Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All "EAG COMMUNICATION" All 54,358,986.00 15 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Aparati Ministrise se Drejtesise (3535) "EAG COMMUNICATION" Tirane 55,754 2014-12-19 2014-12-23 63110140012014 Shpenzime per pjesmarrje ne konferenca MINISTRIA E DREJTESISE kancelari,tryeze e rrumbullaket,up nr 590/3 dt 29.10.2014 njof fit 30.10.2014 fat nr 64 dt 01.11.14 sr 13613317 fh nr 46/1 dt 01.11.2014 sr 13613317 fh nr 46/1 dt 01.11.2014
  Aparati i Ministrise se Kultures (3535)/ish Aparati Ministrise Turizmit, Kultures, Rinise dhe Sporteve (3535) "EAG COMMUNICATION" Tirane 1,315,200 2014-11-20 2014-11-21 68610120012014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera paisje zyre 1012001, MIN KLUTURES, dekori qytetit UP 227 dt.10.09.14 ftese neg.4117/1 dt.12.09.14 shpallje fit.4117/4 dt.12.09.14 kont.4117/6 dt.12.09.14 shtese kont.4117/5 dt.12.09.14 ft.52 dt.17.09.14 seri 13613305 marrje dorezim 17.09.14 fh6dt.17.09
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) "EAG COMMUNICATION" Tirane 356,400 2014-11-04 2014-11-05 19210930112014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale 602 IQT faqe web,up nr 6671 d t17.10.2014,ftese per oferte dt 17.10.2014,njofti fit dt 28.10.2014,fat nr 60 dt 28.10.2014,seri 13613313
  Aparati i Ministrise se Kultures (3535)/ish Aparati Ministrise Turizmit, Kultures, Rinise dhe Sporteve (3535) "EAG COMMUNICATION" Tirane 6,581,856 2014-11-04 2014-11-04 59910120012014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative 1012001, MIN KLUTURES, Dekori i qytetit UP 227 dt.10.09.14 ftese oferte 4117/1 dt.12.09.14 fituesi 4117/4 dt.12.09.14 nj.kont.4117/6 dt.12.09.14 shtese kont.4117/5 dt.12.09.14 ft.52 dt.10.09.14 seri 13613305 marrje ne dorezim 17.09.14 fh 27
  Aparati i Ministrise se Kultures (3535)/ish Aparati Ministrise Turizmit, Kultures, Rinise dhe Sporteve (3535) "EAG COMMUNICATION" Tirane 19,477,252 2014-10-06 2014-10-06 51910120012014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative 1012001, MIN KLUTURES, UP 200 dt.08.08.14 proc.1 dt.08.08.14 shpallje fituesi 3687 dt.14.08.14 kont.3705 dt.15.08.14 ft.51 dt.12.09.14 seri 13613304
  Aparati i Ministrise se Kultures (3535)/ish Aparati Ministrise Turizmit, Kultures, Rinise dhe Sporteve (3535) "EAG COMMUNICATION" Tirane 20,017,248 2014-10-06 2014-10-06 51810120012014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative 1012001, MIN KLUTURES, UP 200 dt.08.08.14 proc.1 dt.08.08.14 shpallje fituesi 3687 dt.14.08.14 kont.3705 dt.15.08.14 ft.50 dt.10.09.14 seri 13613303 marrje ne dorezim 10.09.14 fh 25 dt.10.09.14
  ALUIZNI - Drejtoria e Pergjithshme + Tirana (3) (3535) "EAG COMMUNICATION" Tirane 219,600 2014-09-18 2014-09-19 15710940022014 Sherbime te printimit dhe publikimit Drejt.Pergjith.Aluiznit dizenjim fat 44 01.09.2014 kont 4535 21.08.2014 up 14 15.08.2014
  Agjencia Kombetare e Turizmit (3535) "EAG COMMUNICATION" Tirane 2,604,000 2014-08-05 2014-08-06 21810940182014 Te tjera transferime korrente AGJ.KOMB TURIZMIT prodhim spoti kont nr 568 05.06.2014 fat 33 26.06.2014 fh 67 26.06.2014
  Agjencia Kombetare e Turizmit (3535) "EAG COMMUNICATION" Tirane 360,000 2014-07-22 2014-07-23 18710940182014 Te tjera transferime korrente AGJ.KOMB TURIZMIT faqe webi up 15 27.02.2014 pv 03.03.2014,06.03.2014 fat 30 02.06.2014 fh 30 02.06.2014
  Agjensia Shteterore per Mbrojtjen e te Drejtave te Femijeve (3535) "EAG COMMUNICATION" Tirane 2,520,060 2014-06-23 2014-06-24 5210251142014 Sherbime te tjera agjensia e mb te drejt te femijeve aktivitet per 1-Qershori up 23.5..14 pv 26.5.2014 k nr 94/3 27.5.2014 f 10.6.2014 s 13613284
  Aparati Ministrise se Drejtesise (3535) "EAG COMMUNICATION" Tirane 18,600 2014-06-11 2014-06-12 26510140012014 Shpenzime per pjesmarrje ne konferenca MINISTRIA E DREJTESISE Materiale per aktivitet pv emergj dt 07.05.14,fat nr 29 dt 06.05.14,sr 13613282,fh nr 30 dt 06.05.14
  Aparati Ministrise se Drejtesise (3535) "EAG COMMUNICATION" Tirane 60,336 2014-06-06 2014-06-09 24410140012014 Shpenzime per pjesmarrje ne konferenca MINISTRIA E DREJTESISE Materiale per aktivitet,up nr 2401 dt 25.01.14,fto dt 25.04.14,fat nr 16 dt 30.04.14,sr 13613269,fh nr 27 dt 30.04.14
  Aparati i Ministrise se Kultures (3535)/ish Aparati Ministrise Turizmit, Kultures, Rinise dhe Sporteve (3535) "EAG COMMUNICATION" Tirane 72,000 2014-04-17 2014-04-17 13110120012014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative 1012001, MIN KLUTURES, pagese per shpenzime per homazhin e V.Zeles,Urdh 25 dt 6.2.14,PV emergjence dt 28.2.14,Fat 1 dt 28.2.14, S 13613251
  Agjencia Kombetare e Turizmit (3535) "EAG COMMUNICATION" Tirane 469,200 2014-04-09 2014-04-10 6510940182014 Te tjera transferime korrente AGJ.KOMB TURIZMIT pagese per aktivitet dita e veres Up.20 dt.11.03.2014 njoftim anullimi dt.17.03.2014 pv emergjence dt.17.03.2014 fat.13 dt.127.03.2014 seria 13613266
  Agjensia e Mjedisit dhe Pyjeve (3535) "EAG COMMUNICATION" Tirane 231,480 2014-03-19 2014-03-19 7510260602014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative agjensia e mjedisit MATERIALE ZYRE UP 12 DT 20.02.2014 FAT 03 DT 25.02.2014 FH 6 DT 25.02.2014 FT OFERTE 25.02.2014 NJ. FIT 25.02.2014
  • < Më para
  • 1
  • Më pas >