Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All BELLIU SHPK All 10,916,822.00 17 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Komuna Kutalli (0202) BELLIU SHPK Berat 456,000 2014-12-26 2014-12-29 28423030012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve komuna kutalli per Belliu rikonstruksion 2303001
  Komuna Kutalli (0202) BELLIU SHPK Berat 1,054,295 2014-12-24 2014-12-26 27523030012014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) Komuna Kutalli per Belliu kontratat 26.11.2014 2303001
  Bashkia Berat (0202) BELLIU SHPK Berat 342,000 2014-12-22 2014-12-23 74121020012014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) Bashkia Berat 2102001,likujdim fature 50.dt.16.12.2014
  Bordi i Kullimit Berat (0202) BELLIU SHPK Berat 366,260 2014-11-17 2014-11-18 21010050672014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) Bordi i kullimit per belliu kontrata 177 dt 28.04.2014 1005067
  Komuna Kutalli (0202) BELLIU SHPK Berat 1,238,391 2014-10-28 2014-10-28 21023030012014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) Komuna Kutalli per belliun shpk rikonstruksion pjesor te rrugeve 2303001
  Drejtoria e Rajonit Jugor (Gjirokaster) (1111) BELLIU SHPK Gjirokaster 423,083 2014-07-30 2014-08-04 33610060672014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj 1006067 DREJT RAJONIT JUGOR GJIROKASTER MIREMBAJTJE RUTINE BERAT URA PLIRZES FAT NR 42 DT 03.07.2014 SERIA 10378692 SITUACON QERSHOR 2014 KONTRATE 29.06.2011
  Nd-ja Komunale Banesa (0202) BELLIU SHPK Berat 179,400 2014-07-22 2014-07-24 7721020042014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj Ndermarrja Rruge Trotuare 2102004 likujdim fature nr 43.dt.21.07.2014
  Bordi i Kullimit Berat (0202) BELLIU SHPK Berat 977,738 2014-06-20 2014-06-24 9810050672014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj Bordi i kullimeve Berat per Belliu objekti kanali ujites bilce 1005067
  Drejtoria e Rajonit Jugor (Gjirokaster) (1111) BELLIU SHPK Gjirokaster 434,207 2014-06-13 2014-06-17 25610060672014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj 1006067 DREJT RAJONIT JUGOR GJIROKASTER pagese ub 5809 mirembajtje performance aksi berat ura plirzes fat nr 39 dt 02.06.2014 seria 10378689 kontrata 29.06.2011
  Bordi i Kullimit Berat (0202) BELLIU SHPK Berat 860,576 2014-06-06 2014-06-09 9010050672014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) Bordi i Kullimit per Belliu shpk kontrat nr177 fat dt 02.06.2014 1005067
  Drejtoria e Rajonit Jugor (Gjirokaster) (1111) BELLIU SHPK Gjirokaster 423,083 2014-05-28 2014-05-29 22010060672014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj 1006067 DREJT RAJONIT JUGOR GJIROKASTER MIREMB. RUTINE AKSI BERAT/URA E PLIRZS, FATURA NR 38 DT 20.05.2014, SERIA 10378688, SIT PUNIMESH01.04.2014-30.04.2014
  Drejtoria e Rajonit Jugor (Gjirokaster) (1111) BELLIU SHPK Gjirokaster 862,975 2014-05-20 2014-05-21 19710060672014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj 1006067 DREJT RAJONIT JUGOR GJIROKASTER MIREMBAJTJE RUTINE AKSI BERAT/URA E PLIRZES, KONTRATE DT 29.06.2013, FATURA NR 29 DT 18.01.2014 NR SERIAL 10378679
  Drejtoria e Rajonit Jugor (Gjirokaster) (1111) BELLIU SHPK Gjirokaster 434,207 2014-05-14 2014-05-14 17510060672014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj 1006067 DREJT RAJONIT JUGOR GJIROKASTER pagese ub 5601 mirembajtje rutine aksi BERAT URA E PLIRZES, KONTRATE 29.06.2013, PERIUDHA 01/03/2014-31/04/2014, FATURA NR SERIAL 10378686
  Drejtoria e Rajonit Jugor (Gjirokaster) (1111) BELLIU SHPK Gjirokaster 615,899 2014-04-15 2014-04-17 14010060672014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj 1006067 DREJT RAJONIT JUGOR GJIROKASTER pagese ub 5468 miremb URA PLIRZE BERAT KONTATE 29.06.2011 FAT 32 DT 14.03.2014 SERIA 10378682
  Komuna Poshnje (0202) BELLIU SHPK Berat 463,182 2014-04-04 2014-04-07 6523020012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve komuna poshnje berat lik fat dhjetor 2013 rikostruksion e asfalim rruge
  Drejtoria e Rajonit Jugor (Gjirokaster) (1111) BELLIU SHPK Gjirokaster 772,871 2014-03-18 2014-03-18 8410060672014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj 1006067 DREJT RAJONIT JUGOR GJIROKASTER MIREMBAJTJE RUTINE DIMERORE, AKSI PLIREZ -BERAT, FATURA NR 10378681 DT 15.02.2014, KONTRATE 07/05/2013
  Drejtoria e Rajonit Jugor (Gjirokaster) (1111) BELLIU SHPK Gjirokaster 1,012,655 2014-02-18 2014-02-19 5210060672014 Unspecified 1006067 DREJT RAJONIT JUGOR GJIROKASTER pagese ub 5327 miremb RRuga URA E PLIRZES BERAT
  • < Më para
  • 1
  • Më pas >