Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All B I O CH E M NRP All 18,342,300.00 48 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Sp. Librazhd (0821) B I O CH E M NRP Librazhd 191,760 2014-10-16 2014-12-30 710130762015 Ilaçe dhe materiale mjeksore SPITALI LIBRAZHD,LIKUJDIM DETYRIMI PER KITE DHE REAGENTE,PER FAT 97 DATE 29.01.2014,FH FARMACIE NR 14 DATE 29.01.2014.
  Sp. Librazhd (0821) B I O CH E M NRP Librazhd 42,000 2014-12-26 2014-12-29 47210130762014 Shpenzime per mirembajtjen e aparateve, paisjeve teknike dhe veglave te punes SPITALI LIBRAZHD,LIKUJDIM DETYRIMI PER PAISJE LABORATORIKE SIPAS FATURES NR 1180 DATE 24.12.2014,SIT PUNIMESH DATE 24.12.2014
  Sp. Mat (0625) B I O CH E M NRP Mat 168,120 2014-12-26 2014-12-29 35710130782014 Ilaçe dhe materiale mjeksore Spitali Mat (1013078) Lik. Mater.dhe paisje laboratorik.(Kite dhe Reagente). Fat.Nr.734 Dt.11.08.14 Urdh.Prok.Nr.19 Dt.17.06.14 Kontr.nr.45 dt.30.07.14
  Sp. Mat (0625) B I O CH E M NRP Mat 384,938 2014-12-29 2014-12-29 36310130782014 Ilaçe dhe materiale mjeksore Spitali Mat (1013078) Lik. Mater.dhe paisje laboratorik.(Kite dhe Reagente). Fat.Nr.699(diferenc) Dt.30.07.14 Urdh.Prok.Nr.19 Dt.17.06.14 Kontr.nr.45 dt.30.07.14
  Materniteti Tirane (3535) B I O CH E M NRP Tirane 8,404 2014-12-28 2014-12-29 47610130502014 Sherbime te tjera 1013050 SUOGJ M.GERALDINA mirmb aparature Up. 20/15 dt. 15.10.2014 pv emergjence 17.10.2014 fat.12692498 dt.17.10.2014
  Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) B I O CH E M NRP Tirane 54,720 2014-12-23 2014-12-24 334210130492014 Ilaçe dhe materiale mjeksore QSUT DP BARNA kontr vazh 2251/17 d 17/7/14,fat 939 d 10/10/14 s 17528531,fh 4074 d 10/10/14
  Sp. Berati (0202) B I O CH E M NRP Berat 12,000 2014-12-17 2014-12-18 67810130642014 Shpenzime per mirembajtjen e aparateve, paisjeve teknike dhe veglave te punes spitali berat lik fat dhjetor 2014 riparim pajisje mjeksore
  Spitali Lushnje (0922) B I O CH E M NRP Lushnje 39,240 2014-12-15 2014-12-16 55810130222014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SPITALI LUSHNJE 1013022 SA XHIROJME PER LIK.REAGENTE SIPAS FATURES DHJETOR 2014,KONTRATE NR.328/3 DATE 11.06.2014
  Maternitet Nr.2T. (3535) B I O CH E M NRP Tirane 244,800 2014-12-15 2014-12-16 67410130882014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SUOGJ K.GLIOZHENI, kite reagente Up. 37 dt. 25.03.2013 nj app 01.07.2013 kontr. 25.06.2013 fat. 08011739 dt. 08.10.2013 fh. 139 dt. 08.10.2013
  Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) B I O CH E M NRP Tirane 2,280,960 2014-12-09 2014-12-10 282210130492014 Ilaçe dhe materiale mjeksore QSUT BARNA KONT NE VAZHD 2251/17 DT 17.07.14 FH 4086 DT 17.10.2014 FAT 951 DT 17.10.14+ FAT 4127 DT 24.10.14 FAT 967 DT 24.10.2014
  Materniteti Tirane (3535) B I O CH E M NRP Tirane 618,480 2014-11-12 2014-11-13 46910130502014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SUOGJ M.GERALDINA kite+reagente up.66 dt. 30.07.2014 njoft kontr neneshkr.66/4 dt. 02.09.2014 kontr.66/11 dt. 08.10.2014 fat.935(17528527) dt. 09.10.2014 fh. 141 dt.09.10.2014
  Sp. Sarande (3731) B I O CH E M NRP Sarande 8,640 2014-11-05 2014-11-06 38410130842014 Shpenzime per mirembajtjen e aparateve, paisjeve teknike dhe veglave te punes SHP RIPARIM APARATURE NGA SPITALI LIKUJDIM FAT NR.17528605 DT.30.10.2014
  Drejtoria e shendetit publik Sarande (3731) B I O CH E M NRP Sarande 16,800 2014-10-27 2014-10-28 12910130432014 Ilaçe dhe materiale mjeksore lik nga dshp sr fatura nr 759 dat 22.09.2013
  Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) B I O CH E M NRP Tirane 89,880 2014-10-22 2014-10-23 245310130492014 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013049 QSUT barna kontrate ne vazhdim nr. 2251/17 dt. 17.07.2014 fat.726(12722369) dt. 07.08.2014 fh. 3561 dt. 07.08.2014
  Sp. Librazhd (0821) B I O CH E M NRP Librazhd 114,000 2014-10-10 2014-10-14 35010130762014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje mjekesore dhe spitalore SPITALI LIBRAZHD,LIKUJDIM DETYRIMI PER PAISJE LABORATORI,PER FH 22,23 DATE 24.03.2014.
  Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) B I O CH E M NRP Tirane 2,664,480 2014-09-30 2014-10-01 224510130492014 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013049 QSUT barna kontrate ne vazhdim 2251/17 dt. 17.07.2014 fat.707(12722300) dt.01.08.2014 fh. 3519 dt. 01.08.2014
  Sp. Sarande (3731) B I O CH E M NRP Sarande 9,568 2014-09-26 2014-09-29 33610130842014 Shpenzime per mirembajtjen e aparateve, paisjeve teknike dhe veglave te punes SHP RIPARIM APARATI NGA SPITALI LIKUJDIM FAT NR.842 DT.16.09.2014
  Sp. Kolonje (1514) B I O CH E M NRP Kolonje 172,872 2014-08-18 2014-08-18 15010130722014 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013072 spitali kolonje shpenz per ilace e materiale mjeksore ,kontrate nr 14 dt 19.05.2014,lik i fta nr 540 dt 09.06.2014,fh nr 12 dt 10.06.2014
  Sp. Kolonje (1514) B I O CH E M NRP Kolonje 202,440 2014-08-15 2014-08-18 15.08.2014 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013072 spitali kolonje shpenz per ilace e materiale mjeksore ,kontrate nr 14 dt 19.05.2014,lik i fat nr 463 dt 20.05.2014,fh nr 9 dt 20.05.2014
  Sp. Kolonje (1514) B I O CH E M NRP Kolonje 48,444 2014-08-18 2014-08-18 14810130722014 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013072 spitali kolonje shpenz per ilace e materiale mjeksore ,kontrate nr 14 dt 19.05.2014,lik i fta nr 585 dt 24.06.2014,fh nr 15 dt 25.06.2014