Durres (0707) FUSHA Durres 1,156,051 2014-12-29 2014-12-30 31310050682014 Elektricitet 1005068 BORDI I KULLIMIT DURRES KRUJE SHPENZIME 5% GARANCI TE FURNIZIMIT DHE VENDOSJE TE DY ELEKTROPOMPAVE NE HIDROVORI PORTO ROMANE DURRES
  Bashkia Vore (3535) FUSHA Tirane 7,600,000 2014-12-29 2014-12-30 28221650012014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune Bashkia Vore,lik vandosje antixhurma,,urdh prok nr 166 dt 19.07.2013,njoft kontr 166/2 dt 5.9.2013,APP dt 12.8.2013,kontr 166/5 dt 3.10.2013,situac 11.12.2014,fat 230 dt 11.12.2014 seri 05713562
  Drejtoria Rajonale e Monumenteve te Kultures Durres (0707) FUSHA Durres 1,330,372 2014-12-26 2014-12-29 23223310120032014 Sherbime telefonike TDO 0707/DREJ. RAJ. KULT. KOMBET. /KOD 1012003/REHABILITIM PRANE UNIVERSIT TIRANE
  Bashkia Lushnje (0922) FUSHA Lushnje 21,159,063 2014-12-22 2014-12-29 70721290012014 TVSH mbi mallrat dhe sherbimet brenda vendit 2129001Bashkia Lu lik.situacioni perfundimtar,Permiresimi i kushteve te banimit per komunitetin rom, fat.nr.05713950 dt.26.11.2014,kontr.nr.3746 dt.26.09.2014
  Komuna Petrele (3535) FUSHA Tirane 3,770,778 2014-12-27 2014-12-29 23027950012014 Elektricitet Komuna Petrele,lik mur prites ,fshati daias,urdh prok nr 8 dt 23.07.2014,njoft fit dt 24.11.2014,kontr dt 24.11.2014.sit perf 15.12.2014,fat 236 dt 19.12.2014 seri 05713568,mbajt 5% ne fat
  Komuna Petrele (3535) FUSHA Tirane 8,887,482 2014-12-29 2014-12-29 23327950012014 Elektricitet Komuna Petrele,lik ujesjelles Bunoc Çelik,,vazhd kontr 2 dt 22.06.2009,sit perf 20.08.2010,proc verb kolaud 7.11.2010, fat 348 dt 30.07.2012,seri 41601902,proc verb dorez dt 10.03.2014
  Bashkia Vlore (3737) FUSHA Vlore 2,477,479 2014-12-26 2014-12-29 71521460012014 Sherbime telefonike 5% GO BASHKIA 2146001 NDRICIMI BUL VLORE SKELE
  Komuna Kashar (3535) FUSHA Tirane 566,694 2014-12-23 2014-12-24 42928090012014 Sherbime telefonike Komuna Kashar Lik ndert kuz kontr vazhd 119/1 dt 17.01.2014 fat 149 dt 13.06.2014
  Aparati i Ministrise se Kultures (3535)/ish Aparati Ministrise Turizmit, Kultures, Rinise dhe Sporteve (3535) FUSHA Tirane 29,923,404 2014-12-23 2014-12-24 88010120012014 Paga baze 1012001, MIN KLUTURES, ft.38 dt.01.10.14 seri 05713738 kont.3534 dt.05.08.14 shtese kont.4075/3 dt.11.09.14 situacion perfundimtar 22.09.14
  Komuna Petrele (3535) FUSHA Tirane 4,272,196 2014-12-23 2014-12-24 22827950012014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per vjetersi ne pune Komuna Petrele,lik ndert muri lagja Baxhak,nga fondi emergj Min Rendit,urdh prok nr 11 dt 13.10.2014,njoft fit dt 27.10.2014,kontr 1916 dt 17.10.2014,sit perfund 5.12.2014,fat 227 dt 8.12.2014,seri 05713558
