Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All BESNIK SKENDULI All 92,450.00 12 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Gjykata e rrethit Gjirokaster (1111) BESNIK SKENDULI Gjirokaster 2,150 2014-12-30 2014-12-31 28010290192014 Shpenzime per mirembajtjen e paisjeve te zyrave 1029019 GJYKATE RRETHI GJIROKASTER FAT NR 115 DT 30.12.2014 NR SER 06310615
  Gjykata Administrative e Shkalles se Pare Gjirokaster (1111) BESNIK SKENDULI Gjirokaster 8,400 2014-12-23 2014-12-24 15410290452014 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme 1029045 GJYKATE ADMINISTRATIVE GJIROKASTER FAT NR 114 DT 19.12.2014 NR SER 06310614 DT 19.12.2014 UP NR 27 DT 19.12.2014
  Qarku Gjirokaster (1111) BESNIK SKENDULI Gjirokaster 2,650 2014-11-21 2014-11-24 36920110012014 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme 2011001 KESHILLI I QARKUT GJIROKASTER MATERIALE FAT NR 25 NR SER 06310708 UP NR 3 DT06.08.2013 PV DT 07.11.2014
  Federata Futbollit (1111) BESNIK SKENDULI Gjirokaster 8,150 2014-10-13 2014-10-14 9821150102014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim FEDERATA E FUTBOLLIT 2115010,materiale hidraulike, up nr 4 dt 01.10.2014, fatura nr 87 dt 02.10.2014, seria 14407244
  Drejtoria e SHIK Gjirokaster (1111) BESNIK SKENDULI Gjirokaster 10,000 2014-09-18 2014-09-19 9110180102014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale 1018010 SH.I.SH mirembajtje objekte ndertimore. nr fat 107 dt 12.09.2014 seria 06310607 up 6 dt 12.09.2014 procesverbal 12.09.2014
  Gjykata e rrethit Gjirokaster (1111) BESNIK SKENDULI Gjirokaster 2,800 2014-09-03 2014-09-03 15610290192014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj 1029019 GJYKATE RRETHI GJIROKASTER MIREMBAJTJE RRJETI HIDRAULIK FAT NR 73 DT 26.08.2014 NR SER 14407230 FH 18 DT 26.08.2014 PV RAST EMERGJENCE
  Prefektura e qarkut Gjirokaster (1111) BESNIK SKENDULI Gjirokaster 8,000 2014-07-24 2014-07-25 19410160662014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim 1016066 PREFEKTI GJIROKASTER TUBO LLASTIKU PER LARJE AMBJENTEVE PMNZSH UP 29 DT 17.07.2014 FAT NR 104 DT 18.07.2014 SERIA 06310604 FH 22 DT 18.07.2014 PV DOREZIMI 18.07.2014
  Qendra Ekonomike Kultures-Muzeu (1111) BESNIK SKENDULI Gjirokaster 16,800 2014-05-27 2014-05-28 4921150052014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale 2115005 Q.EKONOMIKE KULTURES , MATERIALE EMERGJENTE PERMUZEUN, FH NR 6 DT 23.05.2014, PV, FATURA NR 102 DT 23.05.2014, SERIA NR 06310602
  Drejtoria e SHIK Gjirokaster (1111) BESNIK SKENDULI Gjirokaster 5,000 2014-05-07 2014-05-08 3610180102014 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme 1018010 SH.I.SH FURNIZIM DHE M AT TE TJERA ZYRE DHE TE PERGJITHSHME UP NR 3 FAT NR SERIE 06310699 DT 30.04.2014 NR 41 FORMULAR NR 2, 5
  Qendra Ekonomike Kultures-Muzeu (1111) BESNIK SKENDULI Gjirokaster 13,200 2014-05-06 2014-05-07 3821150052014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale 2115005 Q.EKONOMIKE KULTURES , M ATERIALE EMERGJENCE NE BIBLOTEK P,VERBAL DT 02.05.2014 FLET HYRJE NR 6 DT 02.05.2014 NE SERIE 06310601
  Qendra Ekonomike Kultures-Muzeu (1111) BESNIK SKENDULI Gjirokaster 10,800 2014-04-28 2014-04-29 3521150052014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale 2115005 Q.EKONOMIKE KULTURES ,MATERIALE EMERGJENTE. PV DT 20/04/2014, U. BRENDSHEM FH NR 5 DT 28/04/2014, NR SERIAL 06310698
  Komuna Cepo (1111) BESNIK SKENDULI Gjirokaster 4,500 2014-03-19 2014-03-20 2124500012014 Shpenzime per mirembajtjen e paisjeve te zyrave 2450001 KOMUNA CEPO mirembajtje, fh nr 13 dt 26/11/2013, nr serial 06310729 dt 26/11/2013, up dt 23/11/2013, pv
  • < Më para
  • 1
  • Më pas >