Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All ERAL CONSTRUCTION COMPANY All 139,048,838.00 69 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Bashkia Gjirokaster (1111) ERAL CONSTRUCTION COMPANY Gjirokaster 5,693,418 2014-12-30 2014-12-31 56721150012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve 2115001 BASHKIA GJIROKASTER ,LOTI I III-TE INFRASTRUKTURA RRUGORE NE QYTET, KONTRATE 20.08.2014, FATURA NR 41 DT 25.12.2014, NR SERIAL 18042891, SIT NR 4
  Bashkia Gjirokaster (1111) ERAL CONSTRUCTION COMPANY Gjirokaster 2,016,911 2014-12-30 2014-12-31 56621150012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve 2115001 BASHKIA GJIROKASTER ,NDERTIMI I RRUGES GRANICE GERHOT, KONTRATE DT 22.07.2014, FATURA NR 37 DT 23.12.2014, NR SERIAL 18042887, SIT NR 5
  Bashkia Gjirokaster (1111) ERAL CONSTRUCTION COMPANY Gjirokaster 12,094,488 2014-12-29 2014-12-31 55821150012014 Shpenz. per rritjen e AQT - terrenet sportive 2115001 BASHKIA GJIROKASTER , TERENE SPORTIVE NE SHKOLLA, KONTRATE DT 22.12.2014, SIT NR 1, FATURA NR 39 DT 26.12.2014, NR SERIAL 18042889
  Drejtoria e Rajonit Verior (Shkoder) (3333) ERAL CONSTRUCTION COMPANY Shkoder 37,948 2014-12-29 2014-12-30 38510060772014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj drej rajonit verior likuj fat nr 09993257 dt 31.12.2013
  Aparati Qendror i SHIKUT (3535) ERAL CONSTRUCTION COMPANY Tirane 19,920 2014-12-29 2014-12-30 72110180012014 Shpenzime per mirembajtjen e mjeteve te transportit SHISH Lik miremb mjete transporti urdh 172/1 dt 13.05.2014 pv 24.06.2014 kontr 172/10 dt 26.06.2014 fat 18042882
  Bordi i Kullimit Gjirokaster (1111) ERAL CONSTRUCTION COMPANY Gjirokaster 1,365,230 2014-12-24 2014-12-26 15910050712014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) BORDI KULLIMIT 1005071. SIT PERFUND REHABILITIM I SISTEMIT UJITES K-1 5% SIGURIMIT TE PUNIMEVE
  Bordi i Kullimit Gjirokaster (1111) ERAL CONSTRUCTION COMPANY Gjirokaster 5,218,193 2014-12-24 2014-12-26 16210050712014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve 1005071 BORDI KULLIMIT SIT PERFUN NGA GERY E LUMIT KSERIAS VRISERA, 5% e sigurimit te punimev. fat nr 38 seria 18042888 situacion perfund nr 2 certifik te perkohshme akt kolaudimi
  Drejtoria e Rajonit Verior (Shkoder) (3333) ERAL CONSTRUCTION COMPANY Shkoder 370,536 2014-12-22 2014-12-23 35110060772014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj drej rajonit verior likuj fat nr 18042868 dt 03.12.2014
  Drejtoria e Mbikqyrjes se Sherbimit te Proves (3535) ERAL CONSTRUCTION COMPANY Tirane 19,200 2014-12-18 2014-12-19 43010141002014 Shpenzime per mirembajtjen e aparateve, paisjeve teknike dhe veglave te punes Drejt. Sherbit te Proves mirembajtje mjetet e transportit,up nr 8 dt 03.09.2014 pv dt 16.12.2014 fat nr 18042875 dt 15.12.2014 kont 25.09.2014
  Bashkia Gjirokaster (1111) ERAL CONSTRUCTION COMPANY Gjirokaster 8,792,359 2014-12-16 2014-12-17 53421150012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve 2115001 BASHKIA GJIROKASTER PROJEKTE NE PARKUN E VIROIT, FATURA NR 15 DT 12.12.2014, SITUAACION PUNIMESH NR 4, FATURA NR 15 DT 12.12.2014, SR 18042966