  Bashkia Durres (0707) FUSHA Durres 72,828,000 2014-12-19 2014-12-19 66521070012014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per kualifikimin - Shtese page per vjetersi ne pune 2107001 BASHKIA DURRES LIK SIT I NDERTIM I RR PARALEL ME PORTIN FAT NR 234 DT 16.12.2014
  Drejtoria e Pyjeve Durres (0707) FUSHA Durres 112,365,753 2014-12-16 2014-12-16 14910260072014 Shpenzime per mirembajtjen e aparateve, paisjeve teknike dhe veglave te punes TDO 0707 DREJTORIA SHERBIMIT PYJOR 1026007 LIK SIT.PERF. REHABILITIM E PYLLEZIM KODER CURRILA FAT 229
  Drejtoria e Pyjeve Durres (0707) FUSHA Durres 59,197,350 2014-12-16 2014-12-16 14710260072014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj TDO 0707 DREJTORIA SHERBIMIT PYJOR 1026007 LIK SIT.2 REHABILITIM E PYLLEZIM KODER CURRILA FAT 210
  Aparati i Ministrise se Mbrojtjes (3535) FUSHA Tirane 81,000 2014-12-05 2014-12-11 73310170012014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative 602-Minis.Mbrojtje sherbim pastrimi kontrate sherbimi 6307 dt 30.12.12 ft 105 dt 31.12.13seri 05713886
  Bashkia Tirana (3535) FUSHA Tirane 12,077,287 2014-12-11 2014-12-11 116221010012014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) - Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa shendetesore Bashkia Tirane pastrim kone ne vazhd 8779/5 dt 12.09.13 sit 11 dt 31.07.14 fat 0571400 dt 07.08.14
  Mini Bashkia 6 (3535) FUSHA Tirane 18,176,941 2014-12-10 2014-12-11 31221011402014 Sherbime telefonike Min Bashk Nr 6 Rehabilitim rruga S Mosko kontr vazhd 847 dt 04.08.2014 sit 2 dt 05.12.2014 fat 223 dt 05.12.2014 seri 08713554
  Bashkia Tirana (3535) FUSHA Tirane 46,547,849 2014-12-04 2014-12-05 112121010012014 Elektricitet Bashkia Tirane Rivitalizim shehsi nene tereza faza 1 fat 05713929 DT 16.10.14 sit 01.09-14 kont 11148/12 dt 15.08.14 up 11148 dt 06.08.14 urdher kom 11148/1 dt 06.08.2014 pv 14.08.14 njof fit 11148/10 dt 14.08.14
  Drejtoria Rajonale e Monumenteve te Kultures Durres (0707) FUSHA Durres 6,650,190 2014-12-02 2014-12-03 20220310120032014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur TDO 0707/DREJ. RAJ. KULT. KOMBET. /KOD 1012003/REHABILITIM I HAPESIRES PRANE UNIVERST TE TIRANES
  Aparati i Ministrise se Kultures (3535)/ish Aparati Ministrise Turizmit, Kultures, Rinise dhe Sporteve (3535) FUSHA Tirane 13,065,606 2014-12-02 2014-12-03 73210120012014 Shpenzime per pritje e percjellje 1012001,MIN KUL,sherb.per podiumit te Papes UP 239 dt.10.09.14oferte 10.09.14 fit.4129/1 dt.12.09.14; 4129/2 dt.12.09.14 kont.4130 dt.12.09.14 sit.01-18.09.14 proc.marr d.1 dt.18.09.14' nr2dt.20.09.14;3dt.21.09 ft196 dt.10.10.14/05713927
  Komuna Shengjin (2020) FUSHA Lezhe 19,926,630 2014-12-01 2014-12-02 18225720012014 Udhetim i brendshem KOM SHENGJIN PAG FAT NR 202 DT 28.10.2014 &FAT NR 211 DT 10.11.2014