Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All All 0.00 0 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Drejtoria Rajonale Mjedisit Elbasan (0808) BAJRAMI N. Elbasan 45,480 2014-12-30 2014-12-31 7410260672014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve specifike Drejtoria Rajonale Mjedisit riparime
  Bordi i Kullimit Elbasan (0808) BAJRAMI N. Elbasan 36,600 2014-12-30 2014-12-31 25710050692014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve ndertimore Bordi Kullimit Elbasan pastrim rezervuaresh
  Bordi i Kullimit Elbasan (0808) BAJRAMI N. Elbasan 206,640 2014-12-30 2014-12-31 26010050692014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve ndertimore Bordi Kullimit Elbasan mirmbajte perroi zaranike
  Bordi i Kullimit Elbasan (0808) BAJRAMI N. Elbasan 16,452 2014-12-29 2014-12-30 25110050692014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve ndertimore Bordi Kullimit Elbasan Mirmbajtje argjinature lumi shkumbin
  Bordi i Kullimit Elbasan (0808) BAJRAMI N. Elbasan 238,716 2014-12-29 2014-12-30 25010050692014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve ndertimore Bordi Kullimit Elbasan Mirmbajtje argjinature lumi shkumbin
  Nd-ja Mirembajtja Rruga (0808) BAJRAMI N. Elbasan 386,640 2014-12-30 2014-12-30 36521090142014 Sherbime te tjera Nd Sherb Publike largim mbeturinash
  Bashkia Elbasan (0808) BAJRAMI N. Elbasan 5,150,521 2014-12-26 2014-12-29 91721090012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Bashkia Elbasan sist asf rr Qemal Stafa nga shkolla Jorgji Dilo deri ne Unazen Lindore
  Komuna Shushice (0808) BAJRAMI N. Elbasan 385,010 2014-12-26 2014-12-29 29223980012014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj MIRM.RRUGET E KOMUNES KOMUNA SHUSHICE
  Bashkia Elbasan (0808) BAJRAMI N. Elbasan 317,265 2014-12-24 2014-12-26 90121090012014 Garanci te vitit te meparshem per sipermarje punimesh,Te Dala Bashkia Elbasan garanci punimesh ndertim KUZ
  Komuna Hotolisht (0821) BAJRAMI N. Librazhd 10,419,080 2014-12-26 2014-12-26 24725880012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve KOMUNA HOTOLISHT,LIKUJDIM DETYRIMI PERRIKONSTRUKSION RRUGE TE BRENDSHME SIPAS FATURES NR 435 DATE23.12.2014,SITUACION PERFUNDIMTAR.
  Bashkia Tirana (3535) BAJRAMI N. Tirane 5,000,000 2014-12-23 2014-12-24 123721010012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Bashkia Tirane sit 1 ndertim rruge don boko egnatia pjesor ko 100/5 dt 30.11.12 fat 15321192 dt 07.11.14 sit 1 dt 17.10.14
  Bashkia Elbasan (0808) BAJRAMI N. Elbasan 9,768,529 2014-12-23 2014-12-23 89821090012014 Shpenz. per rritjen e AQT - terrenet sportive Bashkia Elbasan ndertim e kater mjediseve sportive
  Bashkia Prenjas (0821) BAJRAMI N. Librazhd 870,162 2014-12-22 2014-12-23 51221530012014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh,Te Dala BASHKIA PRRENJAS,PAGESE 5% GARANCI PUNIMESH.
  Komuna Labinot Fushe (0808) BAJRAMI N. Elbasan 461,557 2014-12-12 2014-12-15 24423920012014 Te tjera transferime korrente Komuna Labinot-Fushe Riparim rruge elbasan godolesh
  Universiteti "A. Xhuvani", Elbasan (0808) BAJRAMI N. Elbasan 32,297,764 2014-10-28 2014-12-12 29910110992014 Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa shkollore rikonsrtruksion fakulteti i infermjerise Universiteti El
  Komuna Gracen (0808) BAJRAMI N. Elbasan 1,656,534 2014-11-25 2014-11-26 12523840012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te veprave ujore ndertim ujesjellsi Fashati Shengjin Komuna Gracen
  Komuna Gracen (0808) BAJRAMI N. Elbasan 4,031,389 2014-11-19 2014-11-20 12123840012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te veprave ujore Ndertim ujesjellsi fshat Shengjin Komuna Gracen i
  Spitali Elbasan (0808) BAJRAMI N. Elbasan 115,614 2014-11-17 2014-11-18 58110130162014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve ndertimore Spitali Civil Elbasan Mirmbajtje objektesh ndertimore
  Bordi i Kullimit Elbasan (0808) BAJRAMI N. Elbasan 888,750 2014-11-18 2014-11-18 20810050692014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve ndertimore Bordi i Kullimit Elbasan Pastrim rezervuareve
  Komuna Shushice (0808) BAJRAMI N. Elbasan 1,728,180 2014-11-12 2014-11-12 23723980012014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj MIRM.RRUGE KOMUNA SHUSHICE