Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All BERALB All 340,443,006.00 14 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Drejtoria Rajonale Tatimore Tirane Vipat (3535) BERALB Tirane 16,438,939 2014-12-19 2014-12-22 21010100412014 TVSH mbi mallrat dhe sherbimet brenda vendit DREJT RAJONALE TATIMORE.vipat, rimbursim TVSH koherente sipas kerkese subj dt 16.10.2014, dhe miratimit per rimbursim dt 18.12.2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Tirane Vipat (3535) BERALB Tirane 26,659,002 2014-10-30 2014-10-30 18410100412014 TVSH mbi mallrat dhe sherbimet brenda vendit DREJT RAJONALE TATIMORE.vipat, rimbursim tvsh koherente sipas kerkeses subjektit
  Drejtoria Rajonale Tatimore Tirane Vipat (3535) BERALB Tirane 28,267,826 2014-09-30 2014-10-01 17810100412014 TVSH mbi mallrat dhe sherbimet brenda vendit DREJT RAJONALE TATIMORE.vipat, rimbursim tvsh koherente sipas kerkeses subjektit
  Drejtoria Rajonale Tatimore Tirane Vipat (3535) BERALB Tirane 24,919,623 2014-08-28 2014-08-29 16710100412014 TVSH mbi mallrat dhe sherbimet brenda vendit DREJT RAJONALE TATIMORE.vipat, rimbursim tvsh koherente sipas kerkeses subjektit dt 10.7.2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Tirane Vipat (3535) BERALB Tirane 26,390,220 2014-07-31 2014-07-31 15110100412014 TVSH mbi mallrat dhe sherbimet brenda vendit DREJT RAJONALE TATIMORE.vipat, rimbursim TVSH , sipas kerkeses se subjektit
  Drejtoria Rajonale Tatimore Tirane Vipat (3535) BERALB Tirane 26,239,273 2014-07-31 2014-07-31 14610100412014 TVSH mbi mallrat dhe sherbimet brenda vendit DREJT RAJONALE TATIMORE.vipat, rimbursim TVSH , sipas kerkeses se subjektit
  Drejtoria Rajonale Tatimore Tirane Vipat (3535) BERALB Tirane 1,790,339 2014-07-31 2014-07-31 15610100412014 Takse nacionale per renten Minerare DREJT RAJONALE TATIMORE.vipat, rimbursim takse rente raport vl dt 10.4.2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Tirane Vipat (3535) BERALB Tirane 36,914,000 2014-06-27 2014-06-30 11010100412014 Shpenzime te tjera te jashtzakonshme per pagesen e detyrimeve te prapambetura te rimbursimit te TVSH Drejt e Tat Pag Te medhenje . lik rimb TVSH prapambetur sipas celjes min fin 9061/1 dt 23.6.2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Tirane Vipat (3535) BERALB Tirane 26,467,271 2014-05-30 2014-06-02 9310100412014 TVSH mbi mallrat dhe sherbimet brenda vendit DREJT RAJONALE TATIMORE.vipat, rimbursim TVSH koherente sipas kerkese subj nr 5300 dt 11.4.2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Tirane Vipat (3535) BERALB Tirane 27,384,446 2014-05-29 2014-05-30 8210100412014 TVSH mbi mallrat dhe sherbimet brenda vendit DREJT RAJONALE TATIMORE.rimb tvsh koherent, sipas kerkeses subj nr 3593 dt 10.3.2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Tirane Vipat (3535) BERALB Tirane 38,660,369 2014-05-05 2014-05-06 7810100412014 TVSH mbi mallrat dhe sherbimet brenda vendit DREJT RAJONALE TATIMORE.rimb tvsh koherent, KERKESE 2154 DT 12.2.2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Tirane Vipat (3535) BERALB Tirane 4,700,884 2014-04-21 2014-04-22 6510100412014 Shpenzime te tjera te jashtzakonshme per pagesen e detyrimeve te prapambetura te rimbursimit te TVSH Drejt e Tat Pag Te medhenje . lik rimbursim TVSH , celje plani nga min fin shkrese nr 4484/1 dt 31.3.2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Tirane Vipat (3535) BERALB Tirane 43,870,027 2014-04-21 2014-04-22 6810100412014 Shpenzime te tjera te jashtzakonshme per pagesen e detyrimeve te prapambetura te rimbursimit te TVSH Drejt e Tat Pag Te medhenje . lik rimbursim TVSH , celje plani nga min fin shkrese nr 4484/1 dt 31.3.2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Tirane Vipat (3535) BERALB Tirane 11,740,787 2014-04-02 2014-04-03 910100412014 TVSH mbi mallrat dhe sherbimet brenda vendit DREJT RAJONALE TATIMORE E TAT TE MEDHENJ PAGESE RIMBURSIMI TVSH SHKRESA NR 442/6 DT 31.03.2014
  • < Më para
  • 1
  • Më pas >