Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All EUROSIG SHA All 43,659,050.00 162 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Gjykata e Apelit Shkoder (3333) EUROSIG SHA Shkoder 14,580 2014-12-29 2014-12-30 25710290062014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit GJYKATA APELIT SHKODER FAT. 10922746 DT.26.12.2014
  Bordi i Kullimit Lezhe (2020) EUROSIG SHA Lezhe 38,391 2014-12-29 2014-12-29 18910050742014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit BORDI I KULLIMIT LEZHE PAG FAT NR 969 & 970 DT 22.12.2014
  Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) EUROSIG SHA Tirane 174,600 2014-12-23 2014-12-29 1568110060542014 Shpenzime per sigurimin e ndertesave dhe te tjera kosto sigurimi te ngjashme ARRSH -Shkresa Nr.8662/1 dt 18.12.14 Urdher prokurimi Nr. 8662/1 dt 04.12.14 Fat Nr.922 dt 10.12.14 ser 18560922 Polica e Sigurimit Nr. 0049778 dt 10.12.14
  Aparati i Ministrise se Zhvillimit Urban dhe Turizmit (3535) EUROSIG SHA Tirane 34,080 2014-12-28 2014-12-29 51510940012014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit 1094001 MZHUT siguracion up.5660/1 dt.11.12.14 pv. njof. fit.12.12.2014 pv. perf.15.12.2014 fat.780 dt.15.12.14 nrs.18560780
  Komuna Zerqan (0603) EUROSIG SHA Bulqize 36,520 2014-12-24 2014-12-24 15623200012014/1 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit KOMUNA ZERQAN (2320001) likujdim furnitorin EUROSIG sha per siguracion automjeti TPL
  Bashkia Gjirokaster (1111) EUROSIG SHA Gjirokaster 24,750 2014-12-24 2014-12-24 55221150012014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit BASHKIA GJIROKASTER 2115001 ,POLICE SIGURIMI, UP NR 38 DT 12.12.2014
  Reparti Ushtarak Nr.4300 Tirane (3535) EUROSIG SHA Tirane 259,860 2014-12-23 2014-12-24 79310170512014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit REP 4001 siguracion automjeti up 5837/1 dt 9.12.14 ft.of. 5837/2 dt dt 9.12.14 nj.fit 10.12.14 nj.fit 770 dt 10.12.14 seri 18560770
  Gjykata Kushtetuese (3535) EUROSIG SHA Tirane 111,900 2014-12-23 2014-12-24 28510300012014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit gjykata kushtetuese sig mjeti up 86 dt 9.12.2014 nj. fit 13.12.2014 fat 784 dt 17.12.2014 seri 18560784
  Ndermarrja Rruga (0707) EUROSIG SHA Durres 78,960 2014-12-22 2014-12-23 21721070142014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit SIGURACION/ NDERMARRJA RRUGA DURRES/ KOD 2107014/ TDO 0707/
  Nd-ja Pastrim Gjelbrimit (1515) EUROSIG SHA Korçe 99,000 2014-12-22 2014-12-23 23121220062014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit NDERM SHERBIMEVE PUBLIKE SIGURACION MJETESH FAT NR 10 DAT 18.12.2014
  Dogana Sarande (3731) EUROSIG SHA Sarande 24,570 2014-12-22 2014-12-23 17810100912014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit SHP SIGURACIONI NGA DOGANA SR
  Aparati Ministrise se Drejtesise (3535) EUROSIG SHA Tirane 41,880 2014-12-19 2014-12-23 65210140012014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit MINISTRIA E DREJTESISE siguracion mjeti,up nr 667/1 dt 11.12.2014 fto dt 11.12.2014 app dt 15.12.2014 fat nr 779 dt 15.12.14 sr 18560779
  Nd-ja Tregut Lire (3535) EUROSIG SHA Tirane 22,680 2014-12-23 2014-12-23 43621010492014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit drejt e pergj e taksa vend sig mjeti up 184 dt 10.12.14 oferte 184/1 dt 10.12.14 njof fit 188/1 dt 12.12.14 fat 420 dt 16.12.14 sr 18561420
  Nd-ja Tregut Lire (3535) EUROSIG SHA Tirane 15,600 2014-12-23 2014-12-23 43421010492014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit drejt e pergj e taksa vend aig mjeti up 151 dt 23.09.14 oferte 151/1 dt 2309.14 vendim 153 dt 24.09.14 fat 384 dt 01.10.14 sr 15671384
  Gjykata e Apelit Durres (0707) EUROSIG SHA Durres 17,760 2014-12-19 2014-12-22 23710290032014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit TDO 0707/GJYK APELIT /KOD 1029003/SIG AUT. AA035AH
  Komiteti Shteteror i Kulteve (3535) EUROSIG SHA Tirane 51,480 2014-12-16 2014-12-22 18210251152014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit 1025115 KOMITETI SHTETEROR I KULTEVE 602 Shpenz sig automjeti TR 7758R UP 915 dt 9.12.14,ft ofert 11.12.14,Njoft fit 15.12.14,Fat 936 seri 18560936,Fat 937 seri 18560937,PV 12.12.14
  Komuna Golaj (1812) EUROSIG SHA Has 63,960 2014-12-18 2014-12-19 33024600012014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit 1812 komuna golaj sa likujdojme fat 42893356 dt 17.12.2014,per sigurim mjeti te kom
  Sp. Devoll (1505) EUROSIG SHA Devoll 48,840 2014-12-17 2014-12-18 30310130672014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit SPITALI BILISHT PER EUROSIG SHA PER SIGURACION I MJETEVE TE TRANSPORTIT
  Drejtoria e Pyjeve Gjirokaster (1111) EUROSIG SHA Gjirokaster 25,560 2014-12-17 2014-12-18 14310260112014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit 1026011 DREJT PYJEVE GJIROKASTER, SIGURACION MAK MITSUBISHI PR 1374 B NR SERISE 1435284. FORMULAR I OFERTES, 16.12.2014
  Drejtoria e SHIK Gjirokaster (1111) EUROSIG SHA Gjirokaster 102,120 2014-12-17 2014-12-18 12510180102014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit 1018010 SH.I.SH UJE GJIROKASTER FAT 50 SERIA 14127926. UP 09 DT 05.12.2014 SITUACIONI GJ 6074. GJ 6075A GJ 6076 A GJ 6031A GJ 6147A GJ 5709A