Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All DEGA TATIM TAKSA DURRES All 50,964,306.00 786 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  ALUIZNI - Drejtorite Durres + Kruje (0707) DEGA TATIM TAKSA DURRES Durres 2,061,018 2014-12-30 2014-12-31 12110940042014 Kontribute per sigurime shoqerore TDO 0707/ALUIZNI/KOD 1094004/ DIF. SIGURIME PRILL 2009
  Bashkia Durres (0707) DEGA TATIM TAKSA DURRES Durres 23,100 2014-12-30 2014-12-31 70421070012014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative 2107001 BASHKIA DURRES TATIM NE BURIMKESHILLI I LICENCAVE BORDERO 30.12.2014
  Drejtoria e Pergjithshme Detare Durres (0707) DEGA TATIM TAKSA DURRES Durres 12,480 2014-12-30 2014-12-31 27010060982014 Te tjera transferta tek individet 1006098 DREJT PERGJ DETARE TATIM NE BURIM PER SHPERBLIM PER DALJE NE PENSION
  Universiteti Aleksander Moisiu (0707) DEGA TATIM TAKSA DURRES Durres 2,520 2014-12-30 2014-12-31 84910111502014 Te tjera paga me kontrate TATIM NE BURIM ORE MESIMORE SIPAS LISTPAGESES / UNIVERSITETI "A.MOISIU " DURRES/ KOD 1011150 / TDO 0707/
  Drejtoria Vendore e Policise Durres (0707) DEGA TATIM TAKSA DURRES Durres 346,750 2014-12-30 2014-12-31 39010160252014 Derdhur gabim, te vitit ne vazhdim,Te Dala 1016025 DREJT POLICISE TVSH DHJETOR 2014
  ALUIZNI - Drejtorite Durres + Kruje (0707) DEGA TATIM TAKSA DURRES Durres 140,000 2014-12-30 2014-12-31 12010940042014 Paga baze TDO 0707/ALUIZNI/KOD 1094004/ DIF. TAP KORRIK 2008
  Paraburgimi Durres (0707) DEGA TATIM TAKSA DURRES Durres 511,607 2014-12-30 2014-12-31 22310140542014 Paga baze TDO 0707/PARABURGIMI/1014054LIK sig shoq pm dhjetor 2014 deklarata K72315751G43Y01A
  Bashkia Durres (0707) DEGA TATIM TAKSA DURRES Durres 4,550 2014-12-30 2014-12-31 70221070012014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative 2107001 BASHKIA DURRES TATIM NE BURIMKESHILLI I LICENCAVE BORDERO 30.12.2014
  Paraburgimi Durres (0707) DEGA TATIM TAKSA DURRES Durres 95,519 2014-12-30 2014-12-31 22410140542014 Kontribute per sigurime shoqerore TDO 0707/PARABURGIMI/1014054LIK sig shoq pDH dhjetor 2014 deklarata K72315751G47X01S
  Biblioteka Durres (0707) DEGA TATIM TAKSA DURRES Durres 55 2014-12-29 2014-12-30 11021070212014 Kontribute per sigurime shoqerore 2107021 BIBLIOTEKA SIG SHOQ DIFERENCE MAJ 2012
  Drejtoria Arsimore Durres (0707) DEGA TATIM TAKSA DURRES Durres 1,708 2014-12-29 2014-12-30 48610110072014 Te tjera transferta tek individet TATIM NE BURIM SHPERBLIME PENSIONI / DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE DURRES/ KOD 1011007/ TDO 0707/
  Drejtoria Arsimore Durres (0707) DEGA TATIM TAKSA DURRES Durres 193,500 2014-12-29 2014-12-30 47710110072014 Te tjera transferta tek individet TATIM NE BURIM SHPERBLIME NXENES TE DALLUAR SIPAS VKM 861 DT 17.12.2014 / DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE DURRES/ KOD 1011007/ TDO 0707/
  Kultura & Sporti (Sht.Pushimit Dr.) (0707) DEGA TATIM TAKSA DURRES Durres 34,120 2014-12-29 2014-12-30 17510160862014 Derdhur gabim, te vitit ne vazhdim,Te Dala 1016086 SHTEPIA PUSH MIN BRENDSHME TVSH DHJETOR 2014
  Universiteti Aleksander Moisiu (0707) DEGA TATIM TAKSA DURRES Durres 24,750 2014-12-29 2014-12-30 84110111502014 Te tjera paga me kontrate TATIM NE BURIM LEKTORE SIPAS LISTPAGESES/ UNIVERSITETI "A.MOISIU " DURRES/ KOD 1011150 / TDO 0707/
  Komuna Rashbull (0707) DEGA TATIM TAKSA DURRES Durres 19,074 2014-12-29 2014-12-30 46923650012014 Paga baze TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK SIGURIME SHOQERORE SIPAS FDP K51703514H48401A
  Universiteti Aleksander Moisiu (0707) DEGA TATIM TAKSA DURRES Durres 2,238 2014-12-29 2014-12-30 83710111502014 Te tjera paga me kontrate TATIM NE BURIM LEKTORE SIPAS LISTPAGESES/ UNIVERSITETI "A.MOISIU " DURRES/ KOD 1011150 / TDO 0707/
  Komuna Rashbull (0707) DEGA TATIM TAKSA DURRES Durres 4,700 2014-12-29 2014-12-30 47023650012014 Paga baze TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK TAP SIPAS FDP K51703514H484028
  Biblioteka Durres (0707) DEGA TATIM TAKSA DURRES Durres 3,668 2014-12-29 2014-12-30 10821070212014 Paga baze 2107021 BIBLIOTEKA TAP DIFERENCE DHJETOR 2010
  Drejtoria e Bujqesise Durres (0707) DEGA TATIM TAKSA DURRES Durres 26,788 2014-12-29 2014-12-30 30510050072014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative TDO 0707 DREJTORIA RAJONALE E BUJQESISE 1005007 LIK GJOBA,INTERESA SIPAS FDP K51706512G484011
  Biblioteka Durres (0707) DEGA TATIM TAKSA DURRES Durres 25 2014-12-29 2014-12-30 10921070212014 Paga baze 2107021 BIBLIOTEKA TAP DIFERENCE TETOR 2011