Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All ELVI BAJRAMI All 2,033,740.00 16 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Instituti shendetit publik Tirane (3535) ELVI BAJRAMI Tirane 77,940 2014-12-30 2014-12-31 52510130482014 Sherbime te tjera ISHP riparim fotokopje Up. 38 dt. 15.09.2014 vl perf. 20.09.2014 fat.18(14251568) dt. 23.09.2014 .
  Aparati Qendror INSTAT (3535) ELVI BAJRAMI Tirane 239,400 2014-12-24 2014-12-26 67610500012014 Shpenzime per mirembajtjen e aparateve, paisjeve teknike dhe veglave te punes INSTAT Sherb. mirembajtje , kont.dt.09.12.2014 kerk. prok02.12.2014 ft.up.42 dt.03.12.2014 pv. dt.05.12.2014 pv. sherb.15.12.2014 fat.6 dt.15.12.2014 seria 19301456
  Komuna Qukes (0821) ELVI BAJRAMI Librazhd 238,560 2014-12-22 2014-12-23 37625860012014 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme KOM.QUKES LB,LIK.FATURE NR.10 DT:16.12.2014 BLERJE DOKUMENTACIONI LIBRA
  Bashkia Tirana (3535) ELVI BAJRAMI Tirane 358,200 2014-12-22 2014-12-23 122821010012014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale Bashkia Tirane canta me logo shkresa 15708 dt 24.11.14 up 58 dt 01.12.14 pv 16226 dt 04.12.14 njof fit 04.12.14 fat 19301452 dt 05.12.14 fh 80 dt 05.12.2014
  Bordi i Kullimit Tirane (3535) ELVI BAJRAMI Tirane 61,600 2014-12-17 2014-12-19 23810050792014 Shpenzime per mirembajtjen e paisjeve te zyrave 602 BORDI KULLIMIT riparim paisje informatike, u.p. nr 1/2 dt 29.01.2014,f.of.APP dt 04.02.14, fat nr 3 dt 11.12.2014, seri 19301453
  Bashkia Tirana (3535) ELVI BAJRAMI Tirane 141,600 2014-11-14 2014-11-17 104921010012014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale Bashkia Tirane blerje certifikate up 47 dt 17.10.14 pv 22.10.14 njof fit 20.10.14 fat 14251582 dt 24.10.14 fh 64 dt 24.10.14
  Bashkia Tirana (3535) ELVI BAJRAMI Tirane 126,000 2014-11-14 2014-11-17 105021010012014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale Bashkia Tirane blerje certifikate up 48 dt 17.10.2014 pv 22.10.14 fat 14251583 dt 27.10.2014 fh 66 dt 27.10.14
  Bashkia Tirana (3535) ELVI BAJRAMI Tirane 179,460 2014-10-02 2014-10-03 83321010012014 Shpenzime per mirembajtjen e paisjeve te zyrave Bashkia Tirane sherbime printera fat 14251567 dt 18.09.14 shkresa 12723 dt 23.09.14 up 32 dt 18.07.14 kont 10571/1 dt 25.07.14
  Bashkia Tirana (3535) ELVI BAJRAMI Tirane 119,000 2014-08-27 2014-08-28 70021010012014 Sherbime te tjera Bashkia Tirane mirembajtje fotokipje kont ne vazhd 1566 dt 30.01.14 fat 4100300 dt 23.06.14 per diference
  Bordi i Kullimit Tirane (3535) ELVI BAJRAMI Tirane 56,000 2014-07-09 2014-07-10 12710050792014 Shpenzime per mirembajtjen e paisjeve te zyrave 1005079 1005079, BORDI KULLIMIT pagese per riparim paisj. zyrave , UP. nr 1/2 dt 29.01.2014, APP. DT 04.02.2014, ft.ofert. dt 31.01.2014, fat nr 43 dt 08.07.2014 seri 14251544
  Drejtoria Vendore e Policise Berat (0202) ELVI BAJRAMI Berat 29,880 2014-05-20 2014-05-20 15010160232014 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme Dega e Rendit 1016023 likujdim fatuter 20.dt.30.04.2014
  Komuna Polis (0821) ELVI BAJRAMI Librazhd 38,280 2014-04-24 2014-04-28 7725890012014 Posta dhe sherbimi korrier KOMUNA POLIS,LIKUJDIM DETYRIMI PER SHERBIME INTERNETI.
  Komuna Preze (3535) ELVI BAJRAMI Tirane 130,800 2014-04-24 2014-04-24 8428040012014 Shpenzime per mirembajtjen e aparateve, paisjeve teknike dhe veglave te punes 2804001 Kom Preze servis komp. seria 14251521 ur prok.08 dt.04.03.14 kont.dt.04.03.14 ftese per oferte dt.04.03.2014 ft.nr.20 dt.11.04.14
  Bashkia Tirana (3535) ELVI BAJRAMI Tirane 100,000 2014-04-15 2014-04-16 215 2101001 21014 Sherbime te tjera 2101001 Bashkia Tirane lik miremb ,riparime ,urdh prok nr 2 dt 20.01.2014,proc verb dt 24.01.2014,njoft fit 1485 dt 29.01.2014,kontr 1566 dtg 30.01.2014,fat 6771698 dt 28.02.2014
  Agjencia Kombetare e Planifikimit te Territorit (3535) ELVI BAJRAMI Tirane 120,120 2014-04-11 2014-04-14 7910940162014 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme AKPT PJESE PER KOMPJUTER Up.176/1 dt.30.01.2014 ftese per oferte 176/2 dt.30.01.2014 fat.14251503 dt.11.03.2014 fh.2dt.11.03.2014
  Komisioneri per Mbrojtjen e te Dhenave Personale (3535) ELVI BAJRAMI Tirane 16,900 2014-01-21 2014-01-22 1410890012014 Unspecified K.M.DH. PERSONALE . lik shp rip pajisje zyre up dt 27.12.2013,nj ft dt 27.12.2013, seri 6771683 dt 13.1.2014
  • < Më para
  • 1
  • Më pas >