Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All BALLAZHI All 7,311,863.00 34 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Tirane (3535) BALLAZHI Tirane 46,206 2014-12-26 2014-12-29 8110250472014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes 1025047 z rajonale sh s. shteteteror , lik ft sherbim roje 2014,Kontrat 299 dt 25.3.14,Fat 51 dt 11.12.14 seri 17460851
  Bordi i Kullimit Tirane (3535) BALLAZHI Tirane 354,415 2014-12-19 2014-12-23 25010050792014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes 1005079, BORDI KULLIMIT sherbime te ruajtjes dhe sigurise per M/ dhjetor ,mbyllje kontrate nr 22/15 dt 27.03.2014, fat nr 52 dt 19.12..2014, seri 17460852,p.verb. ruajtje makinerie dt 14..12.2014
  Bordi i Kullimit Tirane (3535) BALLAZHI Tirane 346,555 2014-12-03 2014-12-03 22710050792014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes 1005079, BORDI KULLIMIT sherbime te ruajtjes dhe sigurise per M/ nentor kontrate vazhdim nr 22/15 dt 27.03.2014, fat nr 44 dt 26.11.2014, seri 10681944,p.verb. ruajtje makinerie rende dt 01.12.2014
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Tirane (3535) BALLAZHI Tirane 30,804 2014-11-26 2014-11-27 7510250472014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes 1025047 z rajonale sh s. shteteteror , lik ft sherb roje kv dt 25.3.2014, seri 0681943 dt 10.11.2014
  Bordi i Kullimit Tirane (3535) BALLAZHI Tirane 326,815 2014-10-28 2014-10-28 20310050792014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes 1005079, BORDI KULLIMIT sherbime te ruajtjes dhe sigurise per M/ TETOR kontrate vazhdim nr 22/15 dt 27.03.2014, fat nr 38 dt 28.10.2014, seri 10681938,
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Tirane (3535) BALLAZHI Tirane 30,804 2014-10-21 2014-10-22 6610250472014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes 1025047 z rajonale sh s. shteteteror , lik sherb roje kv dt 25.3.2014, seri 10681934 dt 10.10.2014
  Bordi i Kullimit Tirane (3535) BALLAZHI Tirane 150,566 2014-10-20 2014-10-20 19510050792014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes 1005079, BORDI KULLIMIT sherbime te ruajtjes dhe sigurise, kontrate vazhdim nr 22/15 dt 27.03.2014, fat nr 35 dt 16.10.2014, seri 10681935, p.verbal ruajtje te makinerise dt 30.07.2014, dt 06.08.2014, dt 21.08.2014
  Bordi i Kullimit Tirane (3535) BALLAZHI Tirane 326,815 2014-09-29 2014-09-29 18410050792014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes 1005079, BORDI KULLIMIT,shpenzime te ruajrjes dhe sigurise, kont vazhdim nr 22/15 dt 27.03.2014, fat nr 29 dt 28.09.2014, seri 10681929
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Tirane (3535) BALLAZHI Tirane 30,804 2014-09-19 2014-09-22 5910250472014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes 1025047 ZYRA RAJONALE SH S. SHTET lik roje ,kontr 299 dt 25.03.2014,fat fat 10.9.2014
  Komuna Komsi (0625) BALLAZHI Mat 38,850 2014-09-09 2014-09-10 17326450012014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes Komuna Komsi (2645001) Lik. Sherb. sig. dhe ruajtja e Objektit Zyrat e Komunes muaji Korrik.Fat.Nr.15 Dt.30.07.2014 Urdh. Prok. Nr.03 Dt.21.04.2014.
  Komuna Komsi (0625) BALLAZHI Mat 38,850 2014-09-09 2014-09-10 17426450012014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes Komuna Komsi (2645001) Lik. Sherb. sig. dhe ruajtja e Objektit Zyrat e Komunes muaji Gusht.Fat.Nr.24 Dt.30.08.2014 Urdh. Prok. Nr.03 Dt.21.04.2014.
  Komuna Komsi (0625) BALLAZHI Mat 77,700 2014-09-09 2014-09-10 17226450012014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes Komuna Komsi (2645001) Lik. Sherb. sig. dhe ruajtja e Objektit Zyrat e Komunes muaji Maj,Qershor.Fat.Nr.7 Dt.30.06.2014 Urdh. Prok. Nr.03 Dt.21.04.2014.
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Tirane (3535) BALLAZHI Tirane 30,804 2014-09-09 2014-09-10 5810250472014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes 1025047 ZYRA RAJONALE SH S. SHTET lik roje ,kontr 299 dt 25.03.14 f 03.08.2014
  Bordi i Kullimit Tirane (3535) BALLAZHI Tirane 326,815 2014-09-04 2014-09-04 16010050792014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes 1005079 BORDI KULLIMIT shp ruajtje kontr v 22/15 dt 27.3.2014 ft 20 dt 28.8.14 s 10681920
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) BALLAZHI Tirane 9,128 2014-09-03 2014-09-03 276 1087010 2014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala 466 Kom Prok Publik kthim te ardh op ek ,urdh 223 dt 31.07.2014,vend KPP nr 403/2014 dt 21.07.2014
  Bordi i Kullimit Tirane (3535) BALLAZHI Tirane 415,376 2014-08-08 2014-08-08 14110050792014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes 1005079, BORDI KULLIMIT,shpenzime te ruajrjes dhe sigurise, kont vazhdim nr 22/15 dt 27.03.2014, fat nr 16 dt 30.07.2014, seri 10681916 p.verb. ruajtje makinerise dt 30.07.2014,
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Tirane (3535) BALLAZHI Tirane 30,804 2014-08-05 2014-08-06 511025047 2014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes 1025047 ZYRA RAJONALE SH S. SHTET lik roje ,kontr 299 dt 25.03..14 f 15.7.2014
  Drejtoria e Rajonit Qendror (Tirane) (3535) BALLAZHI Tirane 294,420 2014-07-04 2014-07-04 10210060792014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes Drejt.Raj.Qendror roje Tirane Kavaje kont shtese 312/1 04.06.2014 fat 8 01.07.2014
  Bordi i Kullimit Tirane (3535) BALLAZHI Tirane 548,239 2014-07-03 2014-07-03 11610050792014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes 1005079 1005079, BORDI KULLIMIT pagese per ruajtjen dhe sigurine kont. ne vazhdim nr 22/15 dt 27.03.2014 fat nr 3 dt 30.06.2014 seri 10681903 p.v. dt 30.06.2014
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Tirane (3535) BALLAZHI Tirane 30,804 2014-06-20 2014-06-23 401025047 2014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes 1025047 ZYRA RAJONALE SH S. SHTET lik roje ,kontr 299 dt 25.03..14 f 15.6.2014