Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All BANKA EMPORIKI - SHQIPERI SH.A All 1,032,140,594.00 915 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Komuna Lekaj (3513) BANKA EMPORIKI - SHQIPERI SH.A Kavaje 98,100 2014-12-30 2014-12-31 21824700012014 Shpenzime per honorare KOMUNA LEKAJ NDIHMA EKONOMIKE DHJETOR 2014
  Komuna Lekaj (3513) BANKA EMPORIKI - SHQIPERI SH.A Kavaje 366,000 2014-12-30 2014-12-31 22324700012014 Posta dhe sherbimi korrier KOMUNA LEKAJ SHPERBLIM PER NDIHMA EKONOMIKE DHE PER PAAFTESITE DHJETOR 2014
  Aparati Ministrise se Punes (3535) BANKA EMPORIKI - SHQIPERI SH.A Tirane 7,801,065 2014-12-31 2014-12-31 80110250012014 Paga baze 1025001 MIN PUNES Demshperblim per ish te perndjekurit shkrese min fin 18353 dt 30.12.2014 shkrese e MMSR 6762/1 dt 30.12.2014
  Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) BANKA EMPORIKI - SHQIPERI SH.A Tirane 59,280 2014-12-29 2014-12-31 176010060542014 Paga baze ARSH - Shkresa Nr.7799/1 dt 16.12.14 VKM Nr 848 dt 03.12.14 Shpronesi Segmenti Shkoder Hani I hotit
  Komuna Picar (1111) BANKA EMPORIKI - SHQIPERI SH.A Gjirokaster 9,900 2014-12-29 2014-12-30 21024510012014 Pjese kembimi, goma dhe bateri - Shpenzime per mirembajtjen e mjeteve te transportit 2451001 KOM.PICAR GJIROKASTER PAAFTESI DHJETOR 2014 LISTE PAGESE
  Komuna Luz I Vogel (3513) BANKA EMPORIKI - SHQIPERI SH.A Kavaje 115,020 2014-12-29 2014-12-30 29024710012014 Uje KOMUNA LUZ NDIHME EKONOMIKE DHJETOR 2014
  Bashkia Shkoder (3333) BANKA EMPORIKI - SHQIPERI SH.A Shkoder 2,207,100 2014-12-29 2014-12-30 88421410012014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat - Paga baze - Shtese page per gradat ushtarake - Shtese page per punonjesit qe rregullohen me akte te veçanta - Shtese page per vjetersi ne pune - Te tjera transferta tek individet 2141001 bashkia shkoder ndihme ekonomike rajoni nr 4, dhjetor 2014
  Mini Bashkia 5 (3535) BANKA EMPORIKI - SHQIPERI SH.A Tirane 1,526,660 2014-12-30 2014-12-30 24821011452014 Paga baze - Shtese page per gradat ushtarake - Shtese page per punonjesit qe rregullohen me akte te veçanta - Shtese page per vjetersi ne pune Min Bashkia 5 lik nd ekonomike,dhjetor VKM nr 12 dt 26.12.2014
  Universiteti Politeknik (3535) BANKA EMPORIKI - SHQIPERI SH.A Tirane 64,800 2014-12-29 2014-12-30 201010110402014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per vjetersi ne pune UNIVERSITETI POLITEKNIK o mesim sh 17.12.2014 lp 17.12.2014
  Komuna Rashbull (0707) BANKA EMPORIKI - SHQIPERI SH.A Durres 21,000 2014-12-29 2014-12-29 46523650012014 Ilaçe dhe materiale mjeksore TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK SHPERBL.ND/EKONOMIKE DHJETOR 2014 SIPAS LISTPAGESES
  Komuna Rashbull (0707) BANKA EMPORIKI - SHQIPERI SH.A Durres 1,218,000 2014-12-29 2014-12-29 46423650012014 Sherbime te pastrimit dhe gjelberimit TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK SHPERBL.INVALIDE DHJETOR 2014 SIPAS LISTPAGESES
  Komuna Luz I Vogel (3513) BANKA EMPORIKI - SHQIPERI SH.A Kavaje 348,000 2014-12-26 2014-12-29 28524710012014 Shtese page per gradat ushtarake KOMUNA LUZ SHPERBLIM PER FUNDVIT PER PAAFTESI
  Bashkia Korce (1515) BANKA EMPORIKI - SHQIPERI SH.A Korçe 4,320,000 2014-12-29 2014-12-29 80221220012014 Kompensim papunesie per personat e siguruar BASHKIA KORCE 2122001 SHPERBLIM PAAFTESI MUAJI DHJETOR 2014
  Komuna Aliko (3731) BANKA EMPORIKI - SHQIPERI SH.A Sarande 1,868,885 2014-12-26 2014-12-29 21927370012014 Elektricitet lik paaftesia kom aliko muaj dhjetor 2014 shperblimi per festat e fund-vitit
  Mini Bashkia 5 (3535) BANKA EMPORIKI - SHQIPERI SH.A Tirane 1,953,000 2014-12-26 2014-12-29 24621011452014 Udhetim i brendshem Min Bashkia 5 lik shperblime paaftesi VKM nr 861 dt 17.12.2014,ista bordero dhjetor 2014
  Mini Bashkia 5 (3535) BANKA EMPORIKI - SHQIPERI SH.A Tirane 966,000 2014-12-26 2014-12-29 24721011452014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes Min Bashkia 5 lik shperblime pnd ekonomike,i VKM nr 861 dt 17.12.2014,ista bordero dhjetor 2014
  Komuna Luz I Vogel (3513) BANKA EMPORIKI - SHQIPERI SH.A Kavaje 2,057,100 2014-12-24 2014-12-26 28324710012014 Uje KOMUNA LUZ NDIHME EKONOMIKE DHJETOR 2014
  Drejtoria e Bujqesise Lezhe (2020) BANKA EMPORIKI - SHQIPERI SH.A Lezhe 69,750 2014-12-24 2014-12-26 21310050202014 Sherbime telefonike DREJT E BUJQES LEZHE LIK SHPENZ VETERINERE DHJETOR 2014
  Bashkia Shkoder (3333) BANKA EMPORIKI - SHQIPERI SH.A Shkoder 2,234,600 2014-12-24 2014-12-26 86021410012014 Sherbime telefonike bashkia shkoder ndihme ekonomike muaji nentor 2014, rajoni nr 4
  Agjencia Kombetare e Planifikimit te Territorit (3535) BANKA EMPORIKI - SHQIPERI SH.A Tirane 10,500 2014-12-26 2014-12-26 32510940162014 Shpenzime te tjera transporti AKPT lik dieta autoriz 1347/1 dt 6.10.2014,1347/2 dt 10.10.20114,listepagese