Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All COMMUNICATION PROGRESS All 39,097,865.00 64 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  ALUIZNI - Drejtoria e Pergjithshme + Tirana (3) (3535) COMMUNICATION PROGRESS Tirane 227,909 2014-12-30 2014-12-31 23010940022014 Shpenz. per rritjen e AQT - orendi zyre Drejt.Pergjith.Aluiznit blerje serveri fat 563 s 18526041 fh 48 26.12.2014
  Qendra Kombetare e transfuzionit te gjakut (3535) COMMUNICATION PROGRESS Tirane 18,030 2014-12-30 2014-12-31 36610130552014 Shpenzime per mirembajtjen e paisjeve te zyrave Q.K.T.GJAKUT MIRMB VAZHDIM KONTR. 151 DT.18.06.2014 fat.568(18526046) dt. 30.12.2014
  Aparati prokurorise se pergjitheshme (3535) COMMUNICATION PROGRESS Tirane 1,788,000 2014-12-29 2014-12-30 44310280012014 Shpenz. per rritjen e AQT - fakse 231, Prokuroria Pergjithshme, UP 108/1 D 20/10/14, KONTR 3910/2 D 1/12/14,NJF 1/12/14, FAT 562 D 26/12/14 S 18526040,FH 19 D 26/12/14
  Qendra Kombetare e transfuzionit te gjakut (3535) COMMUNICATION PROGRESS Tirane 41,600 2014-12-26 2014-12-26 34910130552014 Shpenzime per mirembajtjen e paisjeve te zyrave Q.K.T.GJAKUT mirmb programi vazhdim kontr.151 dt.18.06.2014 fat.5469(18528024) dt. 18.12.2014
  Administrata Qendrore SHKP (3535) COMMUNICATION PROGRESS Tirane 324,000 2014-12-18 2014-12-19 26710250852014 Shpenzime per mirembajtjen e aparateve, paisjeve teknike dhe veglave te punes 1025085 SH K. PUNESIMIT .shp mirmb sist inform kontr vazhd dt 7.8.2014, ft 536 dt 12.12.2014 seri 18526014 pv md 16.12..2014
  Reparti Ushtarak Nr.6640 Tirane (3535) COMMUNICATION PROGRESS Tirane 204,000 2014-12-16 2014-12-19 24410170882014 Sherbime telefonike audio REP 6640, konm vazh 231/1 d 12/3/14,fat 535 d 12/12/14 s 18526013
  Reparti Ushtarak Nr.6640 Tirane (3535) COMMUNICATION PROGRESS Tirane 3,396,000 2014-12-16 2014-12-17 24310170882014 Shpenzime per mirembajtjen e aparateve, paisjeve teknike dhe veglave te punes 602, REP 6640 MIRMBAJTJE AP, URDHER 1817 D 6/11/14,,URDHER PER LIDH KONTR 2015 D 2/12/14,KONTR 936/4 D 5/12/14,FAT 532 D 10/12/14 S 185206010
  Komisioneri per Mbrojtjen e te Dhenave Personale (3535) COMMUNICATION PROGRESS Tirane 18,000 2014-12-12 2014-12-15 24510890012014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj K.M.DH. PERSONALE . lik ft mirmb sist elektr kv dt 3.3.2014, seri 18526011 dt 11.12.2014
  Gjykata e Rrethit per Krimet (3535) COMMUNICATION PROGRESS Tirane 519,702 2014-12-10 2014-12-11 32810290422014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje dhe shpenzimet instaluese te telekomunikacionit GJYKATA E SHKALLES SE PARE PER KRIMET Central telefonik up 175 dt 22.10.2014 fo 895&895/1&895/2 dt 23.10.2014 njoft fit 949 dt 06.11.2014 form lidh kontr 07.11.2014 kontr 07.11.2014 fat 501 dt 24.11.2014 seri 16972179 fh 38 dt 24.11.2014
  Aparati i Ministrise për Evropën dhe Punët e Jashtme (3535)/ish Aparati Ministrise se Puneve te Jashtme (3535) COMMUNICATION PROGRESS Tirane 24,000 2014-12-10 2014-12-11 57210150012014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve specifike MIN E JASHTME mirmbajtje sistem hyrje-dalje Up.32 dt. 25.6.2014 fto 32/1 dt. 25.06.2014 fat.494(16972172) dt. 19.11.2014
