Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All ALB - SIGURACION All 9,451,624.00 125 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Komuna Paper (0808) ALB - SIGURACION Elbasan 16,920 2014-12-30 2014-12-31 21823940012014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit Kom Paper siguracion mjeti
  Teatri (3333) ALB - SIGURACION Shkoder 51,000 2014-12-30 2014-12-31 7621410172014 Shpenzime per sigurimin e ndertesave dhe te tjera kosto sigurimi te ngjashme teatri shkoder ft 18303755 dt 30.12.2014
  Dogana Kukes (1818) ALB - SIGURACION Kukes 16,440 2014-12-29 2014-12-30 1931009320132014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit sig tpl ft1038dt18.12.2014 Dogana Kukes
  Komuna Petran (1128) ALB - SIGURACION Permet 16,920 2014-12-29 2014-12-30 40026970012014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit SIG.MAK. K.PETRAN
  Sp. Gramsh (0810) ALB - SIGURACION Gramsh 17,410 2014-12-26 2014-12-29 48710130692014 Shpenzime te tjera transporti 1013069 Fat.nr.1362385 dt:18.12.2014 D.SH.Spitalor Gramsh
  Administrata Kopshte Cerdhe (3333) / Drejtoria Ekonomike e Arsimit (3535) ALB - SIGURACION Shkoder 468,000 2014-12-26 2014-12-29 20721410102014 Shpenzime per sigurimin e ndertesave dhe te tjera kosto sigurimi te ngjashme administrata kopshte cerdhe FT 18303751 dt 22.12.2014
  Prefektura e qarkut Shkoder (3333) ALB - SIGURACION Shkoder 76,800 2014-12-26 2014-12-29 29710160712014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit PREFEKTURA SHKODER FAT. 18303752 DT. 22.12.2014
  Prefektura e qarkut Durres (0707) ALB - SIGURACION Durres 85,200 2014-12-26 2014-12-26 37510160612014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit 1016061 PREFEKTURA DURRES SIG MJETI DR 4674D,DR4672D,PER MNZ DURRESLIK FAT NR 645.646.647.DT 23.12.2014
  Drejtoria e shendetit publik Kruje (0716) ALB - SIGURACION Kruje 16,920 2014-12-24 2014-12-26 15310130322014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit DSHP KRUJE LIK I FATURES ME NR 82 NR SERIAL 1397827 DT 2201202014
  Komuna Shtiqen (1818) ALB - SIGURACION Kukes 17,410 2014-12-23 2014-12-24 23925440012014 Karburant dhe vaj 2544001 Komuna Shtiqen siguracion makine fat 409 dt 22.12.2014
  Drejtoria e shendetit publik Tepelene (1134) ALB - SIGURACION Tepelene 18,010 2014-12-23 2014-12-24 139/10130462014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit sig mjeti ft nr 359/16.12.2014 d sh p tepelene
  Inspektoriati i Larte i Kontrollit dhe Deklarimit te Pasurive (3535) ALB - SIGURACION Tirane 56,000 2014-12-23 2014-12-24 29110760012014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit ILDKP lik sig karton jeshil,urdh prok nr 5650 dt 13.12.2014,njof fit 20.12.2014,fat 18303519 nr 119 dt 22.12.2014
  Inspektoriati i Larte i Kontrollit dhe Deklarimit te Pasurive (3535) ALB - SIGURACION Tirane 15,000 2014-12-23 2014-12-24 28510760012014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit ILDKP lik sig TPLil,urdh prok nr 5618 dt 16.12.2014,njof fit 17.12.2014,polica sig.seri 1432580,nr 591 dt 18.12.2014
  Komuna Moglice (1515) ALB - SIGURACION Korçe 17,410 2014-12-22 2014-12-23 17125050012014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit KOMUNA MOGLICE SIGURACION MJETI LIK FAT NR.1411 DT.19.12.2014
  Gjykata e rrethit Shkoder (3333) ALB - SIGURACION Shkoder 49,200 2014-12-22 2014-12-23 23110290372014 Shpenzime per sigurimin e ndertesave dhe te tjera kosto sigurimi te ngjashme GJYKATA RRETHIT SHKODER FAT. 11490899 DT. 19.12.2014
  Prefektura e qarkut Vlore (3737) ALB - SIGURACION Vlore 57,600 2014-12-22 2014-12-23 28110160742014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit 1016074 PREFEKTURA SIGURACION MAKINE FAT NR 19 DAT 18.12.2014
  Njesia Speciale e Kufirit dhe Migracionit DELTA Vlore (3737) / Reparti Special per Kufirin dhe Migracionin DELTA (3737) ALB - SIGURACION Vlore 294,000 2014-12-23 2014-12-23 16010160162014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit 1016016 DELTA FORCE FAT 20.12.2014
  Bashkia Vlore (3737) ALB - SIGURACION Vlore 103,800 2014-12-23 2014-12-23 76321460012014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit SIGURACION MJETI BASHKIA 2146001 FAT 18 DT 17.12.2014
  Dega e Kujdesit Paresor Lushnje (0922) ALB - SIGURACION Lushnje 47,400 2014-12-19 2014-12-22 13210130122014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit 1013012 D.SH.P. Sa xhirojme ne llogari per likujd te fatures Siguracion i dy makinave.Fat Nr.131, dt.18.12.2014
  Mirembajtja Rruge Rurale (3333) ALB - SIGURACION Shkoder 72,840 2014-12-19 2014-12-22 15620330072014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit NDERMARRJA RURALE SHKODER ft 11490897 DT 18.12.2014