Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All ALIMADHI All 34,089,997.00 77 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Ndermarja e punetoreve nr. 2 (3535) ALIMADHI Tirane 50,000 2014-12-30 2014-12-31 24621011552014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 2101155 Nderm.nr 2 punet vendim gjqyi shaban xhemali urdher 2310 dt 30.12.14
  Agjencia e Kthimit dhe Kompensimit te Pronave (3535)/Agjencia e Trajtimit te Pronave (3535) ALIMADHI Tirane 1,543,567 2014-12-30 2014-12-31 25510140962014 Te tjera transferime korrente 604 AKKP vendime gjyqi + kompesim prone Petrit Lulo,,shkrese e MF nr 16183/35 dt 11.12.2014,urdher nr 453 dt 26.12.2014,shkrese ee MD nr 9206/1 dt 16.12.2014,vendim nr 1880 dt 28.02.2012
  Nd-ja Tregut Lire (3535) ALIMADHI Tirane 50,000 2014-12-30 2014-12-31 46521010492014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna drejt e pergj e taksave vendore vendim gjyqi Hasan halili nr 1670 dt 14.2.2012
  Agjencia e Kthimit dhe Kompensimit te Pronave (3535)/Agjencia e Trajtimit te Pronave (3535) ALIMADHI Tirane 2,418 2014-12-29 2014-12-30 23510140962014 Te tjera transferime korrente 604 AKKP vendime gjyqi Fatiko Sadikaj,shkrese e MF nr 16183/35 dt 11.12.2014,urdher nr 432 dt 23.12.2014,vendim nr 7495 dt 16.07.2012
  Agjencia e Kthimit dhe Kompensimit te Pronave (3535)/Agjencia e Trajtimit te Pronave (3535) ALIMADHI Tirane 610,054 2014-12-23 2014-12-24 21510140962014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 602 AKKP vendime gjyqi Juliana Hoxha,vendim gjyqi nr 7796 dt 08.07.2013,urdher nr 422 dt 18.12.2014,urdher ekzekuti nr 5204 dt 17.09.2014
  Aparati i Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit (3535)/ ish Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) ALIMADHI Tirane 560,573 2014-12-18 2014-12-19 72110260012014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna MIN MJDEDISIT vendim gjyqi Nazmi Shazallari nr 8300 dt 25.10.2011 sh 5.12.14
  Reparti Ushtarak Nr.4401 Tirane (3535) ALIMADHI Tirane 19,839 2014-12-17 2014-12-18 7810170892014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna Reparti 6630 ekzekutim vendim gjykate 1260 dt 11.4.2014 per UKT tirane urdher 1743 dt 25.11.14
  Drejtoria E Konvikteve (3535) ALIMADHI Tirane 12,000 2014-12-15 2014-12-16 27021011132014 Shpenzime gjyqesore Drejt Konvikt lik tarife permbarimore urdher 699 dt 10.12.14 shkresa 1794 dt 09.12.14 fat 0235567 dt 04.01.13
  Drejtoria E Konvikteve (3535) ALIMADHI Tirane 24,000 2014-12-15 2014-12-16 26921011132014 Shpenzime gjyqesore Drejt Konvikt lik tarife permbarimore urdher 699 dt 10.12.14 shkresa 1794 dt 09.12.14 fat 0235567 dt 04.01.13
  Aparati i Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit (3535)/ ish Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) ALIMADHI Tirane 1,003,346 2014-12-15 2014-12-16 73110260012014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna MIN MJDEDISIT vendim gjyqi Sadik Peci nr 4688 dt 22.7.2013
  Drejtoria e Bujqesise Durres (0707) ALIMADHI Durres 1,179,590 2014-12-12 2014-12-15 28010050072014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna TDO 0707 DREJTORIA RAJONALE E BUJQESISE 1005007 LIK SHPENZIME GJYQESORE SIPAS U.EKZ. 1780-348 DT.01.12.2014 PER KUJTIM ZENEL ZGURI
  Nd-ja Tregut Lire (3535) ALIMADHI Tirane 60,000 2014-12-12 2014-12-15 38221010492014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna drejt e pergj e taksa vend vendim HASAN HALILI U rdher 165 dt 21.11.14
  Aparati i Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit (3535)/ ish Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) ALIMADHI Tirane 5,817,542 2014-12-12 2014-12-12 77510260012014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna MIN MJDEDISIT vendim gjykate Qira nr 145 dt 31.3.2011 prishje kont 31.3.2014 sh 5.12.2014
  Qendra e fomimit profesiona Tirane nr.4 (3535) ALIMADHI Tirane 32,400 2014-12-11 2014-12-12 14610250392014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 1025039 DRF. PP4 , lik tat permbaruesi
  Aparati i Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit (3535)/ ish Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) ALIMADHI Tirane 1,833,783 2014-12-12 2014-12-12 77610260012014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna MIN MJDEDISIT vendim gjykate Qira nr 145 dt 31.3.2011 prishje kont 31.3.2014 sh 5.12.2014
  Reparti inspektimit shpetim miniera (3535) / Autoriteti Kombëtar për Sigurinë dhe Emergjencat në Miniera(3535) ALIMADHI Tirane 27,600 2014-12-10 2014-12-11 16710930062014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 602 rep.inspektim shpetim miniera tarife permbarimi,urdher nr 1646-219 dt 07.11.2014,163 dt 09.12.2014
  Kuvendi Popullor (3535) ALIMADHI Tirane 2,192,859 2014-11-25 2014-11-25 90710020012014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna Kuvendi lik vendim gjyqesor B Shamblli,shkrese Min Fin 8123/1 dt 04.06.2014,nr 15659/1 dt 18.11.2014
  Ndermarja e punetoreve nr. 2 (3535) ALIMADHI Tirane 50,000 2014-10-23 2014-10-24 19021011552014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 2101155 Nderm.nr 2 punet VENDIM GJQYI SHABAN XHEMALI AKT MARREVSHJE 1713 DT 09.10.14 URDHER 1761 DT 16.10.2014
  Fakulteti i Mjekesise (3535) ALIMADHI Tirane 86,870 2014-10-02 2014-10-02 9510111392014 Uje Fak Mjeksise SHP. UJE DET PERM .VITI 2013 SHKURT MARS PRILL URDH 589/4 DT 6.08.2014 SHK. 5892/3 DT 29.07.2014 SHK. 284-216 DT 4.03.2014
  Nd-ja Tregut Lire (3535) ALIMADHI Tirane 100,000 2014-09-18 2014-09-19 28221010492014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna drejt e pergj e taksa vend vendim gjqyi hasan halili urdher 117 dt 11.06.14