Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All All All 160,752,266.00 1,090 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Federata Shqipetare e Notit (3535) KOMUNA E PARISIT Tirane 1,683 2014-12-30 2014-12-31 7210112082014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011208, FED E NOTIT, bl mat pastr up 11 dt 29.12.2014 pv 29.12.2014 ft 986 dt 29.12.2014 s 13302986 fh 7 dt 29.12.2014
  Federata Shqiptare Sportit per të gjithë BANKA E TIRANES Tirane 7,830 2014-12-30 2014-12-31 1110112292014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit Federat. Shqipt.Sporti per te gjithe page m ekontr urdh 600 dt 29.12.2014 kontr 3.1.2014 bord 29.12.2014
  Federata Shqiptare Judos (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 9,000 2014-12-30 2014-12-31 4210112252014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011225 FED JUDOS lik sportist i mire urdh 29.12.2014 bord 29.12.2014
  Federata Shqiptare Sportit per të gjithë RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 27,000 2014-12-30 2014-12-31 610112292014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit Federat. Shqipt.Sporti per te gjithe pages gjyqtarie urdh 598 dt 29.12.2014 bord 29.12.2014
  Federata e Karatese (3535) C.C.S. OFFICE Tirane 9,990 2014-12-30 2014-12-31 5010112202014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 604 FEDERATA KARATESE bl dosje up 7 dt 2.12.2014 pv f4 dt 24.12.14 ft 14780 dt 24.12.14 s 125442006 fh 4 dt 24.12.14
  Federata Shqipetare e Basketbollit (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 17,985 2014-12-29 2014-12-30 6710112132014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011213, FED BASKETB tat tarifa gjykimi arbitra bord 29.12.2014 grand 2014 urdh 136 dt 11.11.2014 bord 29.12.2014
  Federata e Shahut (3535) KOMUNA E PARISIT Tirane 9,993 2014-12-29 2014-12-30 7310112192014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011219, FED Shahut bl mat pastr up 5 dt 23.12.2014 fh 2 dt 24.12.204 pv 26.12.2014 dt 977 dt 24.12.2014 s 13302977
  Federata e Shahut (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 1,394 2014-12-29 2014-12-30 6910112192014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011219, FED shahut tatim
  Federata Shqiptare Sportit per të gjithë EURO OFFICE Tirane 10,000 2014-12-30 2014-12-30 810112292014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit Federat. Shqipt.Sporti per te gjithe bl dosje up 4 dt 1.12.2014 pv 1.12.2014 ft 125828064 dt 1.12.2014 fh 10 dt 4.12.2014
  Federata Shqiptare Sportit per të gjithë Sektori i tatimeve te tjera Tirane 3,870 2014-12-30 2014-12-30 710112292014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit Federat. Shqipt.Sporti per te gjithe pages gjyqtarie urdh 598 dt 29.12.2014 bord 29.12.2014
  Federata Shqipetare e Basketbollit (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 161,873 2014-12-29 2014-12-30 6610112132014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011213, FED BASKETB tarifa gjykimi arbitra bord 29.12.2014 grand 2014 urdh 136 dt 11.11.2014 bord 29.12.2014
  Federata e Shahut (3535) OLA-1 Tirane 9,840 2014-12-28 2014-12-30 7410112192014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011219, FED shahut bl kupa urdh 594 dt 24.12.2014 up 6 dt 23.12.2014 pv 24.12.2014 ft 530 dt 24.12.2014 s 18614429 fh 5 dt 24.12.2014
  Federata Shqiptare Sportit per të gjithë OLA-1 Tirane 9,936 2014-12-30 2014-12-30 910112292014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit Federat. Shqipt.Sporti per te gjithe bl mater promoc up 5 dt 8.12.2014 pv 8.12.2014 ft 531 dt 24.12.2014 s 18614430 fh 11 dt 24.12.2014
  Federata Shqipetare e Gjimnastikes (3535) C.C.S. OFFICE Tirane 9,700 2014-12-24 2014-12-29 10510112102014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011210, federata e gjimnastikesbbl kartolina up 13 dt 22.12.2014 pv f5 dt 23.12.2014 ft 4756 dt 23.12.2014 s 125441982 fh 14 dt 23.12.2014 vend 19 d 26.5.2014
  Federata e Shahut (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 39,600 2014-12-26 2014-12-29 6610112192014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011219, FED shahut pages pjesmarrje mb kryesie urdh 594 dt 24.12.2014 bord 24.12.2014
  Federata Shqipetare e Ciklizmit (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 298,826 2014-12-28 2014-12-29 56101121220141 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit Federata Ciklizmit tat paga m tetor- dhjetor 2014 p me kontr mak shoq
  Federata e Shahut (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 8,100 2014-12-28 2014-12-29 6510112192014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011219, FED pages gjyqtarie urdh 594 dt 24.12.2014 ord 24.12.2014
  Federata e Shahut (3535) BANKA CREDINS Tirane 14,285 2014-12-28 2014-12-29 6810112192014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011219, FED shahut trajtim ushq urdh 594 dt 24.12.2014 bord 26.12.2014
  Federata Shqipetare e Notit (3535) BLERINA KAPEDANI Tirane 9,778 2014-12-19 2014-12-29 7110112082014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011208, FED E NOTIT shp stampimi urdh 111 dt 16.12.2014 up 10 dt 17.11.2014 pv f 5 dt 20.11..2014 ft 185 dt 20.11.2014 s 5951585
  Federata Shqipetare e Ciklizmit (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 19,080 2014-12-28 2014-12-29 55101121220141 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit Federata Ciklizmit dieta honorare urdh211 dt 26.12.2014 bord 26.12.2014