Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All All All 118,735,755.00 31 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Bashkia Peqin (0827) DEGA TATIMEVE PEQIN Peqin 28,620 2014-12-27 2014-12-29 46021340012014 Transferta per partite politike Tatim burim keshilli nga Bashkia Peqin per muajin tetor nentor 2014 sipas list pagesave
  Partia Kristian Demokrate (3535) PARTIA KRISTIAN DEMOKRATE Tirane 596,000 2014-12-16 2014-12-18 410400352014 Transferta per partite politike 604-Part.Kristi.Demok transferime busheti,kerkese dt 27.05.2014,shkrese nr 7420/2 dt 22.05.2014
  Partia Demokratike (3535) PARTIA DEMOKRATIKE / TIRANE Tirane 17,931,420 2014-12-10 2014-12-11 310400022014 Transferta per partite politike 604 partia demokratike celje fondi shkresa 1162/2 dt 6.2.14 Maj Dhjetorl2014
  Partia Demokratike (3535) PARTIA DEMOKRATIKE / TIRANE Tirane 20,000,000 2014-12-10 2014-12-11 410400022014 Transferta per partite politike 604 partia demokratike celje fondi shkresa 1162/2 dt 6.2.14 Maj Dhjetorl2014
  Partia "Fryma e Re Demokratike" (3535) PARTIA FRYMA E RE DEMOKRATIKE Tirane 1,973,231 2014-11-20 2014-11-21 10400872014 Transferta per partite politike 604- Partia Fryme E Re Demokratike transferte per partite shkrese nr 15178/2 dt 06.11.2014
  Partia "Aleanca Kuq e Zi" (3535) PARTIA "ALEANCA KUQ E ZI" Tirane 1,973,231 2014-11-19 2014-11-19 110400862014 Transferta per partite politike 604 Partia Aleanca Kuq E Zi TRANSFERTE SIPAS SHKRESE NR 15178/2 DT 06.11.2014
  Partia Socialdemokrate (3535) PARTIA SOCIALDEMOKRATE TE SHQIPERISE Tirane 1,973,231 2014-11-07 2014-11-10 110400042014 Transferta per partite politike 604-Partia Socialdemokrate transferte sipsa shkreses se Min.Fin Tetor 2014
  Partia Demokracia Sociale (3535) PARTIA DEMOKRACIA SOCIALE (P.D.S) Tirane 1,973,231 2014-11-10 2014-11-10 110400132014 Transferta per partite politike 604 Partia Demokracia Sociale transferte per partite politike,shkrese e M.F nr 11206/4 dt 27.10.2014
  Partia Demokristiane (3535) PARTIA DEMOKRISTIANE E SHQIPERISE Tirane 1,973,231 2014-11-10 2014-11-10 110400112014 Transferta per partite politike 604 Partia Demokristiane transferte per partite,sjkrese M.F nr 11206/4 dt 27.10.2014
  Partia Kristian Demokrate (3535) PARTIA KRISTIAN DEMOKRATE Tirane 500,000 2014-11-10 2014-11-10 310400352014 Transferta per partite politike 604-Part.Kristi.Demok transferime busheti,kerkese dt 27.05.2014,shkrese nr 7420/2 dt 22.05.2014
  Partia i Bashk. te Drejtave te Njeriut (3535) PARTIA P.B.D.NJ. Tirane 1,598,111 2014-10-14 2014-10-14 510400092014 Transferta per partite politike 604 PBDNJ transferim fondi shkresa 1754/2 dt 20.2.14
  Komiteti Shteteror i Kulteve (3535) KOMUNITETI BEKTASHIAN Tirane 308,000 2014-10-10 2014-10-13 13310251152014 Transferta per partite politike KOMITETI SHTETEROR I KULTEVE transferte sh 08.10.2014
  Partia Republikane (3535) PARTIA REPUBLIKANE Tirane 1,482,330 2014-10-06 2014-10-06 410400072014 Transferta per partite politike 604 Partia Republikane fond buxhetor Gusht-Shtator 2014 shkresa min fin 3863/2 dt 26.3.14
  Qendra Kombetare e veprimtarive Folklorike (3535) MONDIAL SHPK Tirane 378,000 2014-10-01 2014-10-02 7310120122014 Transferta per partite politike 1012012 QKVF 602 aKOMODIM HOTELI FT.001 DT.29.09.14 KONT.433 DT.22.09.14 up 27 DT.12.09.14 FTESE OFERTE 397 DT.12.09.14
  Partia Socialiste (3535) PARTIA SOCIALISTE E SHQIPERISE (PSSH) Tirane 18,984,631 2014-10-01 2014-10-01 410400032014 Transferta per partite politike 604 PARTIA SOCIALISTE. transferte sipas shkreses min fin 953/1 dt 4.2.14
  Partia i Bashk. te Drejtave te Njeriut (3535) PARTIA P.B.D.NJ. Tirane 532,703 2014-09-10 2014-09-11 410400092014 Transferta per partite politike 604 PBDNJ transferim fondi shkresa 1754/2 dt 20.2.14
  Partia i Bashk. te Drejtave te Njeriut (3535) PARTIA P.B.D.NJ. Tirane 532,703 2014-09-03 2014-09-03 310400092014 Transferta per partite politike 604 PBDNJ transferim fondi shkresa 1754/2 dt 20.2.14
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) SHOQATA MBROTJA E MJEDISIT NATYROR Tirane 100,000 2014-07-25 2014-07-29 14910880012014 Transferta per partite politike Agjen per mbesh e shoq civile disbursime 10% VENDIM bordi 2.4.13 kONTR 91/5 D 24/6/13, relacion 91/12 D 22/7/14
  Partia Kristian Demokrate (3535) PARTIA KRISTIAN DEMOKRATE Tirane 1,800,000 2014-07-23 2014-07-24 210400352014 Transferta per partite politike 604-Part.Kristi.Demok transferime busheti,kerkese dt 27.05.2014,shkrese nr 7420/2 dt 22.05.2014
  Teatri Operas dhe Baletit (3535) BANKA CREDINS Tirane 72,000 2014-07-16 2014-07-17 21910120242014 Transferta per partite politike 1012024, TOB honorare bordero 14.07.14 kont.30.06.14