Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All DEGA TATIMEVE LEZHE All 18,471,161.00 296 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Komuna Kolsh (2020) DEGA TATIMEVE LEZHE Lezhe 68,576 2014-12-29 2014-12-31 17225730012014 Paga baze KOM KOLSH LIK 10% TATIM PAGE TETOR 2013
  Komuna Kolsh (2020) DEGA TATIMEVE LEZHE Lezhe 72,364 2014-12-29 2014-12-31 16725730012014 Paga baze KOM KOLSH LIK 10% TATIM PAGE MAJ 2013
  Drejtoria Vendore e Policise Lezhe (2020) DEGA TATIMEVE LEZHE Lezhe 2,389,927 2014-12-30 2014-12-31 42610160312014 Paga baze KOMISARIATI POLICISE LEZHE PAG SIG SHOQ DHJETOR 2014
  Komuna Kolsh (2020) DEGA TATIMEVE LEZHE Lezhe 64,756 2014-12-29 2014-12-31 17125730012014 Paga baze KOM KOLSH LIK 10% TATIM PAGE SHTATOR 2013
  Komuna Kolsh (2020) DEGA TATIMEVE LEZHE Lezhe 17,227 2014-12-29 2014-12-31 16025730012014 Paga baze KOM KOLSH LIK 10% TATIM PAGE TETOR 2011
  Drejtoria Arsimore Lezhe (2020) DEGA TATIMEVE LEZHE Lezhe 159,664 2014-12-30 2014-12-31 27310110202014 Te tjera transferta tek individet DREJT ARSIM LEZHE LIK 10% TATIM SHPERB PER NX E DALLUAR
  Komuna Kolsh (2020) DEGA TATIMEVE LEZHE Lezhe 72,232 2014-12-29 2014-12-31 16825730012014 Paga baze KOM KOLSH LIK 10% TATIM PAGE QERSHOR 2013
  Komuna Kolsh (2020) DEGA TATIMEVE LEZHE Lezhe 56,546 2014-12-29 2014-12-31 16625730012014 Paga baze KOM KOLSH LIK 10% TATIM PAGE PRILL 2013
  Komuna Kolsh (2020) DEGA TATIMEVE LEZHE Lezhe 82,700 2014-12-29 2014-12-31 16525730012014 Paga baze KOM KOLSH LIK 10% TATIM PAGE NENTOR 2012
  Komuna Kolsh (2020) DEGA TATIMEVE LEZHE Lezhe 79,838 2014-12-29 2014-12-31 16325730012014 Paga baze KOM KOLSH LIK 10% TATIM PAGE SHKURT 2012
  Komuna Kolsh (2020) DEGA TATIMEVE LEZHE Lezhe 68,056 2014-12-29 2014-12-31 17025730012014 Paga baze KOM KOLSH LIK 10% TATIM PAGE GUSHT 2013
  Komuna Kolsh (2020) DEGA TATIMEVE LEZHE Lezhe 71,156 2014-12-29 2014-12-31 16925730012014 Paga baze KOM KOLSH LIK 10% TATIM PAGE KORRIK 2013
  Komuna Kolsh (2020) DEGA TATIMEVE LEZHE Lezhe 82,950 2014-12-29 2014-12-31 16425730012014 Paga baze KOM KOLSH LIK 10% TATIM PAGE TETOR 2012
  Komuna Kolsh (2020) DEGA TATIMEVE LEZHE Lezhe 68,348 2014-12-29 2014-12-31 16125730012014 Paga baze KOM KOLSH LIK 10% TATIM PAGE NENTOR 2011
  ALUIZNI - Drejtoria Lezhe (2020) DEGA TATIMEVE LEZHE Lezhe 76,238 2014-12-29 2014-12-30 9110940082014 Kontribute per sigurime shoqerore ALUIZNI LEZHE PAG SIG SHOQ GUSHT 2013
  Federata Futbollit (2020) DEGA TATIMEVE LEZHE Lezhe 53,200 2014-12-29 2014-12-30 5821270052014 Shpenzime per tatime dhe taksa te paguara nga institucioni KLUBI I SPORTIT LIK 10% TATIM SHPERBL FUTBOLLI
  Bashkia Lezhe (2020) DEGA TATIMEVE LEZHE Lezhe 15,400 2014-12-29 2014-12-30 68821270012014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh BASHKIA LEZHE LIK TATIM QERA BANESE
  Bashkia Lezhe (2020) DEGA TATIMEVE LEZHE Lezhe 21,600 2014-12-29 2014-12-30 68721270012014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur BASHKIA LEZHE LIK TATIM KESHILLTARE NENTOR 2014
  Drejtoria e Bujqesise Lezhe (2020) DEGA TATIMEVE LEZHE Lezhe 5,037 2014-12-24 2014-12-26 21610050202014 Materiale per mbrojtjen e tokes, bimeve dhe kafsheve nga semundjet DREJT E BUJQES LEZHE LIK 10% TATIM SHPENZ VETERINERE
  Drejtoria e Bujqesise Lezhe (2020) DEGA TATIMEVE LEZHE Lezhe 21,070 2014-12-24 2014-12-26 21410050202014 Materiale per mbrojtjen e tokes, bimeve dhe kafsheve nga semundjet DREJT E BUJQES LEZHE LIK 10% TATIM SHPENZIME