Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All "GENER 2" All 664,990,841.00 28 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Bashkia Tirana (3535) "GENER 2" Tirane 15,600 2014-12-22 2014-12-23 122721010012014 Shpenzime per pritje e percjellje Bashkia Tirane pritje shkresa 16674 dt 12.12.14 shkresa 14413 dt 28.10.14 urdher 14413/2 dt 31.10.14 akt marevshje 28.10.10 fat 14859232 dt 28.10.14
  Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) "GENER 2" Tirane 38,908,246 2014-12-16 2014-12-19 145610060542014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) ARSH - Shkresa 8628/1 dt 11.12.14 Sit Nr. 12 Fat Nr. 103 dt 01.12.14 ser 148611475 Pagese e pjesshme Kontrata 4491/3 Date 01.08.2011
  Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) "GENER 2" Tirane 102,674,387 2014-12-10 2014-12-11 1336110060542014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve ARRSH - Shkresa 4439/3 dt 28.10.14 Diference Pagese . Sit Nr 1. Fat Nr. 46 dt 30.06.14 ser 07398668 Kontrata nr. 1077/6 dt 03.06.13
  Bordi i Kullimit Shkoder (3333) "GENER 2" Shkoder 4,353,129 2014-12-09 2014-12-10 15710050782014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh,Te Dala BORDI KULLIMIT SHKODER 5% mbrojtje nga geryerja e lumit Buna
  Aparati i Ministrise se Mbrojtjes (3535) "GENER 2" Tirane 11,300 2014-12-05 2014-12-09 73910170012014 Shpenzime per pritje e percjellje 602-Minis.Mbrojtje shpen sherb restoranti, program 4671 dt 21.11.14, ft 18 dt 21.1.2014 seri nr 14861469
  Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) "GENER 2" Tirane 1 2014-12-01 2014-12-04 126610060542014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) ARSH - Shkresa 8432 dt 26.11.14 D.P. Vendimi Nr. 8 Sit Nr. 2 Fat Nr. 202 dt 31.10.11 ser 83756194 Kontrata ne Vazhdim Nr. 1778/5 dt 06.05.11
  Bashkia Tirana (3535) "GENER 2" Tirane 4,450 2014-12-03 2014-12-04 109921010012014 Shpenzime per pritje e percjellje Bashkia Tirane PRITJE SHKRESE 14243 DT 23.10.14 URDHER 12836/2 DT 13.10.14 FAT 14859230 DT 26.09.14
  Aparati Qendror i SHIKUT (3535) "GENER 2" Tirane 36,000 2014-11-26 2014-11-26 64110180012014 Shpenzime per pritje e percjellje SHISH Pritje delegacion program 740/6 dt 12.11.2014 fat 14851466 dt 13.11.2014
  Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) "GENER 2" Tirane 3,439,371 2014-10-27 2014-10-31 100310060542014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve ARSH - Shkresa 5274/2 dt 27.10.14 Sit Nr. 11 Fat Nr. 65 dt 05.08.14 ser 07398687 Diference Kontrata 4491/3 Date 01.08.2011
  Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) "GENER 2" Tirane 50,000,000 2014-10-30 2014-10-31 102010060542014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve ARSH - Shkresa 4439/2 dt 28.10.14 Sit Nr 1. Fat Nr. 46 dt 30.06.14 ser 07398668 Kontrata nr. 1077/6 dt 03.06.13
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) "GENER 2" Tirane 8,751,960 2014-10-13 2014-10-14 16810560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektin rrugeve dytesore dhe lokale,kont WL REC 84 DT 26.03.2014 FAT NR 56 DT 21.07.14 SR 07398678
  Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) "GENER 2" Tirane 8,016,774 2014-10-07 2014-10-09 87410060542014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve ARRSH Shkresa 5274/1 dt 01.098.14 Sit Nr. 11 Fat Nr. 65 dt 05.08.14 ser 07398687 Kontrata 4491/3 Date 01.08.2011
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) "GENER 2" Tirane 11,578,240 2014-10-06 2014-10-07 11710560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektin rrugeve dytesore e lokale,kont vazhdim WL REC 84 DT 26.03.2013 FAT NR 31 DT 28.04.2014 SR 07398652 SIT 3
  Bashkia Tirana (3535) "GENER 2" Tirane 15,600 2014-08-27 2014-08-28 70121010012014 Shpenzime per pritje e percjellje Bashkia Tirane DREKE SHKRESE 3252/3 DT 12.03.14 URDHER KRYET 3252/4 DT 12.03.14 AUTOZ 3252/5 DT 12.03.14 FAT 07398109 DT 12.03.14
  Bashkia Tirana (3535) "GENER 2" Tirane 122,100 2014-08-27 2014-08-27 69921010012014 Shpenzime per pritje e percjellje Bashkia Tirane DREKE SHKRESE 3709 DT 07.03.14 URDHER KRYET 3709/1 DT 11.03.14 AUTOZ 3709/2 DT 11.03.14 AKT MARREVESHJE 11.03.14 FAT 07398106 DT 11.03.2014
  Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) "GENER 2" Tirane 72,563,758 2014-07-21 2014-07-22 62810060542014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve ARRSH Shkresa 4724/1 dt 18.07.14 Sit Nr. 10 Fat Nr. 55 dt 02.07.14 ser 07398677 Kontrata 4491/3 Date 01.08.2011
  Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) "GENER 2" Tirane 1 2014-07-02 2014-07-04 46510060542014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) ARRSH Shkresa 4137 dt 24.06.14 D.P. Vendimi Nr 8 Diference Sit Nr. 8 Fat Nr. 125 dt 30.09.12 ser 02070357 Kontrata 4491/3 Date 01.08.2011
  Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) "GENER 2" Tirane 1 2014-06-26 2014-06-30 47510060542014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve ARRSH - Shkresa 4198 dt 25.06.14 D.P. Vendimi Nr. 8 Sit Nr. 6 Fat Nr. 22 dt 29.02.12 ser 87891197 Kontrata ne Vazhdim Nr. 1778/5 dt 06.05.11
  Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) "GENER 2" Tirane 73,265,169 2014-06-26 2014-06-27 47410060542014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) ARRSH - Shkresa 4196 dt 25.06.14 D.P. Vendimi Nr. 8 Sit Nr. 8 Fat Nr. 108 dt 31.08.12 ser 87891740 Kontrata ne Vazhdim Nr. 1778/5 dt 06.05.11
  Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) "GENER 2" Tirane 1 2014-06-26 2014-06-27 48010060542014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve ARRSH - hkresa 4197 dt 25.06.14 D.P. Vendimi Nr. 8 Sit Nr. 7 Fat Nr. 51 dt 15.05.12 ser 02069576 Kontrata ne Vazhdim Nr. 1778/5 dt 06.05.11