Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All CULLHAJ SH. R. S. F All 5,196,164.00 25 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Q.K.P. Azilkerkuesve Babrru (3535) CULLHAJ SH. R. S. F Tirane 725,940 2014-12-29 2014-12-30 45510160572014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes 1016057,Qendra Komb.Pritese per Azilkerkues pagese kontr sig ruajtje, 403/3 dt 24.10.14, ft 186/160 dt 26.12.14 dhe 30.11.14 sr 15756955/15756975
  Q.K.P. Azilkerkuesve Babrru (3535) CULLHAJ SH. R. S. F Tirane 179,917 2014-12-29 2014-12-30 45210160572014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes 1016057,Qendra Komb.Pritese per Azilkerkues pagese kontrate vazhdim date 12.5.2014, fature nr 185 seri 15756976 dt 26.12.2014
  Q.K.P. Azilkerkuesve Babrru (3535) CULLHAJ SH. R. S. F Tirane 179,922 2014-12-10 2014-12-11 39810160572014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes 1016057,Qendra Komb.Pritese per Azilkerkues pagese kontrate vazhdim date 12.5.2014, fature nr 159 seri 15756954 dt 30.11.2014
  Zyra e Punes Tirane (3535) CULLHAJ SH. R. S. F Tirane 13,895 2014-12-10 2014-12-11 54510250352014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes ZYRA E PUNES. lik ft sherb roje kv dt 15.3.2014, seri m15756961 dt 1.12.2014
  Komuna Sauk (3535) CULLHAJ SH. R. S. F Tirane 516,330 2014-11-18 2014-11-18 15628110012014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes Komuna Farke Roje objekti kontr vazhd 853/3 dt 22.07.2013 fat 152 dt 10.11.2014 seri 15742397
  Zyra e Punes Tirane (3535) CULLHAJ SH. R. S. F Tirane 13,895 2014-11-06 2014-11-07 43510250352014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes ZYRA E PUNES. lik ft sherb roje kv dt 15.3.2014, seri 15742393 dt 3.11.2014
  Q.K.P. Azilkerkuesve Babrru (3535) CULLHAJ SH. R. S. F Tirane 179,922 2014-11-04 2014-11-05 31310160572014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes 1016057,Qendra Komb.Pritese per Azilkerkues pagese kontrate vazhdim date 12.5.2014, fature nr 142 seri 15742387 dt 31.10.2014
  Zyra e Punes Tirane (3535) CULLHAJ SH. R. S. F Tirane 13,895 2014-10-08 2014-10-09 33810250352014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes ZYRA E PUNES. lik ft roje kv dt 15.3.2014, seri 15742373 dt 1.10.2014
  Q.K.P. Azilkerkuesve Babrru (3535) CULLHAJ SH. R. S. F Tirane 179,922 2014-10-03 2014-10-06 26110160572014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes 1016057,Qendra Komb.Pritese per Azilkerkues kontrate vazhdim 12.05.2014, fature 123 dt 30.9.14 seri 15742367
  Komuna Sauk (3535) CULLHAJ SH. R. S. F Tirane 516,330 2014-10-01 2014-10-02 12828110012014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes Komuna Farke Sherb rroje objekti kontr vazhd 853/3 dt 22.07.2013 fat 116 dt 15.09.2014
  Zyra e Punes Tirane (3535) CULLHAJ SH. R. S. F Tirane 13,895 2014-09-08 2014-09-09 24710250352014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes ZYRA E PUNES. lik ft sherb roje kv dt 15.3.2014, f 01.09.2014
  Q.K.P. Azilkerkuesve Babrru (3535) CULLHAJ SH. R. S. F Tirane 179,922 2014-09-02 2014-09-03 20010160572014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes 1016057,Qendra Komb.Pritese per Azilkerkues pagese sherbime sig e ruatjeskontr 12.05.14, ft 104 dt 31.8.14, seri nr 15742347
  Zyra e Punes Tirane (3535) CULLHAJ SH. R. S. F Tirane 13,895 2014-08-14 2014-08-14 17710250352014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes ZYRA E PUNES. lik ft sherb roje kv dt 15..3.2014 f 1.8.2014
  Q.K.P. Azilkerkuesve Babrru (3535) CULLHAJ SH. R. S. F Tirane 179,922 2014-08-04 2014-08-06 18410160572014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes 1016057,Qendra Komb.Pritese per Azilkerkues pagese roje sigurie, up 112 dt 19.02.14, vazhdim kontrate , ft nr 91 dt 31.7.14 seri 15742334
  Zyra e Punes Tirane (3535) CULLHAJ SH. R. S. F Tirane 13,895 2014-07-25 2014-07-29 14610250352014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes 1025035 ZYRA E PUNES.roje kv 15.3.2014 f 1.7.2014
  Q.K.P. Azilkerkuesve Babrru (3535) CULLHAJ SH. R. S. F Tirane 179,922 2014-07-01 2014-07-02 14510160572014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes 1016057,Qendra Komb.Pritese per Azilkerkues pagese roje sigurie, up 112 dt 19.02.14, vazhdim kontrate , ft 15742318 dt 30.06.14, nr 75
  Q.K.P. Azilkerkuesve Babrru (3535) CULLHAJ SH. R. S. F Tirane 179,922 2014-06-05 2014-06-06 12810160572014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes Qendra Komb.Pritese per Azilkerkues roje objekti up 112 19.02.2014 njoftim fit 263 05.05.2014 kontrate date 12.05.2014 fat 61 31.05.2014
  Zyra e Punes Tirane (3535) CULLHAJ SH. R. S. F Tirane 13,895 2014-06-04 2014-06-05 12810250352014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes ZYRA E PUNES. lik ft sherb roje kv dt 15.3.2014, seri 15742309 dt 2.6.2014
  Q.K.P. Azilkerkuesve Babrru (3535) CULLHAJ SH. R. S. F Tirane 164,225 2014-05-21 2014-05-22 11210160572014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes Qendra Komb.Pritese per Azilkerkues roje shkurt 2014 kon shtese 31.12.2013 urdher 281 30.12.2013 fat 20 28.02.2014
  Komuna Sauk (3535) CULLHAJ SH. R. S. F Tirane 1,032,660 2014-05-19 2014-05-20 35281100112014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes KOM FARKE Roje Objekt KKomuna kont ne vazhdim 853/3 dt.22.07.2013 ft.29 dt.17.03.14 seria 10810570 periudh sherbimit 30.06.14