  Bordi i Kullimit Gjirokaster (1111) ERAL CONSTRUCTION COMPANY Gjirokaster 357,390 2014-12-16 2014-12-16 15210050712014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) BORDI I KULLIMIT 1005071 REHA I ARGJINATURES MBROJTES NGA LUMI DRINO ZONA KARJAN. 5% SIG TE PUNIMEVE, FAT NR 16 SERIA 18042967. SITUACION PERFUNDIM CERTIFIK TE PERKOHSHME, AKT KOLAUDIMI, KONTRATE DT 04.12.2014
  Bordi i Kullimit Gjirokaster (1111) ERAL CONSTRUCTION COMPANY Gjirokaster 1,991,306 2014-12-11 2014-12-12 14310050712014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) 1005071 BORDI KULLIMIT SITUACION PJES I ARGJ NGA LUMI DRINO ZONA KARJAN FAT NR SERIA 18042965 DT 05.12.2014. KONTRATE 04.12.2014 SITUACION 1
  Bordi i Kullimit Lushnje (0922) ERAL CONSTRUCTION COMPANY Lushnje 713,760 2014-12-05 2014-12-09 21710050812014 Pjese kembimi, goma dhe bateri 1005081 Bordi Kullimit Lu Sa xhirojme lik.blerje pjese kembimi per makinerine e rende fat.nr.19 dt.03.12.2014 seria 18042869,kontr.dt.01.10.2014
  Drejtoria e Rajonit Verior (Shkoder) (3333) ERAL CONSTRUCTION COMPANY Shkoder 370,536 2014-12-03 2014-12-03 30010060772014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj DREJ RAJONIT VERIOR LIKUJ FAT NR 18042853 DT 05.11.2014
  Nd-ja Sherbimeve Komunale (0707) ERAL CONSTRUCTION COMPANY Durres 180,987 2014-11-27 2014-11-27 28721070132014 Pjese kembimi, goma dhe bateri 0707 ND/JA SHERBIMIT KOMUNAL FAT 12 DT 20.11.2014
  Bordi i Kullimit Gjirokaster (1111) ERAL CONSTRUCTION COMPANY Gjirokaster 6,729,875 2014-11-26 2014-11-27 13110050712014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve BORDI KULLIMIT 1005071 , SIT PJESOR MBR NGA GERRY E LUMIT KSERIAS, VRISERA, 5% TE SIGURIMIT TE PUNIMEVE. FAT NR 13 SERIA 18042863, SITUACION PJESOR NR 1, KONTRATE DT 30.10.2014
  Bashkia Gjirokaster (1111) ERAL CONSTRUCTION COMPANY Gjirokaster 6,617,016 2014-11-26 2014-11-27 49721150012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve 2115001 BASHKIA GJIROKASTER , projekte ne parkun e viroit, sistemim i parkut te viroit, sit nr 3, fatura nr 16 dt 24.11.2014, nr serial 18042866, kontrate dt 22.07.2014
  Bashkia Gjirokaster (1111) ERAL CONSTRUCTION COMPANY Gjirokaster 4,227,444 2014-11-26 2014-11-27 49821150012014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) 2115001 BASHKIA GJIROKASTER , LOTI I 3-TE INFRASTRUKTURA RUGORE NE QYTET, SIT NR 3, FATURA NR 15 NR SERIAL 18042865, KONTRATE DT 20.08.2014
  Bordi i Kullimit Gjirokaster (1111) ERAL CONSTRUCTION COMPANY Gjirokaster 950,794 2014-11-19 2014-11-20 13010050712014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj BORDI KULLIMIT 1005071 SIT PJESOR REHABILITIMI UJITES K-1 FAT NR 9 DT 6.11.2014 SERIA 18042959 KONTRATE 14.08.2014
  Drejtoria e Sherbimeve te Peshkimit dhe Akuakultures Tirane (3535) ERAL CONSTRUCTION COMPANY Tirane 94,800 2014-11-20 2014-11-20 20910051312014 Pjese kembimi, goma dhe bateri DSHPA Tiraneblerje pjese nderimi,mirem,fat 6,7, dt 12.11.14,Seri 18042856/857,u.p. nr 54 dt 14.10.2014, Ftes ofert 20.10..14,PV vleresimi dt 30.10.2014, f.hyrje nr 44 dt 14.11.2014