Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All All All 18,176,938.00 20 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Qarku Vlore (3737) SHOQ E TE VERBERVE TE SHQIPERISE Vlore 50,000 2014-12-22 2014-12-23 27120370012014 Transferta per shoqerite e te verberve 2037001 K QARKUT SHOQATA ETE VERBERVE VLORE
  Qarku Vlore (3737) SHOQ E TE VERBERVE TE SHQIPERISE Vlore 50,000 2014-12-22 2014-12-23 27220370012014 Transferta per shoqerite e te verberve 2037001 K QARKUT SHOQATA ETE VERBERVE VLORE
  Qarku Korçe (1515) SHOQ E TE VERBERVE TE SHQIPERISE Korçe 50,000 2014-12-15 2014-12-16 31620150012014 Transferta per shoqerite e te verberve K QARKUT KONTRIBUT PER SHOQ.E TE VERBERVE DECOLL
  Qarku Korçe (1515) SHOQ E TE VERBERVE TE SHQIPERISE Korçe 50,000 2014-12-15 2014-12-16 31520150012014 Transferta per shoqerite e te verberve K QARKUT KONTRIBUT PER SHOQ.E TE VERBERVE ERSEKE
  Qarku Korçe (1515) SHOQ E TE VERBERVE TE SHQIPERISE Korçe 100,000 2014-12-15 2014-12-16 31320150012014 Transferta per shoqerite e te verberve K QARKUT KONTRIBUT PER SHOQ.E TE VERBERVE KORCE
  Qarku Korçe (1515) SHOQ E TE VERBERVE TE SHQIPERISE Korçe 100,000 2014-12-15 2014-12-16 31420150012014 Transferta per shoqerite e te verberve K QARKUT KONTRIBUT PER SHOQ.E TE VERBERVE POGRADEC
  QKR Verberve (3535) QENDRA K.R.V.SH. Tirane 4,316,099 2014-10-08 2014-10-09 1010250992014 Transferta per shoqerite e te verberve 1025099 q k verbeerve .sit shpenz shp,dt 6.10.2014
  Qarku Vlore (3737) SHOQ E TE VERBERVE TE SHQIPERISE Vlore 100,000 2014-10-08 2014-10-08 18720370012014 Transferta per shoqerite e te verberve 2037001 K QARKUT SHOQATA ETE VERBERVE SARANDE -DELVINE
  Qarku Vlore (3737) SHOQ E TE VERBERVE TE SHQIPERISE Vlore 100,000 2014-10-08 2014-10-08 18620370012014 Transferta per shoqerite e te verberve 2037001 K QARKUT SHOQATA ETE VERBERVE VLORE
  QKR Verberve (3535) QENDRA K.R.V.SH. Tirane 1,136,269 2014-09-03 2014-09-03 910250992014 Transferta per shoqerite e te verberve 1025099 q k verbeerve sit shp gusht sh 02.09.2014 sit 2.9.2014
  QKR Verberve (3535) QENDRA K.R.V.SH. Tirane 1,535,247 2014-08-05 2014-08-06 8 10250992014 Transferta per shoqerite e te verberve 1025099 q k verbeerve urdher nr 89/1 dt1.8.2014 SIT 1.8.2014 sit korrik 2014
  Qarku Shkoder (3333) SHOQ E TE VERBERVE TE SHQIPERISE Shkoder 250,000 2014-07-21 2014-07-21 15620330012014 Transferta per shoqerite e te verberve KESHILLI QARKUT SHKODER TRANSFERTE KESHILLI I QARKUT
  QKR Verberve (3535) QENDRA K.R.V.SH. Tirane 1,847,967 2014-07-10 2014-07-10 7 10250992014 Transferta per shoqerite e te verberve 1025099 q k verbeerve urdher nr 85/1 dt09.07.2014,.sit shpenz nr 85 dt 09.07.2014 shp, paga , tatime sig shoq qershor 2014
  Komuna Miras (1505) SHOQ E TE VERBERVE TE SHQIPERISE Devoll 30,000 2014-06-25 2014-06-25 15923350012014 Transferta per shoqerite e te verberve KOMUNA MIRAS PER SHOQATEN E TE VERBERVE TE SHQIPERISE MBESHTETJE PER SHOQATEN
  Qarku Diber (0606) SHOQ E TE VERBERVE TE SHQIPERISE Diber 150,000 2014-06-13 2014-06-19 8820460012014 Transferta per shoqerite e te verberve K.QARKUT 2046001 KESHILLI KORFINATIV PER TE VERBERIT PER VITIN 2014
  QKR Verberve (3535) QENDRA K.R.V.SH. Tirane 3,185,899 2014-06-06 2014-06-06 6 10250992014 Transferta per shoqerite e te verberve 1025099 q k verbeerve urdher nr 69 dt04.06.2014,.sit shpenz shp, paga , tatime sig shoq maj 2014
  Qarku Tirane (3535) SHOQ E TE VERBERVE TE SHQIPERISE Tirane 150,000 2014-05-23 2014-05-26 71 2035001 2014 Transferta per shoqerite e te verberve Kesh Qarkut lik shoq verberve ,VKQ nr 176 dt 04.02.2014,kerkese shoqate nr 8/1 dt 14.05.2014,situacion 2014
  Qarku Tirane (3535) SHOQ E TE VERBERVE TE SHQIPERISE Tirane 450,000 2014-05-23 2014-05-26 90 2035001 2014 Transferta per shoqerite e te verberve Kesh Qarkut lik shoq verberve ,VKQ nr 176 dt 04.02.2014,kerkese shoqate nr 5 dt 29.01.2014,situacion 2014
  QKR Verberve (3535) QENDRA K.R.V.SH. Tirane 1,734,428 2014-05-06 2014-05-07 5 10250992014 Transferta per shoqerite e te verberve 1025099 q k verbeerve .sit shpenz shp, paga , tatime sig shoq prill 2014
  QKR Verberve (3535) QENDRA K.R.V.SH. Tirane 2,791,029 2014-04-07 2014-04-07 410250992014 Transferta per shoqerite e te verberve 1025099 q k verbeerve .sit shpenz shp, paga , tatime sig shoq mars 2014
  • < Më para
  • 1
  • Më pas >