Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All ALBCHROME All 849,635,442.00 19 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Drejtoria Rajonale Tatimore Tirane Vipat (3535) ALBCHROME Tirane 52,838,646 2014-12-19 2014-12-22 21210100412014 TVSH mbi mallrat dhe sherbimet brenda vendit DREJT RAJONALE TATIMORE.vipat, rimbursim TVSH koherente sipas kerkese subj dt 16.10.2014, dhe miratimit per rimbursim dt 18.12.2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Tirane Vipat (3535) ALBCHROME Tirane 63,372,240 2014-11-27 2014-12-01 20610100412014 TVSH mbi mallrat dhe sherbimet brenda vendit DREJT RAJONALE TATIMORE.vipat, rimbursim tvsh koherente sipas kerkeses subjektit
  Drejtoria Rajonale Tatimore Tirane Vipat (3535) ALBCHROME Tirane 53,992,778 2014-10-17 2014-10-20 18210100412014 TVSH mbi mallrat dhe sherbimet brenda vendit DREJT RAJONALE TATIMORE.vipat, rimbursim tvsh koherente sipas kerkeses subjektit
  Drejtoria Rajonale Tatimore Tirane Vipat (3535) ALBCHROME Tirane 62,169,798 2014-08-28 2014-08-29 17010100412014 TVSH mbi mallrat dhe sherbimet brenda vendit DREJT RAJONALE TATIMORE.vipat, rimbursim tvsh koherente sipas kerkeses subjektit dt 16.7.2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Tirane Vipat (3535) ALBCHROME Tirane 47,113,933 2014-07-31 2014-07-31 15410100412014 TVSH mbi mallrat dhe sherbimet brenda vendit DREJT RAJONALE TATIMORE.vipat, rimbursim TVSH , sipas kerkeses se subjektit
  Drejtoria Rajonale Tatimore Tirane Vipat (3535) ALBCHROME Tirane 14,448,314 2014-07-30 2014-07-31 15510100412014 Takse nacionale per renten Minerare DREJT RAJONALE TATIMORE.vipat, rimbursim takse rente raport vl dt 18.4.2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Tirane Vipat (3535) ALBCHROME Tirane 3,000,000 2014-07-22 2014-07-23 13610100412014 Shpenzime te tjera te jashtzakonshme per pagesen e detyrimeve te prapambetura te rimbursimit te TVSH DREJT RAJ TAT PAG TE MEDHENJ. RIMBURSIM TVSH SHKRESA MIN FIN 9604/1 DT 04.07.2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Tirane Vipat (3535) ALBCHROME Tirane 52,797,608 2014-06-30 2014-07-01 12210100412014 TVSH mbi mallrat dhe sherbimet brenda vendit DREJT RAJONALE TATIMORE.vipat, rimbursim TVSH koherente sipas kerkese subj nr7414 dt 16.5.2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Tirane Vipat (3535) ALBCHROME Tirane 33,363,000 2014-06-27 2014-06-27 10810100412014 Shpenzime te tjera te jashtzakonshme per pagesen e detyrimeve te prapambetura te rimbursimit te TVSH Drejt e Tat Pag Te medhenje . lik rimb TVSH prapambetur sipas celjes min fin 9061/1 dt 23.6.2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Tirane Vipat (3535) ALBCHROME Tirane 96,589,625 2014-06-27 2014-06-27 10910100412014 Shpenzime te tjera te jashtzakonshme per pagesen e detyrimeve te prapambetura te rimbursimit te TVSH Drejt e Tat Pag Te medhenje . lik rimb TVSH prapambetur sipas celjes min fin 9061/1 dt 23.6.2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Tirane Vipat (3535) ALBCHROME Tirane 45,147,958 2014-06-26 2014-06-27 10610100412014 Shpenzime te tjera te jashtzakonshme per pagesen e detyrimeve te prapambetura te rimbursimit te TVSH Drejt e Tat Pag Te medhenje . lik rimb TVSH prapambetur sipas celjes min fin 9061/1 dt 23.6.2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Tirane Vipat (3535) ALBCHROME Tirane 33,276,000 2014-06-27 2014-06-27 10710100412014 Shpenzime te tjera te jashtzakonshme per pagesen e detyrimeve te prapambetura te rimbursimit te TVSH Drejt e Tat Pag Te medhenje . lik rimb TVSH prapambetur sipas celjes min fin 9061/1 dt 23.6.2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Tirane Vipat (3535) ALBCHROME Tirane 44,733,835 2014-05-30 2014-06-02 9410100412014 TVSH mbi mallrat dhe sherbimet brenda vendit DREJT RAJONALE TATIMORE.vipat, rimbursim TVSH koherente sipas kerkese subj nr 5774 dt 18.4.2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Tirane Vipat (3535) ALBCHROME Tirane 41,377,947 2014-05-29 2014-05-30 8610100412014 TVSH mbi mallrat dhe sherbimet brenda vendit DREJT RAJONALE TATIMORE.rimb tvsh koherent, sipas kerkeses subj nr 4451 dt 28.3.2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Tirane Vipat (3535) ALBCHROME Tirane 66,635,467 2014-05-29 2014-05-30 9210100412014 TVSH mbi mallrat dhe sherbimet brenda vendit DREJT RAJONALE TATIMORE.rimb tvsh koherent, sipas kerkeses subj nr 3354 dt 6.3.2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Tirane Vipat (3535) ALBCHROME Tirane 81,363,543 2014-04-23 2014-04-23 7310100412014 Shpenzime te tjera te jashtzakonshme per pagesen e detyrimeve te prapambetura te rimbursimit te TVSH Drejt e Tat Pag Te medhenje . lik rimbursim TVSH , celje plani nga min fin shkrese nr 4484/1 dt 31.3.2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Tirane Vipat (3535) ALBCHROME Tirane 7,966,429 2014-04-23 2014-04-23 7110100412014 Shpenzime te tjera te jashtzakonshme per pagesen e detyrimeve te prapambetura te rimbursimit te TVSH Drejt e Tat Pag Te medhenje . lik rimbursim TVSH , celje plani nga min fin shkrese nr 4484/1 dt 31.3.2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Tirane Vipat (3535) ALBCHROME Tirane 27,588,768 2014-04-23 2014-04-23 7210100412014 Shpenzime te tjera te jashtzakonshme per pagesen e detyrimeve te prapambetura te rimbursimit te TVSH Drejt e Tat Pag Te medhenje . lik rimbursim TVSH , celje plani nga min fin shkrese nr 4484/1 dt 31.3.2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Tirane Vipat (3535) ALBCHROME Tirane 21,859,553 2014-04-02 2014-04-03 1110100412014 TVSH mbi mallrat dhe sherbimet brenda vendit DREJT RAJONALE TATIMORE E TAT TE MEDHENJ PAGESE RIMBURSIMI TVSH KOHERENTE SHKRESA 733/5 DT 31.03.2014
  • < Më para
  • 1
  • Më pas >