Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All C L A S S I C All 21,326,174.00 21 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Q.K.P. Azilkerkuesve Babrru (3535) C L A S S I C Tirane 4,500,000 2014-12-23 2014-12-24 43010160572014 Shpenz. per rritjen e AQT - makina 1016057, QKPAzilkerk kontrate 444/3 dt 06.11.14 blerje automjet, up 444 dt 27.10.14, ftesa 28.10.14 fituesi 4.11.14, ft 151 dt 15.12.2014, seri 15630252, shasi nr wvgzzz7lz9d094530, fh 14 dt 15.12.2014
  Gjykata e rrethit Mat (0625) C L A S S I C Mat 95,400 2014-12-23 2014-12-23 22910290302014 Shpenzime per ekzekutim te detyrime kontraktuale te papaguara Gjykata Mat (1029030) Lik. Ekz. Vend. Gjyqs. Tirane Nr.8368 Dt.17.07.2014.
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) C L A S S I C Tirane 1,448,208 2014-12-04 2014-12-17 45510030012014 Shpenzime per mirembajtjen e mjeteve te transportit KM,servis mjeti,kontrat nr.3243/3 dat 15.9.2014,fat.nr.398 dat 17.9.2014 seri 15629752,fat nr.400 dat 17.7.2014 seri 156754,fat 401 dat 17.9.2014 seri 15629755,fat nr.402 dat 17.9.2014 seri 15629756,fat 403 dat 17.9.2014 seri 15629757,fat n
  Drejtoria e Sherbimeve Qeveritare (3535) C L A S S I C Tirane 7,866,000 2014-12-05 2014-12-05 1310870022014 Shpenz. per rritjen e AQT - makina Drejtori e Sherb Qeve lik 3automjete,urdh prok nr 303 dt 02.10.2014,rap oferta ,form njoft fituesi 30.10.2014,njoft APP 17.11.2014,kontr 986/9 dt 7.11.2014,fat 138+139+142dt 10+14.11.2014seri 15629093,089,090,fl hyr nr 3+4+5dt 12+15.14
  Aparati Ministrise se Drejtesise (3535) C L A S S I C Tirane 56,264 2014-12-03 2014-12-04 60110140012014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT MINISTRIA E DREJTESISE servis automjeti,rimbursim shpenz per misionin EURALIUS,shkresa nr 8174 dt 24.10.2014 fat nr 687/A dt 21.10.2014 sr 15629566
  Reparti Ushtarak Nr.4401 Tirane (3535) C L A S S I C Tirane 101,880 2014-11-27 2014-12-01 4710170892014 Shpenzime per mirembajtjen e mjeteve te transportit 1017089 Reparti 6630 ft 494 dt 21.11.14 seri 15629898 pv emergjence 2288/2 dt 21.11.14
  ALUIZNI - Drejtoria e Pergjithshme + Tirana (3) (3535) C L A S S I C Tirane 384,000 2014-10-06 2014-10-07 16310940022014 Pjese kembimi, goma dhe bateri Drejt.Pergjith.Aluiznit pjese kembimi up 11 17.07.2014 vlers perf 18.07.2014 fat 377 ,1704 09.09.2014
  Reparti Ushtarak nr.4400 Tirane (3535) C L A S S I C Tirane 299,160 2014-08-27 2014-08-28 22910171202014 Shpenzime per mirembajtjen e aparateve, paisjeve teknike dhe veglave te punes 602-REP 8001 riparime,pv emergjence dt 25.08.2014,fat nr 481 dt 25.08.2014,seri 15629220
  Spitali Kukes (1818) C L A S S I C Kukes 31,236 2014-08-11 2014-08-11 39010130202014 Karburant dhe vaj 1013020 ndrrim vaj -filter fatura Nr 33 dt 05.08.2014
  Spitali Kukes (1818) C L A S S I C Kukes 32,208 2014-08-11 2014-08-11 39110130202014 Karburant dhe vaj 1013020 ndrrim vaj -filter fatura Nr 33 dt 05.08.2014
