Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All BANKA KOMBETARE E GREQISE All 2,609,137,435.00 2,002 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Drejtoria Arsimore Elbasan (0808) BANKA KOMBETARE E GREQISE Elbasan 3,185 2014-12-30 2014-12-31 44210110082014 Udhetim i brendshem SHPENZIME TRANS.MESUESIT DREJT.ARSIMORE RAJONALE LEDIA SALIU BB8953245
  Drejtoria Arsimore Elbasan (0808) BANKA KOMBETARE E GREQISE Elbasan 104,400 2014-12-30 2014-12-31 43210110082014 Shperblime per rezultate ne pune SHPERBLIM MESUESIT E DALLUAR DREJT.ARSIMORE RAJONALE LEDIA SALIU BB8953245
  Komuna Shenkoll (2020) BANKA KOMBETARE E GREQISE Lezhe 972,200 2014-12-31 2014-12-31 21325710012014 Ndihme ekonomike NDIHME EKONOMIKE DHJETOR 2014 KOM SHENKOLL
  Komuna Shenkoll (2020) BANKA KOMBETARE E GREQISE Lezhe 579,000 2014-12-30 2014-12-31 21225710012014 Ndihme ekonomike SHPERB PER NDIH EKON SIPAS VKM.861 DT.17.12.2014
  Komuna Allkaj (0922) BANKA KOMBETARE E GREQISE Lushnje 456,121 2014-12-30 2014-12-31 20226050012014 Paga baze 2605001 Kom.Allkaj LU paga gusht 2014 sipas listepageses
  Komuna Ana Malit (3333) BANKA KOMBETARE E GREQISE Shkoder 855,000 2014-12-30 2014-12-31 15827680012014 Pagese paaftesie KOMUNA ANA MALIT SHPERBLIME FUNDVITI 2014 PER NDIHME EKON, PAAFTESI 285 PERSONA
  Bashkia Shkoder (3333) BANKA KOMBETARE E GREQISE Shkoder 5,979,000 2014-12-30 2014-12-31 88621410012014 Pagese paaftesie 2141001 bashkia shkoder shperblim te paafte
  Universiteti i Tiranes, fakulteti i Ekonomise (3535) BANKA KOMBETARE E GREQISE Tirane 25,000 2014-12-30 2014-12-31 2391011142014 Te tjera transferta tek individet Fak.Ekonomik SHPERBL EKESELENCE URDH 1152 DT 30.12.2014 BORDERO
  Aparati Ministrise se Punes (3535) BANKA KOMBETARE E GREQISE Tirane 117,864 2014-12-30 2014-12-31 78110250012014 Kompensim perndjekurit politike 1025001 MIN PUNES Demshperblim per ish te perndjekurit shkrese min fin 18183 dt 26.12.2014 shkrese e MMSR 6688/1 dt 09.12.2014
  Drejtoria Arsimore qytetit Tirane (3535) BANKA KOMBETARE E GREQISE Tirane 36,000 2014-12-29 2014-12-31 39210110352014 Te tjera shperblime per personelin 606 DAR Qytet shperbl mesues vkm 860 dt 17.12.2014 shk MAS 9547/4 dt 24.12.2014 urdh 477 dt 29.12.2014 permb dhjetor 2014 bord dhjetor 2014
  Komuna Dajt (3535) BANKA KOMBETARE E GREQISE Tirane 689,540 2014-12-29 2014-12-31 22428000012014 Ndihme ekonomike Komuna Dajt ,lik nd ekon dhjetor,VKM nr 12 dt 26.12.2014,listepagesa
  Aparati Ministrise se Punes (3535) BANKA KOMBETARE E GREQISE Tirane 1,488,158 2014-12-30 2014-12-31 79210250012014 Kompensim perndjekurit politike 1025001 MIN PUNES Demshperblim per ish te perndjekurit shkrese min fin 18184 dt 26.12.2014 shkrese e MMSR 6688/1 dt 09.12.2014
  Agjencia e Kthimit dhe Kompensimit te Pronave (3535)/Agjencia e Trajtimit te Pronave (3535) BANKA KOMBETARE E GREQISE Tirane 1,258,800 2014-12-30 2014-12-31 25410140962014 Te tjera transferime korrente 604 AKKP vendime gjyqi + kompesim prone Lene Leka,,shkrese e MF nr 16183/35 dt 11.12.2014,urdher nr 447 dt 26.12.2014,shkrese ee MD nr 9206/1 dt 16.12.2014,vendim nr 1074 dt 17.12.2011
  Aparati i Ministrise se Infrastruktures dhe Energjise (3535)( ish Aparati Min se Puneve Publike, Transportit dhe Telekomunikacionit (3535)) BANKA KOMBETARE E GREQISE Tirane 43,330 2014-12-30 2014-12-31 71910060012014 Te tjera transferta tek individet 1006001 MTI, .Shpenz.varrimishkresa nr.661dt.15.12.2014lisat bshkelidhur dt.17.12.14
  Drejtoria e Pyjeve Durres (0707) BANKA KOMBETARE E GREQISE Durres 1,750 2014-12-29 2014-12-30 17810260072014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative TDO 0707 DREJTORIA SHERBIMIT PYJOR 1026007 LIK BLERJE EMERGJENTE ME BORDERO PER ANGELA STAFUKA
  Drejtoria e Bujqesise Elbasan (0808) BANKA KOMBETARE E GREQISE Elbasan 157,000 2014-12-30 2014-12-30 31610050082014 Plehra kimike, furnitura veterinare, farera, fidane e te tjera produkte agrokulturore DRBU Elbasan Paga per vaksinat
  Universitet "E. Çabej", Gjirokaster (1111) BANKA KOMBETARE E GREQISE Gjirokaster 5,500 2014-12-29 2014-12-30 56010111082014 Udhetim i brendshem 1011108 UNIVERSITETI GJIROKASTER DIETA LISTE PAGESE
  Bashkia Kavaja (3513) BANKA KOMBETARE E GREQISE Kavaje 1,176,600 2014-12-29 2014-12-30 70621180012014 Ndihme ekonomike BASHKIJA KJ NDIHMA EKONOMIKE + SHPERBLIMET DHJETOR 2014 LAGJA 3
  Bashkia Shkoder (3333) BANKA KOMBETARE E GREQISE Shkoder 31,602,000 2014-12-30 2014-12-30 88221410012014 Pagese paaftesie 2141001 bashkia shkoder PAAFTESIA , dhjetor 2014 + DIFERENCE TETOR 2014
  Komuna Dajt (3535) BANKA KOMBETARE E GREQISE Tirane 864,000 2014-12-29 2014-12-30 22328000012014 Pagese paaftesie Komuna Dajt ,lik shperblim invalid dhjetor,VKM nr 861 dt 17.12.2014