Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All ALPHA BANK -- ALBANIA All 1,452,374,404.00 2,473 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Komuna Kutalli (0202) ALPHA BANK -- ALBANIA Berat 375,000 2014-12-30 2014-12-31 30323030012014 Grant per femije te lindur Komuna kutalli shpernlim lindje 2303001
  Komuna Kutalli (0202) ALPHA BANK -- ALBANIA Berat 1,119,100 2014-12-30 2014-12-31 29923030012014 Ndihme ekonomike Komuna Kutalli per ndihmat ekonomike nentor dhjetor 2014 2303001
  Komuna Kutalli (0202) ALPHA BANK -- ALBANIA Berat 5,000 2014-12-31 2014-12-31 27023030012014 Te tjera transferta tek individet Komuna kutalli per ripursim libri 2303001
  Komuna Kutalli (0202) ALPHA BANK -- ALBANIA Berat 3,716,900 2014-12-30 2014-12-31 30023030012014 Pagese paaftesie Komuna Kutalli per ndihmat invalidet dhjetor 2014 2303001
  Komuna Dropull I Siperm (1111) ALPHA BANK -- ALBANIA Gjirokaster 135,000 2014-12-31 2014-12-31 262024530012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te veprave ujore 2453001 KOMUNA VRISERA ujesjellesi jorgucat, ituacion 1 preventiv punimesh, fat tat 13 seria 84207889 kontrate dt 23.012.2014
  Drejtoria Vendore e Policise Lezhe (2020) ALPHA BANK -- ALBANIA Lezhe 52,133 2014-12-30 2014-12-31 41710160312014 Shtese page per pune jashte orarit KOMISARIATI POLICISE LEZHE PAG SIPAS BORDEROSE
  Bashkia Librazhd (0821) ALPHA BANK -- ALBANIA Librazhd 510,461 2014-12-31 2014-12-31 49721280012014 Paga baze BASHKIA LIBRAZHD,PAGAT E ÇERDHES MUAJIT SHTATOR 2014
  Komuna Ulez (0625) ALPHA BANK -- ALBANIA Mat 35,000 2014-12-30 2014-12-31 20626460012014 Udhetim i brendshem Komuna Ulez (2646001) Lik. Shpenz. udhetimi muaji Nentor.Liste - Pagese Nr .I Pers. 3.
  Bashkia Shkoder (3333) ALPHA BANK -- ALBANIA Shkoder 771,000 2014-12-30 2014-12-31 89121410012014 Ndihme ekonomike 2141001 bashkia shkoder shperblim per ndihme ekonomike rajoni nr 5
  Aparati Ministrise se Punes (3535) ALPHA BANK -- ALBANIA Tirane 2,837,557 2014-12-30 2014-12-31 77710250012014 Kompensim perndjekurit politike 1025001 MIN PUNES Demshperblim per ish te perndjekurit shkrese min fin 18183 dt 26.12.2014 shkrese e MMSR 6688/1 dt 09.12.2014
  Aparati Ministrise se Punes (3535) ALPHA BANK -- ALBANIA Tirane 19,584,785 2014-12-30 2014-12-31 78710250012014 Kompensim perndjekurit politike 1025001 MIN PUNES Demshperblim per ish te perndjekurit shkrese min fin 18184 dt 26.12.2014 shkrese e MMSR 6688/1 dt 09.12.2014
  Aparati Ministrise se Punes (3535) ALPHA BANK -- ALBANIA Tirane 21,778,810 2014-12-31 2014-12-31 79810250012014 Kompensim perndjekurit politike 1025001 MIN PUNES Demshperblim per ish te perndjekurit shkrese min fin 18353 dt 30.12.2014 shkrese e MMSR 6762/1 dt 30.12.2014
  Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) ALPHA BANK -- ALBANIA Tirane 9,000 2014-12-29 2014-12-31 176510060542014 Sherbime te tjera ARSH - Shkresat 9286/1 dt 26.12.14 Shkr Min 7577/1 dt 19.12.14 Shpronesim Rruga Transballkanike
  Aparati i Ministrise se Infrastruktures dhe Energjise (3535)( ish Aparati Min se Puneve Publike, Transportit dhe Telekomunikacionit (3535)) ALPHA BANK -- ALBANIA Tirane 40,950 2014-12-24 2014-12-31 69910060012014 Te tjera transferta tek individet 1006001 MTI, .Shpenz.varrimishkresa nr.664dt.15.12.2014lisat bshkelidhur dt.17.12.14
  Aparati i Ministrise se Kultures (3535)/ish Aparati Ministrise Turizmit, Kultures, Rinise dhe Sporteve (3535) ALPHA BANK -- ALBANIA Tirane 18,000 2014-12-30 2014-12-31 92910120012014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative 1012001, MIN KLUTURES, Pjesmarrje ne kom.Dhjetor 2014 VM 877 dt.03.10.14 shkrese 1347 dt.06.10.14
  Universiteti i Tiranes, fakulteti i Gjuheve te Huaja (3535) ALPHA BANK -- ALBANIA Tirane 5,000 2014-12-30 2014-12-31 327110111372014 Bursa Fak Gjuh.Huaja SHPERBL. EKSELENCE URDH. 317 DT 29.12.2014 BORDERO
  Dega e Kujdesit Paresor Berat (0202) ALPHA BANK -- ALBANIA Berat 36,000 2014-12-29 2014-12-30 29910130032014 Udhetim i brendshem d.sh.publik berat pagese djeta sherbimi
  Bashkia Peshkopi (0606) ALPHA BANK -- ALBANIA Diber 2,199,000 2014-12-30 2014-12-30 47221060012014 Pagese paaftesie bashkia peshkopi lik sherblim per familjet qe trajt me nd ek
  Qarku Elbasan (0808) ALPHA BANK -- ALBANIA Elbasan 612,295 2014-12-30 2014-12-30 43820480012014 Te tjera transferta tek individet PAGA QENDRA AUTIKE KESHILLI QARKUT MERITA QORRI PAS.Z0861526
  Prefektura e qarkut Fier (0909) ALPHA BANK -- ALBANIA Fier 3,400 2014-12-29 2014-12-30 34110160642014 Sherbime telefonike Prefekti qarkut Fier 1016064 pagesa Sanie Çepele