Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All AV GAS DISTRIBUTION All 3,559,760.00 64 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Drejtoria e Pergjithshme e burgjeve (3535) AV GAS DISTRIBUTION Tirane 17,534 2014-09-12 2014-09-15 30410140482014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale Drejtoria e Pergjithshme e Burgjeve Blerje gazi,kont vazhdim 18/4 dt 26.02.2014,fat nr 29 dt 02.07.2014 sr 14538530
  Drejtoria e Pergjithshme e burgjeve (3535) AV GAS DISTRIBUTION Tirane 93,650 2014-09-12 2014-09-15 30010140482014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale Drejtoria e Pergjithshme e Burgjeve Blerje gazi,kont vazhdim 18/4 dt 26.02.2014,fat nr 46 dt 15.05.2014 sr 11598597 fh nr 95 dt 30.07.14
  Drejtoria e Pergjithshme e burgjeve (3535) AV GAS DISTRIBUTION Tirane 18,328 2014-09-12 2014-09-15 29710140482014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale Drejtoria e Pergjithshme e Burgjeve Blerje gazi,kont vazhdim 18/4 dt 26.02.2014,fat nr 22 dt 17.06.14 fh nr 92 dt 30.07.14
  Drejtoria e Pergjithshme e burgjeve (3535) AV GAS DISTRIBUTION Tirane 14,403 2014-09-12 2014-09-15 29110140482014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale Drejtoria e Pergjithshme e Burgjeve Blerje gazi,kont vazhdim 18/4 dt 26.02.2014,fat nr 28 dt 30.06.14 sr 14538529 fh nr 85 dt 30.07.2014
  Drejtoria e Pergjithshme e burgjeve (3535) AV GAS DISTRIBUTION Tirane 227,143 2014-09-12 2014-09-15 31410140482014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale Drejtoria e Pergjithshme e Burgjeve Blerje gazi,kont vazhdim 18/4 dt 26.02.2014,fat nr 1 dt 26.03.2014 sr 14538502,fhfh nr 112 dt 30.07.2014
  Drejtoria e Pergjithshme e burgjeve (3535) AV GAS DISTRIBUTION Tirane 18,394 2014-09-12 2014-09-15 30510140482014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale Drejtoria e Pergjithshme e Burgjeve Blerje gazi,kont vazhdim 18/4 dt 26.02.2014,fat nr 1 dt 07.03.2014 sr 13186101 fh nr 100 dt 30.07.2014
  Drejtoria e Pergjithshme e burgjeve (3535) AV GAS DISTRIBUTION Tirane 35,982 2014-09-12 2014-09-15 30210140482014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale Drejtoria e Pergjithshme e Burgjeve Blerje gazi,kont vazhdim 18/4 dt 26.02.2014,fat nr 14 dt 27.05.14 sr 14538514,fh nr 97 dt 30.07.2014
  Drejtoria e Pergjithshme e burgjeve (3535) AV GAS DISTRIBUTION Tirane 7,346 2014-09-12 2014-09-15 29810140482014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale Drejtoria e Pergjithshme e Burgjeve Blerje gazi,kont vazhdim 18/4 dt 26.02.2014,fat nr 17 dt 06.06.14 sr 14538518 fh nr 93 dt 30.07.14
  Drejtoria e Pergjithshme e burgjeve (3535) AV GAS DISTRIBUTION Tirane 25,824 2014-09-12 2014-09-15 29310140482014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale Drejtoria e Pergjithshme e Burgjeve Blerje gazi,kont vazhdim 18/4 dt 26.02.2014,fat nr 25 dt 23.06.14 sr 14538526 fh nr 87 dt 30.07.2014
  Drejtoria e Pergjithshme e burgjeve (3535) AV GAS DISTRIBUTION Tirane 195,845 2014-09-12 2014-09-15 28910140482014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale Drejtoria e Pergjithshme e Burgjeve Blerje gazi,kont vazhdim 18/4 dt 26.02.2014,fat nr 9,25,23 dt 20.06.2014 sr 15702409,14538675,14538524 fh nr 91,104,111 dt 30.07.2014
