Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All ALDOSCH - FARMA All 314,379,873.00 948 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Spitali Kukes (1818) ALDOSCH - FARMA Kukes 3,840 2014-12-31 2014-12-31 71110130202014 Uniforma dhe veshje te tjera speciale 1013020 medikamente seria18869519dt 30.11.2014
  Spitali Ushtarak (3535)/Spitali Universitar i Traumes (Sherbimi Urgjences) (3535) ALDOSCH - FARMA Tirane 274,950 2014-12-30 2014-12-31 69410131042014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SUT Barna Up.610 dt. 08.11.2014 njft. 6177/7 dt. 07.11.2014 kontr.120 dt. 13.11.2014 fat.2253(12561914) dt. 13.11.2014 fh. 215 dt. 13.11.2014
  Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) ALDOSCH - FARMA Tirane 298,825 2014-12-30 2014-12-31 354510130492014 Ilaçe dhe materiale mjeksore qsut barna kont ne vazhd 4913/9 dt 12.11.14 fat 2270 dt 14.11.14 sr 12561931 fh 4242 dt 14.11.2014
  Spitali Ushtarak (3535)/Spitali Universitar i Traumes (Sherbimi Urgjences) (3535) ALDOSCH - FARMA Tirane 74,800 2014-12-30 2014-12-31 69510131042014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SUT Barna vazhdim kontr.120 dt.13.11.2014 fat.2465(18869626) dt. 19.12.2014 fh. 267 dt. 19.12.2014
  Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) ALDOSCH - FARMA Tirane 591,095 2014-12-30 2014-12-31 354610130492014 Ilaçe dhe materiale mjeksore qsut barna ko 4913/9 dt 12.11.14 fat 2386 sr 18869547 dt 05.12.14 fh 4337 dt 05.12.14
  Sp. Tropoje (1836) ALDOSCH - FARMA Tropoje 33,822 2014-12-30 2014-12-31 38810130872014 Ilaçe dhe materiale mjeksore Sherbimi spitalor ilace ft 2506 dt 29.12.2014
  Sp. Kruje (0716) ALDOSCH - FARMA Kruje 8,800 2014-12-29 2014-12-30 62310130732014 Ilaçe dhe materiale mjeksore DSHS "STEFAN GJONI " KRUJE LIK I FATURES ME NR 2501 NR SERIAL 18869662 DT 29.12.2014
  Sp. Sarande (3731) ALDOSCH - FARMA Sarande 4,250 2014-12-29 2014-12-30 52110130842014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SHP MEDIKAMENTE NGA SPITALI
  Spitali Ushtarak (3535)/Spitali Universitar i Traumes (Sherbimi Urgjences) (3535) ALDOSCH - FARMA Tirane 528,026 2014-12-28 2014-12-30 65210131042014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SPITALI UNIVERSITAR I TRAUMES barna vazhdim kontr.77 dt. 20.06.2014 fat.2411(18869572) dt. 10.12.2014 fh. 253 dt. 1.12.2014 fat.2412(18869573) dt. 10.12.2014 fh. 254 dt. 10.12.2014
  Spitali Ushtarak (3535)/Spitali Universitar i Traumes (Sherbimi Urgjences) (3535) ALDOSCH - FARMA Tirane 618,589 2014-12-28 2014-12-30 65110131042014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SPITALI UNIVERSITAR I TRAUMES barna vazhdim kontr.77 dt. 20.06.2014 fat.2237(12561898) dt. 10.11.2014 fh. 211 dt. 10.11.2014 fat.2332(12561993) dt. 26.11.2014 fh. 232 dt. 26.11.2014
  Spitali Kukes (1818) ALDOSCH - FARMA Kukes 199,127 2014-12-29 2014-12-29 70910130202014 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013020 medikamente fat nr 12561819.Dt 30.12.2014.
  Spitali Kukes (1818) ALDOSCH - FARMA Kukes 288,137 2014-12-26 2014-12-29 643.10130202014 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013020 medikamente fat nr 70dt21.01.2009
  Sp. Mat (0625) ALDOSCH - FARMA Mat 36,113 2014-12-29 2014-12-29 36610130782014 Ilaçe dhe materiale mjeksore Spitali Mat (1013078) Lik. Ilace dhe mater. mjekimi. Fat.Nr.2374 Dt.3.12.14 Urdh.Prok.Nr.462 Dt.29.10.14 Kontr.nr.56 dt.03.12.14
  Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) ALDOSCH - FARMA Tirane 309,414 2014-12-29 2014-12-29 351710130492014 Ilaçe dhe materiale mjeksore QSUT BARNA k 2831/1 dt 19.6.14 fat 9.12.14 fh 9.12.14
  Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) ALDOSCH - FARMA Tirane 277,773 2014-12-29 2014-12-29 351810130492014 Ilaçe dhe materiale mjeksore QSUT BARNA k 2831/1 dt 19.6.14 fat 11.12.14 fh 11.12.14
  Spitali Ushtarak (3535)/Spitali Universitar i Traumes (Sherbimi Urgjences) (3535) ALDOSCH - FARMA Tirane 618,589 2014-12-28 2014-12-29 65110131042014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SPITALI UNIVERSITAR I TRAUMES barna vazhdim kontr.77 dt. 20.06.2014 fat.2237(12561898) dt. 10.11.2014 fh. 211 dt. 10.11.2014 fat.2332(12561993) dt. 26.11.2014 fh. 232 dt. 26.11.2014
  Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) ALDOSCH - FARMA Tirane 254,400 2014-12-29 2014-12-29 351510130492014 Ilaçe dhe materiale mjeksore QSUT BARNA KONT 2831/1 DT 19.06.14 FAT 2390 DT 05.12.14 SR 18869551 FH 4335 DT 05.12.14
  Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) ALDOSCH - FARMA Tirane 234,446 2014-12-29 2014-12-29 3501610130492014 Ilaçe dhe materiale mjeksore QSUT BARNA k 2831/1 dt 19.6.14 fat 15.12.14 fh 15.12.14
  Spitali Ushtarak (3535)/Spitali Universitar i Traumes (Sherbimi Urgjences) (3535) ALDOSCH - FARMA Tirane 528,026 2014-12-28 2014-12-29 65210131042014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SPITALI UNIVERSITAR I TRAUMES barna vazhdim kontr.77 dt. 20.06.2014 fat.2411(18869572) dt. 10.12.2014 fh. 253 dt. 1.12.2014 fat.2412(18869573) dt. 10.12.2014 fh. 254 dt. 10.12.2014
  Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) ALDOSCH - FARMA Tirane 54,450 2014-12-28 2014-12-29 352110130492014 Ilaçe dhe materiale mjeksore QSUT BARNA Uko 3860/11 dt 24.09.14 fat 2371 sr 18869532 dt 03.12.14 fh 4324 dt 03.12.14