  Aparati i Ministrise për Evropën dhe Punët e Jashtme (3535)/ish Aparati Ministrise se Puneve te Jashtme (3535) COMMUNICATION PROGRESS Tirane 84,000 2014-12-10 2014-12-11 57110150012014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve specifike MIN E JASHTME mirmbajtje centrali Up.40 dt. 10.07.2014 fto 40/1 dt. 10.07.2014 fat. 492(16972170) dt. 19.11.2014
  Keshilli i Larte drejtesise (3535) / Veprimtaria e Mbikqyrjes dhe Rivleresimit ne sistemin e Drejtesise (3535) COMMUNICATION PROGRESS Tirane 458,400 2014-12-09 2014-12-10 25910630012014 Shpenz. per rritjen e AQT - mjete dhe pajisje te tjera teknik 231 KLD pajisje,up nr 41 d t28.10.2014,ftese per oferte dt 28.10.2014,fat nr 489 dt 13.11.2014,seri 16972167
  Komisioneri per Mbrojtjen e te Dhenave Personale (3535) COMMUNICATION PROGRESS Tirane 18,000 2014-12-02 2014-12-03 23210890012014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj K.M.DH. PERSONALE . lik ft sherb mirmb sist kv dt 3.3.2014, seri 16972191 dt 27.11.2014
  Qendra Kombetare e transfuzionit te gjakut (3535) COMMUNICATION PROGRESS Tirane 41,600 2014-11-26 2014-11-27 30310130552014 Shpenzime per mirembajtjen e paisjeve te zyrave 1013055 Q.K.T.GJAKUT MIRMB PROGRAMI vazhdim kontrate nr.151 dt. 18.06.2014 fat. 491(16972169) dt. 18.11.2014
  Qendra Kombetare e transfuzionit te gjakut (3535) COMMUNICATION PROGRESS Tirane 41,600 2014-11-20 2014-11-20 30210130552014 Shpenzime per mirembajtjen e paisjeve te zyrave 1013055 602,Q.K.T.GJAKUT,sherbim mirembajtje programi,kont vazhdim nr 151 dt 18.06.2014,fat nr 434 dt 20.10.2014 sr 16972111
  Reparti Ushtarak Nr.6640 Tirane (3535) COMMUNICATION PROGRESS Tirane 204,000 2014-11-19 2014-11-19 21910170882014 Sherbime telefonike 602-REP 6640 audio telekonference,kontrate nr 231/1 dt 12.03.2014 ne vazhdim,fat nr 486 dt 12.11.2014,seri 16972164
  Komisioneri per Mbrojtjen e te Dhenave Personale (3535) COMMUNICATION PROGRESS Tirane 18,000 2014-11-12 2014-11-13 21210890012014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj K.M.DH. PERSONALE . lik ft mirmb sist elektron kv dt 3.3.2014, seri 16972134 dt 30.10.2014
  Administrata Qendrore SHKP (3535) COMMUNICATION PROGRESS Tirane 780,000 2014-10-29 2014-10-30 21110250852014 Shpenzime per mirembajtjen e aparateve, paisjeve teknike dhe veglave te punes 1025085 SH K. PUNESIMIT . lik ft mirmb sist up dt 23.6.2014, nj fit dt 3.7.2014, kontr dt 7.8.2014, seri 16972090 dt 6.10.2014
  Maternitet Nr.2T. (3535) COMMUNICATION PROGRESS Tirane 8,400 2014-10-28 2014-10-29 53410130882014 Sherbime te tjera 1013088 602,SUOGJ K.GLIOZHENI RIPARIM SISTEMI UP. 29 DT. 14.10.2014 PV DT. 20.10.2014 FAT. SERI 1697201109 DT. 20.10.2014
  Reparti Ushtarak Nr.6640 Tirane (3535) COMMUNICATION PROGRESS Tirane 204,000 2014-10-22 2014-10-22 19010170882014 Sherbime telefonike 602-REP 6640 audio telekonference,kontrate nr 231/1 dt 12.03.2014 ne vazhdim,fat nr 426 dt 13.10.2014,seri 16972103