Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All ALB - KONSTRUKSION All 86,829,499.00 28 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Drejtoria e Rajonit Verior (Shkoder) (3333) ALB - KONSTRUKSION Shkoder 1,204,399 2014-12-30 2014-12-31 40010060772014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj DREJ RAJONIT VERIOR LIKUJ FAT NR 03647789 DT 30.05.2014,03647794 DT 30.06.2014
  Komuna Gruemire (3323) ALB - KONSTRUKSION M.Madhe 875,594 2014-12-29 2014-12-30 16926290012014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) 2629001-Kom.Gruemire(nd.ujsj.Gjorm Posht)
  Drejtoria e Rajonit Verior (Shkoder) (3333) ALB - KONSTRUKSION Shkoder 1,220,134 2014-12-29 2014-12-30 38610060772014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj drej rajonit verior likuj fat nr 03647769 dt 31.11.2013,03647774 dt 31.12.2013
  Komuna Shenkoll (2020) ALB - KONSTRUKSION Lezhe 7,670,429 2014-12-26 2014-12-29 20325710012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te veprave ujore KOM SHENKOLL LIK FAT.47 DHE 75 DT.26.12.2014 RIKONST UJSJELLSI SHENKOLL (SHTESE KONTR)
  Drejtoria e Rajonit Verior (Shkoder) (3333) ALB - KONSTRUKSION Shkoder 4,743,390 2014-12-26 2014-12-29 35510060772014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj DREJ RAJONIT VERIOR LIKUJ FAT NR 03647763 DT 30.09.2013,03647765 DT 31.10.2013,03647767 DT 30.11.2013,03647773 DT 31.12.2013
  Sh.A. Ujesjelles-Kanalizime Shkoder Fshat (3333)Sh.A. Ujesjelles-Kanalizime Shkoder Fshat (3333) ALB - KONSTRUKSION Shkoder 10,320,572 2014-12-29 2014-12-29 1820330362014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) 2033036 Nder ujesjellesi fshat nr 16373866 DT 29.12.2014
  Komuna Gruemire (3323) ALB - KONSTRUKSION M.Madhe 359,799 2014-12-23 2014-12-24 16126290012014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh,Te Dala 2629001-Kom.Gruemire(lik.5%garanci punime Ujesjell.Gjorm.nentor-2014)
  Drejtoria e Rajonit Verior (Shkoder) (3333) ALB - KONSTRUKSION Shkoder 1,152,300 2014-12-19 2014-12-22 33710060772014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj DREJ RAJONIT VERIOR LIKUJ FAT NR 16373862 DT 30.11.2014
  Drejtoria e Rajonit Verior (Shkoder) (3333) ALB - KONSTRUKSION Shkoder 667,226 2014-12-19 2014-12-22 33610060772014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj DREJ RAJONIT VERIOR LIKUJ FAT NR 16373861 DT 30.11.2014
  Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) ALB - KONSTRUKSION Tirane 2,914,425 2014-12-17 2014-12-22 151910060542014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh,Te Dala ARRSH Shkresa Nr. 2976/1 Dt 05.06.14 Kontra Nr 15859 dt 21.08.07 Kodi i projektit M060693 P.V Marrjes ne dorezim Dt 14.04.14
  Prefektura e qarkut Shkoder (3333) ALB - KONSTRUKSION Shkoder 16,953,173 2014-12-12 2014-12-15 25310160712014 Te tjera transferta per institucionet jo-fitim prurese PREFEKTURA SHKODER FAT. 67792534 DT. 28.02.2011, 67792540 DT. 31.03.2011, 67792545 DT. 30.04.2011, 67792461 DT. 31.05.2011, 67792473 DT. 10.08.2011
  Bashkia Shkoder (3333) ALB - KONSTRUKSION Shkoder 2,017,205 2014-11-21 2014-11-24 66621410012014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera ndertimore 2141001 bashkia shkoder FT 16373857 DT 20.10.2014, AKT KOLAUDIMI DT 07.11.2014
  Drejtoria e Rajonit Verior (Shkoder) (3333) ALB - KONSTRUKSION Shkoder 1,423,740 2014-11-13 2014-11-13 26010060772014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj DREJ RAJONIT VERIOR LIKUJ FAT NR 16373860 DT .31.10.2014
  Drejtoria e Rajonit Verior (Shkoder) (3333) ALB - KONSTRUKSION Shkoder 1,837,440 2014-11-13 2014-11-13 25910060772014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj DREJ RAJONIT VERIOR LIKUJ FAT NR 03647799,16373852,16373854,16373858 DT 31.07.2014,31.08.2014,30.09.20144,31.10.2014
  Sh.A. Ujesjelles-Kanalizime Shkoder Fshat (3333)Sh.A. Ujesjelles-Kanalizime Shkoder Fshat (3333) ALB - KONSTRUKSION Shkoder 1,738,799 2014-11-12 2014-11-12 1220330362014 Garanci te vitit te meparshem per sipermarje punimesh,Te Dala 2033036 5% sigurim objekti
  Drejtoria e Rajonit Verior (Shkoder) (3333) ALB - KONSTRUKSION Shkoder 1,152,300 2014-10-23 2014-10-23 22810060772014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj drej rajonit verior likuj fat nr 16373853 dt 30.09.2014
  Drejtoria e Rajonit Verior (Shkoder) (3333) ALB - KONSTRUKSION Shkoder 1,402,200 2014-09-17 2014-09-18 20010060772014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj drej rajonit verior likuj fat nr 03647788 dt 30.04.2014,03647790 dt 30.05.2014,03647796 dt 30.06.2014
  Drejtoria e Rajonit Verior (Shkoder) (3333) ALB - KONSTRUKSION Shkoder 3,577,500 2014-09-17 2014-09-17 19810060772014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj drej rajonit verior likuj fat nr 03647795 dt 30.06.2014,03647800 31.07.2014,16373851 dt 31.08.2014
  Drejtoria e Rajonit Verior (Shkoder) (3333) ALB - KONSTRUKSION Shkoder 1,152,300 2014-08-26 2014-08-26 18310060772014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj DREJ RAJONIT VERIOR LIKUJ FAT NR 03647791 dt 30.05.2014
  Drejtoria Vendore e Policise Shkoder (3333) ALB - KONSTRUKSION Shkoder 384,000 2014-06-16 2014-06-17 13510160212014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve ndertimore komisarjati policise likuj fat nr 03647792 dt 03.06.2014