Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All BANKERS PETROLEUM ALBANIA LTD All 4,966,970,262.00 14 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Drejtoria Rajonale Tatimore Tirane Vipat (3535) BANKERS PETROLEUM ALBANIA LTD Tirane 200,000,000 2014-12-19 2014-12-22 20810100412014 TVSH mbi mallrat dhe sherbimet brenda vendit DREJT RAJONALE TATIMORE.vipat, rimbursim TVSH koherente sipas kerkese subj dt 16.10.2014, dhe miratimit per rimbursim dt 31.10.2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Tirane Vipat (3535) BANKERS PETROLEUM ALBANIA LTD Tirane 100,000,000 2014-11-27 2014-12-02 20210100412014 TVSH mbi mallrat dhe sherbimet brenda vendit DREJT RAJONALE TATIMORE.vipat, rimbursim tvsh koherente sipas kerkeses subjektit
  Drejtoria Rajonale Tatimore Tirane Vipat (3535) BANKERS PETROLEUM ALBANIA LTD Tirane 120,000,000 2014-10-31 2014-11-04 19810100412014 TVSH mbi mallrat dhe sherbimet brenda vendit DREJT RAJONALE TATIMORE.vipat, rimbursim tvsh koherente sipas kerkeses subjektit
  Drejtoria Rajonale Tatimore Tirane Vipat (3535) BANKERS PETROLEUM ALBANIA LTD Tirane 100,000,000 2014-10-31 2014-11-03 19610100412014 TVSH mbi mallrat dhe sherbimet brenda vendit DREJT RAJONALE TATIMORE.vipat, rimbursim tvsh koherente sipas kerkeses subjektit
  Drejtoria Rajonale Tatimore Tirane Vipat (3535) BANKERS PETROLEUM ALBANIA LTD Tirane 206,679,530 2014-09-30 2014-10-02 18110100412014 TVSH mbi mallrat dhe sherbimet brenda vendit DREJT RAJONALE TATIMORE.vipat, rimbursim tvsh koherente sipas kerkeses subjektit
  Drejtoria Rajonale Tatimore Tirane Vipat (3535) BANKERS PETROLEUM ALBANIA LTD Tirane 450,000,000 2014-09-30 2014-10-01 17610100412014 TVSH mbi mallrat dhe sherbimet brenda vendit DREJT RAJONALE TATIMORE.vipat, rimbursim tvsh koherente sipas kerkeses subjektit
  Drejtoria Rajonale Tatimore Tirane Vipat (3535) BANKERS PETROLEUM ALBANIA LTD Tirane 559,017,559 2014-08-29 2014-09-01 17110100412014 TVSH mbi mallrat dhe sherbimet brenda vendit DREJT RAJONALE TATIMORE.vipat, rimbursim tvsh koherente sipas kerkeses subjektit dt 20.8.2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Tirane Vipat (3535) BANKERS PETROLEUM ALBANIA LTD Tirane 89,034,333 2014-08-28 2014-08-29 16210100412014 TVSH mbi mallrat dhe sherbimet brenda vendit DREJT RAJONALE TATIMORE.vipat, rimbursim tvsh koherente sipas kerkeses subjektit dt 29.5.2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Tirane Vipat (3535) BANKERS PETROLEUM ALBANIA LTD Tirane 580,000,000 2014-08-04 2014-08-05 16010100412014 TVSH mbi mallrat dhe sherbimet brenda vendit DREJT RAJONALE TATIMORE.vipat, rimbursim TVSH koherente sipas kerkeses
  Drejtoria Rajonale Tatimore Tirane Vipat (3535) BANKERS PETROLEUM ALBANIA LTD Tirane 690,071,747 2014-07-31 2014-08-01 15810100412014 TVSH mbi mallrat dhe sherbimet brenda vendit DREJT RAJONALE TATIMORE.vipat, rimbursim TVSH , sipas kerkeses se subjektit
  Drejtoria Rajonale Tatimore Tirane Vipat (3535) BANKERS PETROLEUM ALBANIA LTD Tirane 646,160,208 2014-07-31 2014-08-01 15710100412014 TVSH mbi mallrat dhe sherbimet brenda vendit DREJT RAJONALE TATIMORE.vipat, rimbursim TVSH , sipas kerkeses se subjektit
  Drejtoria Rajonale Tatimore Tirane Vipat (3535) BANKERS PETROLEUM ALBANIA LTD Tirane 250,000,000 2014-07-31 2014-08-01 15910100412014 TVSH mbi mallrat dhe sherbimet brenda vendit DREJT RAJONALE TATIMORE.vipat, rimbursim TVSH , sipas kerkeses se subjektit
  Drejtoria Rajonale Tatimore Tirane Vipat (3535) BANKERS PETROLEUM ALBANIA LTD Tirane 565,858,885 2014-07-23 2014-07-24 13410100412014 Shpenzime te tjera te jashtzakonshme per pagesen e detyrimeve te prapambetura te rimbursimit te TVSH DREJT RAJ E TATIM PAGUESVE TE MEDHENJ RIMBURSIM TVSH SHKRESA 9604/1 DT 04.07.2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Tirane Vipat (3535) BANKERS PETROLEUM ALBANIA LTD Tirane 410,148,000 2014-07-23 2014-07-24 14110100412014 Shpenzime te tjera te jashtzakonshme per pagesen e detyrimeve te prapambetura te rimbursimit te TVSH DREJT RAJ E TATIM PAGUESVE TE MEDHENJ RIMBURSIM TVSH SHKRESA 9605/1 DT 16.07.2014
  • < Më para
  • 1
  • Më pas >