Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All BANKA E TIRANES All 5,783,039,095.00 6,008 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Prefektura e qarkut Elbasan (0808) BANKA E TIRANES Elbasan 79,200 2014-12-30 2014-12-31 46810160622014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna Prefektura Elbasan vendim gjyqi Valbona Balla (1500429468001)
  Bashkia Kavaja (3513) BANKA E TIRANES Kavaje 106,650 2014-12-30 2014-12-31 71621180012014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale BASHKIJA KJ PAGESE STRUKTURA JO DEFINITIVE QERSHOR 2014
  Bashkia Kavaja (3513) BANKA E TIRANES Kavaje 30,000 2014-12-30 2014-12-31 72721180012014 Grante per familjet per shpenzime funerale BASHKIJA KJ LIKUIDIM SHPERBLIM PER FATKEQESI
  Bashkia Kavaja (3513) BANKA E TIRANES Kavaje 20,700 2014-12-30 2014-12-31 72421180012014 Sherbime te tjera BASHKIJA KJ STRUKTURA JO DEFIN KORRIK 2014
  Bashkia Kavaja (3513) BANKA E TIRANES Kavaje 208,125 2014-12-30 2014-12-31 71021180012014 Te tjera transferime korrente BASHKIJA KJ PAGESE KESHILLI BASHKIAK MAJE 2014
  Komuna Bubq (0716) BANKA E TIRANES Kruje 19,536 2014-12-30 2014-12-31 34525220012014 Paga baze KOMUNA BUBQ PAGAT te prapambetura per periudh1-30 qershor 2014 DOREZON LISTPAGESEN NE BANKE SUZANA DACI ME NR DOK g35126043u
  Komuna Bubq (0716) BANKA E TIRANES Kruje 19,536 2014-12-30 2014-12-31 34025220012014 Paga baze SA LIK PAGA TE PRAPAMBETUR PER MUAJIN SHKURT 2014 NGA KOMUNA BUBQ DOREZUAR LISTPAGESEN NE BANKE NGA SUZANA DACI ME NR DOK G35126043U
  Komuna Bubq (0716) BANKA E TIRANES Kruje 19,536 2014-12-30 2014-12-31 34725220012014 Paga baze KOMUNA BUBQ PAGAT te prapambetura per periudh1-30 gusht 2014 DOREZON LISTPAGESEN NE BANKE SUZANA DACI ME NR DOK g35126043u
  Komuna Bubq (0716) BANKA E TIRANES Kruje 19,536 2014-12-30 2014-12-31 34925220012014 Paga baze KOMUNA BUBQ PAGAT te prapambetura per periudh1-30 tetor 2014 DOREZON LISTPAGESEN NE BANKE SUZANA DACI ME NR DOK g35126043u
  Komuna Bubq (0716) BANKA E TIRANES Kruje 19,536 2014-12-30 2014-12-31 34825220012014 Paga baze KOMUNA BUBQ PAGAT te prapambetura per periudh1-30 shtatort 2014 DOREZON LISTPAGESEN NE BANKE SUZANA DACI ME NR DOK g35126043u
  Komuna Bubq (0716) BANKA E TIRANES Kruje 19,536 2014-12-30 2014-12-31 34225220012014 Paga baze KOMUNA BUBQ PAGAT te prapambetura per periudh1-31 mars 2014 DOREZON LISTPAGESEN NE BANKE SUZANA DACI ME NR DOK g35126043u
  Sp. Kruje (0716) BANKA E TIRANES Kruje 106,080 2014-12-30 2014-12-31 62610130732014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale SHPENZIME TRANSPORTI PER PACIENTET E DIALIZES
  Komuna Bubq (0716) BANKA E TIRANES Kruje 19,536 2014-12-30 2014-12-31 35025220012014 Paga baze KOMUNA BUBQ PAGAT te prapambetura per periudh1-30 nentor 2014 DOREZON LISTPAGESEN NE BANKE SUZANA DACI ME NR DOK g35126043u
  Komuna Bubq (0716) BANKA E TIRANES Kruje 19,536 2014-12-30 2014-12-31 34425220012014 Paga baze KOMUNA BUBQ PAGAT te prapambetura per periudh1-31 maj 2014 DOREZON LISTPAGESEN NE BANKE SUZANA DACI ME NR DOK g35126043u
  Komuna Bubq (0716) BANKA E TIRANES Kruje 19,536 2014-12-30 2014-12-31 34125220012014 Paga baze SA LIK PAGA TE PRAPAMBETUR PER MUAJIN JANAR 2014 NGA KOMUNA BUBQ DOREZUAR LISTPAGESEN NE BANKE NGA SUZANA DACI ME NR DOK G35126043U
  Komuna Bubq (0716) BANKA E TIRANES Kruje 19,536 2014-12-30 2014-12-31 34625220012014 Paga baze KOMUNA BUBQ PAGAT te prapambetura per periudh1-30 korrik 2014 DOREZON LISTPAGESEN NE BANKE SUZANA DACI ME NR DOK g35126043u
  Komuna Bubq (0716) BANKA E TIRANES Kruje 19,536 2014-12-30 2014-12-31 34325220012014 Paga baze KOMUNA BUBQ PAGAT te prapambetura per periudh1-31 prill 2014 DOREZON LISTPAGESEN NE BANKE SUZANA DACI ME NR DOK g35126043u
  Komuna Shengjin (2020) BANKA E TIRANES Lezhe 1,161,200 2014-12-30 2014-12-31 21525720012014 Ndihme ekonomike KOM SHENGJIN PAG ND.EKON DHJETOR 2014,SI DHE SHPERBLIM ND EKON DHE PAAFTESI
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Lezhe (2020) BANKA E TIRANES Lezhe 24,500 2014-12-30 2014-12-31 10910250562014 Udhetim i brendshem ZYRA RAJON E ND EKONOMIKE LIK DIETA SIPAS LIST-PAGESES
  Komuna Zejmen (2020) BANKA E TIRANES Lezhe 72,000 2014-12-30 2014-12-31 14925700012014 Shpenzime per honorare KOM ZEJMEN PAG SIPAS BORDEROSE