Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All ALBANIA NEW FARM SHPK All 13,443,757.00 40 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Spitali Ushtarak (3535)/Spitali Universitar i Traumes (Sherbimi Urgjences) (3535) ALBANIA NEW FARM SHPK Tirane 303,392 2014-12-28 2014-12-30 68610131042014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SPITALI UNIVERSITAR I TRAUMES barna up. 610 dt. 08.11.2014 njft. 6177/6 dt. 07.11.2014 kontrate 129 dt. 17.11.2014 fat.1221(17627360) dt. 02.12.2014 fh. 247 dt. 04.12.2014
  Spitali Ushtarak (3535)/Spitali Universitar i Traumes (Sherbimi Urgjences) (3535) ALBANIA NEW FARM SHPK Tirane 303,392 2014-12-28 2014-12-29 68610131042014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SPITALI UNIVERSITAR I TRAUMES barna up. 610 dt. 08.11.2014 njft. 6177/6 dt. 07.11.2014 kontrate 129 dt. 17.11.2014 fat.1221(17627360) dt. 02.12.2014 fh. 247 dt. 04.12.2014
  Sanatoriumi Tirane (3535) ALBANIA NEW FARM SHPK Tirane 109,120 2014-12-18 2014-12-19 69910130512014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SUSM SHEFQET NDROQI barna autorizim MSH 2124/10 dt. 19.06.2013 kontr. 05.07.2013 fat.510(09159699) dt. 23.07.2013 fh. 90 dt. 23.07.2013
  Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) ALBANIA NEW FARM SHPK Tirane 121,660 2014-12-17 2014-12-19 3072410130492014 Ilaçe dhe materiale mjeksore QSUT BARNA KONT NE VAZHD 3820/5 DT 15.07.13 FAT 656 SR 10612145 DT 11.09.13 FH 2013 DT 13.09.13
  Sanatoriumi Tirane (3535) ALBANIA NEW FARM SHPK Tirane 121,660 2014-12-18 2014-12-19 70010130512014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SUSM SHEFQET NDROQI, barna autorizim MSH 2124/10 dt. 19.06.2013 kontr. 05.07.2013 fat.510(09159699) dt. 23.07.2013 fh. 90 dt. 23.07.2013
  Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) ALBANIA NEW FARM SHPK Tirane 243,320 2014-12-12 2014-12-18 306410130492014 Ilaçe dhe materiale mjeksore QSUT BARNA KO 894/3 DT 26.02.13 PV 19.03.13 FAT 190 SR 07887769 DT 193.03.13 FH 1303 DT 19.03.13
  Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) ALBANIA NEW FARM SHPK Tirane 1,663,200 2014-12-12 2014-12-18 307010130492014 Ilaçe dhe materiale mjeksore QSUT BARNA KO1450/31 DT 21.08.12 FAT 719 SR 0258939 DT 30.08.2012 FH 688 DT 30.08.12
  Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) ALBANIA NEW FARM SHPK Tirane 109,120 2014-12-12 2014-12-18 306710130492014 Ilaçe dhe materiale mjeksore QSUT BARNA KO 3818/12 DT 15.07.13 FAT 591 SR 10612330 DT 21.08.13 FH 1925 DT 21.08.13
  Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) ALBANIA NEW FARM SHPK Tirane 2,490,180 2014-12-12 2014-12-18 306810130492014 Ilaçe dhe materiale mjeksore QSUT BARNA KO 4035/7 DT 21.08.12 FAT 720 DT 30.08.12 SR 02528940 FH 687 DT 30.08.12
  Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) ALBANIA NEW FARM SHPK Tirane 374,220 2014-12-12 2014-12-18 306310130492014 Ilaçe dhe materiale mjeksore QSUT BARNA KO 3844/2 DT 05.07.13 FAT 520 SR 09159709 DT 25.07.13 FH 1804 DT 25.07.13
  Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) ALBANIA NEW FARM SHPK Tirane 249,480 2014-12-12 2014-12-18 306610130492014 Ilaçe dhe materiale mjeksore QSUT BARNA KO 3844/2 DT 05.07.13 FAT 589 SR 10612328 DT 21.08.13 FH 1921 DT 21.08.13
  Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) ALBANIA NEW FARM SHPK Tirane 1,216,600 2014-12-12 2014-12-18 306510130492014 Ilaçe dhe materiale mjeksore QSUT BARNA KO 1770/58 DT 19.06.12 FAT 630 SR 021528850 DT 02.08.12 FH 582 DT 02.08.12
  Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) ALBANIA NEW FARM SHPK Tirane 243,320 2014-12-12 2014-12-18 307110130492014 Ilaçe dhe materiale mjeksore QSUT BARNA KO 3820/5 DT 15.07.13 FAT 590 SR 10612329 DT 21.08.13 FH 1922 DT 21.08.13
  Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) ALBANIA NEW FARM SHPK Tirane 54,560 2014-12-12 2014-12-18 306910130492014 Ilaçe dhe materiale mjeksore QSUT BARNA KO 3818/12 DT 15.07.13 FAT 655 SR 10612144 DT 13.09.13 FH 2012 DT 13.09.13
  Maternitet Nr.2T. (3535) ALBANIA NEW FARM SHPK Tirane 12,160 2014-12-15 2014-12-16 70610130882014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SUOGJ K.GLIOZHENI Barna Autorizim 6177/24 dt. 07.11.2014 kontr. 61/2 dt. 17.11.2014 app 24.11.2014 fat. 17627361 dt. 02.12.2014 fh. 14 dt. 02.12.2014
  Spitali Kukes (1818) ALBANIA NEW FARM SHPK Kukes 189,990 2014-12-10 2014-12-11 64210130202014 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013020 medikamente seria38624473dt21.10.2008
  Spitali Kukes (1818) ALBANIA NEW FARM SHPK Kukes 701,858 2014-12-06 2014-12-09 63010130202014 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013020 medikamente seria 38624473dt21.10.2008
  Spitali Elbasan (0808) ALBANIA NEW FARM SHPK Elbasan 404,208 2014-12-04 2014-12-05 68010130162014 Ilaçe dhe materiale mjeksore Spitali Civil Elbasan Medikamente
  Spitali Elbasan (0808) ALBANIA NEW FARM SHPK Elbasan 183,657 2014-12-04 2014-12-04 67210130162014 Ilaçe dhe materiale mjeksore Spitali Civil Elbasan Medikamente
  Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) ALBANIA NEW FARM SHPK Tirane 1,337,600 2014-12-03 2014-12-04 282310130492014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat 1013049 QSUT barna kontrate ne vazhdim nr. 2570/30 dt. 11.06.2014 fat.1118 SR 17109106 DT 28.10.14 FH 4163 DT 28.10.14