Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All AEK MUNELLA All 58,619,226.00 44 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Drejtoria e Rajonit Qendror (Tirane) (3535) AEK MUNELLA Tirane 523,650 2014-12-30 2014-12-31 25410060792014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj Drejtoria Rajonit Qendror mirmbajtje performance kont va 03 27.05.2014 sit 19 dhjetor 2014 fat 15959920
  Drejtoria e Rajonit Verior (Shkoder) (3333) AEK MUNELLA Shkoder 1,779,434 2014-12-29 2014-12-30 38710060772014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj drej rajonit verior likuj fat nr 00300965 dt 31.12.2013
  Drejtoria e Rajonit Verior (Shkoder) (3333) AEK MUNELLA Shkoder 787,180 2014-12-29 2014-12-29 38210060772014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj drej rajonit verior likuj fat nr 00300959 dt 02.12.2013,00300959 dt 31.12.2013
  Drejtoria e Rajonit Verior (Shkoder) (3333) AEK MUNELLA Shkoder 1,848,140 2014-12-26 2014-12-29 37210060772014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj DREJ RAJONIT VERIOR ;LIKUJ FAT NR 00300964 DT 31.12.2013
  Zyra e Punes Mirdite (2026) AEK MUNELLA Mirdite 51,000 2014-12-24 2014-12-24 12610250262014 Subvencion per te nxitur punesimin (Paga) zyra e punes per nxitje punsimi
  Drejtoria e Rajonit Verior (Shkoder) (3333) AEK MUNELLA Shkoder 1,276,800 2014-12-18 2014-12-19 32810060772014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj drej rajonit verior likuj fat nr 15959916 dt 30.11.2014
  Zyra e Punes Mirdite (2026) AEK MUNELLA Mirdite 77,022 2014-12-17 2014-12-18 11710250262014 Subvencion per te nxitur punesimin (Paga) zyra e punes per nxitje punsimi
  Drejtoria e Rajonit Verior (Shkoder) (3333) AEK MUNELLA Shkoder 3,525,600 2014-12-15 2014-12-16 31410060772014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj drej rajonit verior likuj fat nr 15959915 dt 30.11.2014
  Drejtoria e Rajonit Qendror (Tirane) (3535) AEK MUNELLA Tirane 3,055,050 2014-12-12 2014-12-12 23310060792014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj Drejt.Raj.Qendror mirmb perform kont va 03 27.05.2013 sit 18 nentor 2014 fat 174 s 15959917
  Zyra e Punes Mirdite (2026) AEK MUNELLA Mirdite 11,022 2014-12-09 2014-12-10 11010250262014 Subvencion per te nxitur punesimin (Paga) zyra e punes per nx punsimi sig shoq dhe shend
  Drejtoria e Rajonit Verior (Shkoder) (3333) AEK MUNELLA Shkoder 513,408 2014-11-24 2014-11-25 29010060772014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj DREJ RAJONIT VERIOR LKIKUJ FAT NR 15959908 DT 30.10.2014
  Drejtoria e Rajonit Verior (Shkoder) (3333) AEK MUNELLA Shkoder 580,560 2014-11-24 2014-11-25 28910060772014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj DREJ RAJONIT VERIOR LIKUJ NR 159599007 DT 30.10.2014
  Drejtoria e Rajonit Qendror (Tirane) (3535) AEK MUNELLA Tirane 1,700,850 2014-11-13 2014-11-14 20210060792014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj Drejt.Raj.Qendror mirmb. perfor.kont va 03 27.05.2013 sit nr 17 shtator - tetor 2014 fat 171 s 15959912
  Drejtoria e Rajonit Qendror (Tirane) (3535) AEK MUNELLA Tirane 1,810,890 2014-11-13 2014-11-14 19910060792014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj Drejt.Raj.Qendror mirmb. perfor.kont va 03 27.05.2013 sit nr 14 qershor - korrik 2014 fat 168 s 15959909
  Drejtoria e Rajonit Qendror (Tirane) (3535) AEK MUNELLA Tirane 1,964,274 2014-11-13 2014-11-14 20110060792014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj Drejt.Raj.Qendror mirmb. perfor.kont va 03 27.05.2013 sit nr 16 gusht-shtator 2014 fat 170 s 15959911
  Drejtoria e Rajonit Qendror (Tirane) (3535) AEK MUNELLA Tirane 1,302,594 2014-11-13 2014-11-14 20010060792014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj Drejt.Raj.Qendror mirmb. perfor.kont va 03 27.05.2013 sit nr 15 korrik-gusht 2014 fat 169 s 15959910
  Drejtoria e Rajonit Qendror (Tirane) (3535) AEK MUNELLA Tirane 1,780,768 2014-11-12 2014-11-12 17610060792014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj Drejt.Raj.Qendror mirmbajtje performance urdher 419 07.08.2014 kont va 03 27.05.2013 sit nr 13 30 maj - 27 qershor 2014 fat 159 s 00300998
  Drejtoria e Rajonit Verior (Shkoder) (3333) AEK MUNELLA Shkoder 4,851,382 2014-11-05 2014-11-06 23610060772014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj drej rajoit verior likuj fat nr 00300978,0030098,00300985,0030099,15959902,1595990 dt 01.4.2014,02.5.2014,02.06.2014,02.07.2014,30.09.2014,04.10.2014
  Zyra e Punes Mirdite (2026) AEK MUNELLA Mirdite 11,022 2014-10-24 2014-10-27 9410250262014 Subvencion per te nxitur punesimin (Paga) zyra e punes per nxitje punsimi sig shoq
  Drejtoria e Rajonit Verior (Shkoder) (3333) AEK MUNELLA Shkoder 984,000 2014-10-23 2014-10-23 22610060772014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj drej rajonit verior likuj fat nr 15959903 dt 30.09.2014,15959905 dt 04.10.2014