  Drejtoria e Pergjithshme e burgjeve (3535) AV GAS DISTRIBUTION Tirane 94,180 2014-09-12 2014-09-15 31210140482014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale Drejtoria e Pergjithshme e Burgjeve Blerje gazi,kont vazhdim 18/4 dt 26.02.2014,fat nr 36 dt 09.04.14 sr 11598587 fh nr 109 dt 30.07.2014
  Drejtoria e Pergjithshme e burgjeve (3535) AV GAS DISTRIBUTION Tirane 50,375 2014-09-12 2014-09-15 30810140482014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale Drejtoria e Pergjithshme e Burgjeve Blerje gazi,kont vazhdim 18/4 dt 26.02.2014,fat nr 10 dt 22.05.2014 sr 14538510 fh nr 103 dt 30.07.14
  Drejtoria e Pergjithshme e burgjeve (3535) AV GAS DISTRIBUTION Tirane 18,562 2014-09-12 2014-09-15 30710140482014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale Drejtoria e Pergjithshme e Burgjeve Blerje gazi,kont vazhdim 18/4 dt 26.02.2014,fat nr 21 dt 29.03.14 sr 13186131 fh 102 dt 30.07.14
  Drejtoria e Pergjithshme e burgjeve (3535) AV GAS DISTRIBUTION Tirane 18,394 2014-09-12 2014-09-15 30610140482014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale Drejtoria e Pergjithshme e Burgjeve Blerje gazi,kont vazhdim 18/4 dt 26.02.2014,fat nr 35 dt 02.05.14 sr 13186147 fh nr 101 dt 30.07.14
  Drejtoria e Pergjithshme e burgjeve (3535) AV GAS DISTRIBUTION Tirane 36,655 2014-09-12 2014-09-15 29610140482014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale Drejtoria e Pergjithshme e Burgjeve Blerje gazi,kont vazhdim 18/4 dt 26.02.2014,fat nr 18 dt 11.06.14 sr 14538519 fh nr 90 dt 30.07.14
  Drejtoria e Pergjithshme e burgjeve (3535) AV GAS DISTRIBUTION Tirane 37,296 2014-09-12 2014-09-15 29010140482014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale Drejtoria e Pergjithshme e Burgjeve Blerje gazi,kont vazhdim 18/4 dt 26.02.2014,fat nr 30,31 dt 22.04.14 sr 13186143,13186142,fh nr 84,108 dt 30.07.14
  Drejtoria e Pergjithshme e burgjeve (3535) AV GAS DISTRIBUTION Tirane 36,655 2014-09-12 2014-09-15 30910140482014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale Drejtoria e Pergjithshme e Burgjeve Blerje gazi,kont vazhdim 18/4 dt 26.02.2014,fat nr 19 dt 12.06.14 sr 14538520 fh nr 105 dt 30.07.14
  Drejtoria e Pergjithshme e burgjeve (3535) AV GAS DISTRIBUTION Tirane 36,734 2014-09-12 2014-09-15 29910140482014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale Drejtoria e Pergjithshme e Burgjeve Blerje gazi,kont vazhdim 18/4 dt 26.02.2014,fat nr 16 dt 04.06.14 sr 14538517 fh nr 94 dt 30.07.14
  Drejtoria e Pergjithshme e burgjeve (3535) AV GAS DISTRIBUTION Tirane 37,516 2014-09-12 2014-09-15 29410140482014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale Drejtoria e Pergjithshme e Burgjeve Blerje gazi,kont vazhdim 18/4 dt 26.02.2014,fat nr 26 dt 24.06.14 sr 14538527 fh nr 88 dt 30.07.14
  Drejtoria e Pergjithshme e burgjeve (3535) AV GAS DISTRIBUTION Tirane 66,342 2014-09-12 2014-09-15 31010140482014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale Drejtoria e Pergjithshme e Burgjeve Blerje gazi,kont vazhdim 18/4 dt 26.02.2014,fat nr 14 dt 05.06.14 sr 14538664 fh nr 106 dt 30.07.14