Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All BANKA NDERKOMBETARE TREGTARE All 23,637,401.00 47 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Aparati Ministrise se Punes (3535) BANKA NDERKOMBETARE TREGTARE Tirane 2,131,555 2014-12-31 2014-12-31 80310250012014 Kompensim perndjekurit politike 1025001 MIN PUNES Demshperblim per ish te perndjekurit shkrese min fin 18353 dt 30.12.2014 shkrese e MMSR 6762/1 dt 30.12.2014
  Teatri Kombetar i Komedise (3535) BANKA NDERKOMBETARE TREGTARE Tirane 32,909 2014-12-19 2014-12-22 18910120902014 Te tjera transferime korrente 1012090, TEATRI KOMEDISE, projektper cilesi U.Pagese 18.12.2014 pcv 18.12.14
  Aparati Ministrise se Punes (3535) BANKA NDERKOMBETARE TREGTARE Tirane 14,400 2014-12-19 2014-12-19 70610250012014 Shpenzime per honorare 1025001 MIN PUNES Pagese komisioni KPP urdh 287 dt 18.12.2013 program KPP liste
  Teatri Kombetar i Komedise (3535) BANKA NDERKOMBETARE TREGTARE Tirane 46,256 2014-12-15 2014-12-18 18710120902014 Te tjera transferime korrente 1012090, TEATRI KOMEDISE, Shpenz.dieta per cilesi artistike sipas U.sherbimit 759 dt 11.12.14
  Qendra Kombetare e veprimtarive Folklorike (3535) BANKA NDERKOMBETARE TREGTARE Tirane 40,500 2014-12-15 2014-12-16 16810120122014 Te tjera transferime korrente 1012012 QKVF Pagese projekt cmimi II FFTK Elbasan urdh 87 dt 03.12.2014 kontrate sherbimi bordero
  Aparati Ministrise se Punes (3535) BANKA NDERKOMBETARE TREGTARE Tirane 4,204,142 2014-12-12 2014-12-15 69210250012014 Kompensim perndjekurit politike 1025001 MIN PUNES Demshperblim per ish te perndjekurit shkrese min fin 17024 dt 10.12.2014 shkrese e MMSR 6303/2 dt 10.12.2014
  Aparati Ministrise se Punes (3535) BANKA NDERKOMBETARE TREGTARE Tirane 1,708,468 2014-12-11 2014-12-11 67910250012014 Kompensim perndjekurit politike 1025001 MIN PUNES Demshperblim per ish te perndjekurit shkrese min fin 16943 dt 09.12.2014 shkrese e MMSR 6305/1 dt 09.12.2014
  Inspektoriati i Larte i Kontrollit dhe Deklarimit te Pasurive (3535) BANKA NDERKOMBETARE TREGTARE Tirane 10,080 2014-12-10 2014-12-11 26010760012014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj ILDKP ,lik miremb garazhe,U K dt 09.12.2014.2014,akt marev 1997 dt 11.04.2014,t bordero gusht 2014 ,tatim mbajt burim
  Teatri Kombetar i Komedise (3535) BANKA NDERKOMBETARE TREGTARE Tirane 144,000 2014-12-10 2014-12-10 18110120902014 Te tjera transferime korrente 1012090, TEATRI KOMEDISE, Shperblim per projekt Sipas U pageses 747 dtr.01.12.2014 Dhjetor 2014
  Teatri Kombetar i Komedise (3535) BANKA NDERKOMBETARE TREGTARE Tirane 290,000 2014-12-09 2014-12-10 17810120902014 Te tjera transferime korrente 1012090, TEATRI KOMEDISE, Shperblim per projekt cilesi artistike U.Pageses 746 dt.26.11.14 pcv 02.12.2014
  Teatri Kombetar i Komedise (3535) BANKA NDERKOMBETARE TREGTARE Tirane 255,400 2014-12-04 2014-12-05 17410120902014 Te tjera transferime korrente 1012090, TEATRI KOMEDISE, Shperblim per projekt cilesi artistike Upagesa drejtori 746 dt.26.11.14 pcv 2.12.14
  Teatri Kombetar i Komedise (3535) BANKA NDERKOMBETARE TREGTARE Tirane 1,121,781 2014-12-01 2014-12-01 16110120902014 Shtese page per vjetersi ne pune 1012090, TEATRI KOMEDISE, PAGAT Nentor 2014 plan 21 fakt 21
  Teatri Kombetar i Komedise (3535) BANKA NDERKOMBETARE TREGTARE Tirane 518,400 2014-12-01 2014-12-01 16410120902014 Te tjera transferime korrente 1012090, TEATRI KOMEDISE, Shperblim per projekt cilesi artistike Upagesa drejtori 746 dt.26.11.14 pcv 26.11.14
  Teatri Kombetar i Komedise (3535) BANKA NDERKOMBETARE TREGTARE Tirane 216,000 2014-11-24 2014-11-24 15910120902014 Te tjera transferime korrente 1012090, TEATRI KOMEDISE, Shperblim per projekt me kont.sipas UPageses 739/3 dt.21.11.14 kont.739/1, 739/2 dt.21.11.14
  Teatri Kombetar i Komedise (3535) BANKA NDERKOMBETARE TREGTARE Tirane 1,064,011 2014-11-03 2014-11-03 14610120902014 Shtese page per vjetersi ne pune 1012090, TEATRI KOMEDISE, Paga Tetor 2014 plani 21 fakt 21
  Teatri Kombetar i Komedise (3535) BANKA NDERKOMBETARE TREGTARE Tirane 169,200 2014-11-03 2014-11-03 15210120902014 Te tjera transferime korrente 1012090, TEATRI KOMEDISE, Shperblim projekt sipas UP 725 dt.28.10.14kont.682/1 dt.01.10.14
  Teatri Kombetar i Komedise (3535) BANKA NDERKOMBETARE TREGTARE Tirane 271,800 2014-11-03 2014-11-03 14710120902014 Te tjera transferime korrente 1012090, TEATRI KOMEDISE, Shperblim cilesi artistike sipas Upagese 28.10.14 kont.687, 682/1 dt.29.09.14
  Q.K.P. Azilkerkuesve Babrru (3535) BANKA NDERKOMBETARE TREGTARE Tirane 367,200 2014-10-17 2014-10-20 28310160572014 Te tjera transferta tek individet 1016057,Qendra Komb.Pritese per Azilkerkues, pagese qera 1 vjecare, kontrate 15.10.2014, liste pagese udhezimi 33 dt 24.02.2012, neni 801 kodit civil
  Aparati i Ministrise se Infrastruktures dhe Energjise (3535)( ish Aparati Min se Puneve Publike, Transportit dhe Telekomunikacionit (3535)) BANKA NDERKOMBETARE TREGTARE Tirane 43,120 2014-10-06 2014-10-08 53210060012014 Te tjera transferta tek individet MTI,shpenz.varrimi,shkresa nr.,550.dt05.09.2014,liste pagesaDT.15.09.14
  Teatri Kombetar i Komedise (3535) BANKA NDERKOMBETARE TREGTARE Tirane 90,000 2014-10-07 2014-10-07 13910120902014 Te tjera transferime korrente 1012090, TEATRI KOMEDISE, Shperblim per projekt me kont. Upagesa nr.688 dt.06.10.2014 kont.687 dt.02.10.2014