Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All ALBEN 2 SECURITY - SHPK All 21,127,867.00 50 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Bordi i Kullimit Korce (1515) ALBEN 2 SECURITY - SHPK Korçe 154,818 2014-12-30 2014-12-31 24510050722014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes BORDI I KULLIMIT KORCE RUAJTJE OBJEKTI FAT.421 DT 29.12.14
  Universiteti Korce (1515) ALBEN 2 SECURITY - SHPK Korçe 948,000 2014-12-30 2014-12-30 40410110462014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes UNIVERSITETI "FAN S. NOLI" KORCE ROJE OBJEKTI LIK FAT NR.420 DT.30.12.2014
  Qendra e zhvillimit Korce nr.2 (1515) ALBEN 2 SECURITY - SHPK Korçe 39,480 2014-12-12 2014-12-15 13421220202014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes QENDRA DITORE E ZHVILLIMIT KORCE ROJE OBJEKTI NENTOR 2014 FAT 407 DATA 30.11.2014
  Bashkia Korce (1515) ALBEN 2 SECURITY - SHPK Korçe 163,200 2014-12-11 2014-12-12 72821220012014 Te tjera transferime korrente BASHKIA KORCE PAGESE SI AGJENT TATIMOR FAT 397 DATE 10.11.2014
  Bashkia Korce (1515) ALBEN 2 SECURITY - SHPK Korçe 136,000 2014-12-11 2014-12-12 73021220012014 Te tjera transferime korrente BASHKIA KORCE PAGESE SI AGJENT TATIMOR FAT 410 DATE 30.11.2014
  Universiteti Korce (1515) ALBEN 2 SECURITY - SHPK Korçe 948,000 2014-12-11 2014-12-11 37510110462014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes UNIVERSITETI "FAN S.NOLI" KORCE ROJE OBJEKTI LIK FAT NR.405 DT.30.11.2014
  Bordi i Kullimit Korce (1515) ALBEN 2 SECURITY - SHPK Korçe 154,818 2014-12-02 2014-12-03 22010050722014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes BORDI I KULLIMIT KORCE RUAJTJE OBJEKTI FAT.409 DT 30.11.14
  Bordi i Kullimit Korce (1515) ALBEN 2 SECURITY - SHPK Korçe 154,818 2014-11-13 2014-11-14 19910050722014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes BORDI I KULLIMIT KORCE RUAJTJE OBJEKTI FAT.396 DT 01.11.14
  Bashkia Korce (1515) ALBEN 2 SECURITY - SHPK Korçe 408,000 2014-11-12 2014-11-13 66021220012014 Te tjera transferime korrente BASHKIA KORCE TRANSFERTE SI AGJENT TATIMOR FAT.385 DT 10.10.14 FAT.386 DT 16.10.14
  Qendra e zhvillimit Korce nr.2 (1515) ALBEN 2 SECURITY - SHPK Korçe 39,480 2014-11-06 2014-11-07 12121220202014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes Q DITORE FAT 394 DT 31.10.2014 ROJE OBJEKTI
  Universiteti Korce (1515) ALBEN 2 SECURITY - SHPK Korçe 948,000 2014-11-04 2014-11-05 33910110462014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes UNIVERSITETI "FAN S. NOLI" KORCE ROJE OBJEKTI LIK FAT NR.392 DT.31.10.2014
  Qendra e zhvillimit Korce nr.2 (1515) ALBEN 2 SECURITY - SHPK Korçe 39,480 2014-10-17 2014-10-20 11021220202014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes Q DITORE FAT 381 DT 30.09.2014 ROJE OBJEKTI
  Bashkia Korce (1515) ALBEN 2 SECURITY - SHPK Korçe 595,000 2014-10-07 2014-10-08 57521220012014 Te tjera transferime korrente BASHKIA KORCE FAT 372, 373 DT 16.09.2014 PAGESE SI AGJENT TATIMOR
  Bordi i Kullimit Korce (1515) ALBEN 2 SECURITY - SHPK Korçe 154,818 2014-10-07 2014-10-08 17710050722014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes BORDI I KULLIMIT KORCE RUAJTJE OBJEKTI FAT.383 DT 01.10.14
  Universiteti Korce (1515) ALBEN 2 SECURITY - SHPK Korçe 948,000 2014-10-03 2014-10-06 30310110462014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes UNIVERSITETI "FAN S. NOLI" KORCE ROJE OBJEKTI LIK FAT NR.379 DT.30.09.2014
  Qendra e zhvillimit Korce nr.2 (1515) ALBEN 2 SECURITY - SHPK Korçe 39,480 2014-09-16 2014-09-17 10021220202014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes Q DITORE FAT 369 DT 31.08.2014 ROJE OBJEKTI
  Bordi i Kullimit Korce (1515) ALBEN 2 SECURITY - SHPK Korçe 154,818 2014-09-09 2014-09-10 15810050722014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes BORDI I KULLIMIT KORCE RUAJTJE OBJEKTI FAT.370 DT 01.09.14
  Bashkia Korce (1515) ALBEN 2 SECURITY - SHPK Korçe 718,182 2014-09-08 2014-09-09 50421220012014 Te tjera transferime korrente BASHKIA KORCE PAGESE PER AGJENT TATIMOR FAT.359 DT 10.08.14 FAT.360 DT 18.08.14 FAT.361 DT 20.08.14
  Universiteti Korce (1515) ALBEN 2 SECURITY - SHPK Korçe 948,000 2014-09-04 2014-09-04 27710110462014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes UNIVERSITETI "FAN S. NOLI"KORCE ROJE OBJEKTI LIK FAT NR.367 DT.31.07.2014
  Qendra e zhvillimit Korce nr.2 (1515) ALBEN 2 SECURITY - SHPK Korçe 39,480 2014-08-11 2014-08-12 8821220202014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes Q DITORE FAT 356 DT 31.07.2014 ROJE OBJEKTI