  Ministria e Integrimit (3535) C L A S S I C Tirane 55,800 2014-08-05 2014-08-05 32310780012014 Pjese kembimi, goma dhe bateri Ministria e Integrimit nderrim rregullator mjeti UP.54 dt.11.06.14 ft. of.11.06.2014 nr ref.40687-06-11 dt.11.06.2014 njof. fit.12.06.14 fat.53 dt.23.07.2014 seria 11412182
  Ministria e Integrimit (3535) C L A S S I C Tirane 150,000 2014-07-03 2014-07-04 28710780012014 Pjese kembimi, goma dhe bateri Ministria e Integrimit Pjese Nderrimi , up.26 dt.10.04.2014 ft. dt.10.04.2014 nr. ref. 24598-04-10 dt.10.04.2014 njof fit. 11.04.14 seria 11412496 fh.43 dt.29.05.2014
  Reparti Ushtarak nr.4400 Tirane (3535) C L A S S I C Tirane 43,220 2014-07-02 2014-07-03 17610171202014 Shpenzime per mirembajtjen e mjeteve te transportit 1017120 600-REP 8001 riparim automj. pv emergjen. 1660/4 dt 1.7.14 pv 19 dt 1.6.14 ft 291 dt 1.7.14 seri 15628844
  Universiteti Bujqesor (3535) C L A S S I C Tirane 4,092,000 2014-06-26 2014-06-27 21810110412014 Shpenz. per rritjen e AQT - makina Univer.Bujqesor BL. AUTOVETURE UP 3 DT 3.04.014 NJOFTIM FIT 660/9 DT 28.05.2014 KONTRATE 660/10 DT 30.05.2014 KONTRATE 660/11 DT 30.05.2014 PUBLIKIM KONTRATE 660/12 DT 2.06.2014 PV. 6.06.2014 FAT 56 DT 4.06.2014 S15628507 FH 46 DT 9.6.14
  Bashkia Durres (0707) C L A S S I C Durres 803,740 2014-06-17 2014-06-17 28021070012014 Shpenzime gjyqesore 2107001 BASHKIA DURRES PAGESE VENDIM GJYKATE NR 264 DT.18.02.2014
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) C L A S S I C Tirane 749,611 2014-06-06 2014-06-13 17010030012014 Shpenzime per mirembajtjen e mjeteve te transportit Kryeministria, Shpenz.mirembajtje Classic fat nr.7 dt.27.01.2014,seri 11410544,fat nr.41 dat 27.01.2014,seri 11411193,fat nr.42 dat 27.01.2014 seri 11411194,fat.nr.47 dat 28.01.2014 saeri 11411199,fat nr.48 dat 28.01.2014 seri 11411200,fat.
  Keshilli i Larte drejtesise (3535) / Veprimtaria e Mbikqyrjes dhe Rivleresimit ne sistemin e Drejtesise (3535) C L A S S I C Tirane 850 2014-03-10 2014-03-11 5810630012014 Unspecified 602 KLD shpenzime pjese kembimi per automjete ft 14 12.2.14 s 11411901 pv emergjence 12.2.14 fh 9 dt 12.2.14
  Keshilli i Larte drejtesise (3535) / Veprimtaria e Mbikqyrjes dhe Rivleresimit ne sistemin e Drejtesise (3535) C L A S S I C Tirane 9,500 2014-03-10 2014-03-11 5710630012014 Unspecified 602 KLD shpenzime pjese kembimi per automjete ft 46 27.1.14 s 11411198 pv emergjence 27.1.14 fh 6 dt 28.1.14
  Reparti Ushtarak nr.4400 Tirane (3535) C L A S S I C Tirane 379,887 2014-02-13 2014-02-14 3110171202014 Unspecified 602-REP 8001 riparime,P.V.D nr 120 dt 03.02.2014,P.V.E nr 120/4 dt 04.02.2014,fat nr 29 dt 04.02.2014,seri 11411967
  Reparti Ushtarak nr.4400 Tirane (3535) C L A S S I C Tirane 214,017 2014-02-07 2014-02-07 3010171202014 Unspecified 602-REP 8001 shpenzime teknike,P.V.D nr3/2 dt 16.01.2014,pv emergjence nr 120/3 dt 20.01.2014,fat nr 29 dt 20.01.2014,seri 11411181