Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All "TAULANT" SHPK All 20,375,403.00 30 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Bashkia Peqin (0827) "TAULANT" SHPK Peqin 184,591 2014-12-30 2014-12-31 46521340012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te veprave ujore kolaudim punimesh per furnizim me uje te pijshem te qytetit te peqinit Bashkia Peqin fat nr 05902081 dt 04.02.2014
  Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) "TAULANT" SHPK Tirane 6,000,000 2014-12-30 2014-12-31 178410060542014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve ARSH - Shkresa Nr. 9381/1 dt 29.12.14 Sit Nr 6 Fat Nr. 196 dt 23.12.14 ser 11774747Kontrata Nr.2447/7 Dt 07.06.2011
  Fondi Shqiptar i Zhvillimit ne Ministrine e Transportit dhe Infrastruktures (3535) "TAULANT" SHPK Tirane 86,400 2014-12-29 2014-12-30 28010061482014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te veprave ujore 1006148 FSHZH Min Transportit superviozion kon SH 05 dt 26.11.2014 fat nr 192 dt 22.12.2014 sr 11774743 sup dt 22.12.2014
  Bashkia Tirana (3535) "TAULANT" SHPK Tirane 63,619 2014-12-29 2014-12-30 120621010012014 Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa shkollore Bashkia Tirane KOLAUDIM NDERTIM KOPSHI FAT 70142842 DT 28.04.11 KONT 9917/1 DT 29.12.10 PV 21.04.11
  Fondi Shqiptar i Zhvillimit ne Ministrine e Transportit dhe Infrastruktures (3535) "TAULANT" SHPK Tirane 43,200 2014-12-29 2014-12-30 28210061482014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te veprave ujore 1006148 FSHZH Min Transportit superviozion kont SH06 dt 11.11.2014 fat nr 194 dt 22.12.2014 sr 11774745 sup dt 22.12.2014
  Fondi Shqiptar i Zhvillimit ne Ministrine e Transportit dhe Infrastruktures (3535) "TAULANT" SHPK Tirane 61,200 2014-12-29 2014-12-30 28110061482014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te veprave ujore 1006148 FSHZH Min Transportit superviozion kont SH07 dt 18.12.2014 fat nr 195 dt 22.12.2014 sr 11774746 sup dt 22.12.2014
  Komuna Sauk (3535) "TAULANT" SHPK Tirane 56,000 2014-12-29 2014-12-30 19828110012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Komuna Farke Kolaud pun kontr vazhd 08.05.2014 fat 161 dt 03.11.2014 pv kol 08.10.2014
  Aparati Ministrise se Drejtesise (3535) "TAULANT" SHPK Tirane 129,195 2014-12-27 2014-12-29 69910140012014 Shpenz. per rritjen e AQT - pritat mbrojtese e te ngjashme MINISTRIA E DREJTESISE Mbikqyrje punimesh pburg Berat,kont vazhdim nr 259/8 dt 16.07.2014,fat nr 171 dt 05.12.14 sr 11774722,cert nr 2 dt 05.12.2014
  Fondi Shqiptar i Zhvillimit ne Ministrine e Transportit dhe Infrastruktures (3535) "TAULANT" SHPK Tirane 43,200 2014-12-29 2014-12-29 27910061482014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te veprave ujore 1006148 FSHZH Min Transportit superviozion kont SH03 dt 11.11.2014 fat nr 193 dt 22.12.2014 sr 11774744 sup dt 22.12.2014
  Drejtoria e Pergjithshme e Ujesjelles Kanalizimeve (3535) "TAULANT" SHPK Tirane 1,500,000 2014-12-23 2014-12-24 47510060472014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te veprave ujore DPUK supervizion punimesh furnizimi me uje plazheve Durres Kavaje kont ne vazhd 1293 16.05.2013 urdher 3409 19.12.2014 fat 165 s 11774716
  Aparati i Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit (3535)/ ish Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) "TAULANT" SHPK Tirane 33,334 2014-12-23 2014-12-24 81610260012014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT MIN MJDEDISIT pag tvsh sh 18.9.2014 fat 11.12.2014 sh 15.12.2014
  Drejtoria e Pergjithshme e Ujesjelles Kanalizimeve (3535) "TAULANT" SHPK Tirane 103,000 2014-12-19 2014-12-22 46710060472014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te veprave ujore DPUK drejtim punimesh furnizimi me uje Puke urdher 3360 16.12.2014 kont va 16.12.2008 fat 170 s 11774721
  Bashkia Bulqize (0603) "TAULANT" SHPK Bulqize 1,194,000 2014-12-19 2014-12-19 21121030012014 Shpenz. per rritjen e AQ - studime ose kerkime BASHKIA BULQIZE (2103001) likujdim furnitorin "TAULANT" per PO numer 4004 st.
  Sanatoriumi Tirane (3535) "TAULANT" SHPK Tirane 17,172 2014-12-15 2014-12-16 72110130512014 Sherbime te tjera SUSM SHEFQET NDROQI, SUPERVIZOR uP.95 DT. 27.04.2012 KONTR. 04.05.2012 FAT.110(059002060) DT. 17.06.2013
  Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) "TAULANT" SHPK Tirane 4,000,000 2014-11-27 2014-12-02 1211110060542014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve ARRSH - Shkresa Nr. 76660/1 dt 24.11.14 sit 5 fat 160 dt 03.11.14 sr 1177471 kont 2447/7 dt 07.06.2011
  Komuna Bradashesh (0808) "TAULANT" SHPK Elbasan 444,000 2014-11-21 2014-11-21 24623810012014 Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa shkollore Komuna Bradashesh Elbasan mbikqyrje Punimesh
  Aparati Ministrise se Drejtesise (3535) "TAULANT" SHPK Tirane 140,805 2014-11-13 2014-11-13 52610140012014 Shpenz. per rritjen e AQT - pritat mbrojtese e te ngjashme Min Drejtesise mbikqyrje sistemim skarpatave pburg Berat,kont vazhdim nr 259/8 dt 16.07.2014,cert pages 1 dt 28.10.2014 fat nr 158 dt 28.10.2014 sr 11774709
  Bashkia Tirana (3535) "TAULANT" SHPK Tirane 328,013 2014-11-06 2014-11-07 97421010012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Bashkia Tirane mbikq riko rruga dibres shkresa 8756/1 dt 19.11.13 up 10809 dt 28.10.13 urdher 28.10.13 pv 30.10.13 njof fit 10809/5 dt 30.10.13 kont 10809/6 dt 30.10.13 fat 11774703 dt 22.07.14
  Bashkia Tirana (3535) "TAULANT" SHPK Tirane 230,606 2014-11-05 2014-11-06 95021010012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Bashkia Tirane mbik punimesh shkresa 1055/1 dt 21.08.14 up 9043 dt 17.09.13 pv 18.09.13 njof fit 9043/4 dt 26.09.13 kont 9043/5 dt 30.09.13 fat 11774702 dt 22.07.14
  Bashkia Orikum (3737) "TAULANT" SHPK Vlore 49,751 2014-10-24 2014-10-24 21121580012014 Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa administrative SUPERVIZIM RIKONSTRUK.ÇATIA E BASHKISE BASHKIA ORIKUM 2158001 FATURA NR.90.DT.25.09.2014 SERIA 85331490