Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All All All 209,837,108.00 2,217 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Zyra e Punes Elbasan (0808) ARDIT SHABANAJ Elbasan 8,465 2014-12-30 2014-12-31 31510250082014 Subvencion per te nxitur punesimin (Paga) Zyra e Punes Elbasan kancelari
  Zyra e Punes Kruje (0716) ERIDION Kruje 11,448 2014-12-30 2014-12-31 26910250162014 Subvencion per te nxitur punesimin (Paga) ZYRA E PUNES KRUJE LIK I FATURES ME NR 124 DT 16.12.2014
  Zyra e Punes Kruje (0716) HOXHA SECURITY Kruje 30,720 2014-12-30 2014-12-31 27010250162014 Subvencion per te nxitur punesimin (Paga) ZYRA E PUNES KRUJE LIK I FATURES ME NR 23 DT 12.12.2014
  Zyra e Punes Kruje (0716) ERIDION Kruje 117,598 2014-12-30 2014-12-31 27210250162014 Subvencion per te nxitur punesimin (Paga) ZYRA E PUNES KRUJE LIK I FATURES ME NR 138 DT 30.12.2014
  Zyra e Punes Kruje (0716) MAGRIP BANA Kruje 25,200 2014-12-30 2014-12-31 27110250162014 Subvencion per te nxitur punesimin (Paga) ZYRA E PUNES KRUJE LIK I FATURES ME NR 501 DT 26.12.2014
  Zyra e Punes Lezhe (2020) "I.N.C.A. NORD FISH" Lezhe 38,095 2014-12-29 2014-12-31 25310250202014 Subvencion per te nxitur punesimin (Paga) ZYRA RAJONALE E PUNESIMIT PAG NXITJE PUINESIMI SIPAS PROGRAMIT
  Zyra e Punes Shkoder (3333) DEGA TATIM - TAKSA SHKODER Shkoder 3,434 2014-12-30 2014-12-31 65010250332014 Subvencion per te nxitur punesimin (Paga) ZYRA PUNES SHKODER NXITJE PUNESIMI SIG SHEND NR SERIAL K76814004R47Y01F SUBJEKTI ERMIRA SHIMAJ
  Zyra e Punes Shkoder (3333) DEGA TATIM - TAKSA SHKODER Shkoder 2,907 2014-12-30 2014-12-31 64710250332014 Subvencion per te nxitur punesimin (Paga) ZYRA PUNES SHKODER NXITJE PUNESEMI SIG SHEND NR SERIAL J76705005W47Y01B SUBJEKTI FELIX M
  Zyra e Punes Shkoder (3333) BANKA KOMBETARE TREGTARE Shkoder 19,536 2014-12-30 2014-12-31 56510250332014 Subvencion per te nxitur punesimin (Paga) ZYRA PUNES SHKODER NXITJE PUNESIMI PAGE PER 2 PERSONA SUBJEKTI ERMIRA SHIMAJ
  Zyra e Punes Shkoder (3333) DEGA TATIM - TAKSA SHKODER Shkoder 19,710 2014-12-30 2014-12-31 64810250332014 Subvencion per te nxitur punesimin (Paga) ZYRA PUNES SHKODER NXITJE PUNESEMI SIG SHOQ NR SERIAL J76705005W47Y01B SUBJEKTI FELIX M
  Zyra e Punes Shkoder (3333) FELIX.M Shkoder 95,904 2014-12-30 2014-12-31 64610250332014 Subvencion per te nxitur punesimin (Paga) ZYRA PUNES SHKODER NXITJE PUNESEMI PAGE SUBJEKTI FELIX M
  Zyra e Punes Shkoder (3333) DEGA TATIM - TAKSA SHKODER Shkoder 25,460 2014-12-30 2014-12-31 64910250332014 Subvencion per te nxitur punesimin (Paga) zura punes shkoder nxitje punesimi NR SERIAL K76814004R47Y01F SIG SHOQ SUBJEKTI ERMIR SHIMAJ
  Zyra e Punes Tirane (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 20,550 2014-12-30 2014-12-31 68410250352014 Subvencion per te nxitur punesimin (Paga) ZYRA E PUNES. lik subvension per nxitje punesimi urdher dt 29.12.2014, sipas VKM -ve ne fuqi
  Zyra e Punes Tirane (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 385,000 2014-12-30 2014-12-31 60410250352014 Subvencion per te nxitur punesimin (Paga) ZYRA E PUNES. lik subvension per nxitje punesimi urdher dt 18.12.2014, sipas VKM -ve ne fuqi
  Zyra e Punes Tirane (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 20,550 2014-12-30 2014-12-31 68610250352014 Subvencion per te nxitur punesimin (Paga) ZYRA E PUNES. lik subvension per nxitje punesimi urdher dt 17.10.2014, sipas VKM -ve ne fuqi
  Zyra e Punes Tirane (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 20,550 2014-12-30 2014-12-31 68510250352014 Subvencion per te nxitur punesimin (Paga) ZYRA E PUNES. lik subvension per nxitje punesimi urdher dt 29.12.2014, sipas VKM -ve ne fuqi
  Zyra e Punes Tirane (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 170,000 2014-12-30 2014-12-31 67910250352014 Subvencion per te nxitur punesimin (Paga) ZYRA E PUNES. lik subvension per nxitje punesimi urdher dt 29.12.2014, sipas VKM -ve ne fuqi
  Zyra e Punes Tirane (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 385,000 2014-12-30 2014-12-31 68110250352014 Subvencion per te nxitur punesimin (Paga) ZYRA E PUNES. lik subvension per nxitje punesimi urdher dt 26.12.2014, sipas VKM -ve ne fuqi
  Zyra e Punes Tirane (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 117,216 2014-12-30 2014-12-31 67810250352014 Subvencion per te nxitur punesimin (Paga) ZYRA E PUNES. lik subvension per nxitje punesimi urdher dt 26.12.2014, sipas VKM -ve ne fuqi
  Zyra e Punes Tirane (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 117,216 2014-12-30 2014-12-31 60210250352014 Subvencion per te nxitur punesimin (Paga) ZYRA E PUNES. lik subvension per nxitje punesimi urdher dt 26.12.2014, sipas VKM -ve ne fuqi