Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All All All 124,342,405.00 37 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Komuna Bushat (3333) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Shkoder 3,532,256 2014-12-24 2014-12-26 30627640012014 Subvencione per diference cmimi te tjera te ngjashme 2764001 KONTRATE B65039 B65060 B95147B65054 B65045 B65045 B65053 B41582 B70634 B65058 B70670 B65059 B65044 B65057 B65037 B65056 B65055 B65042 B65041 B 65043
  Zyra e Punes Diber (0606) BURHAN SELISHTA Diber 9,980 2014-12-23 2014-12-24 18810250062014 Subvencione per diference cmimi te tjera te ngjashme ZYRA E PUNES 1025006 MATERIALE PASTRIMI FAT NR 21 DATE 08.12.14
  Zyra e Punes Kukes (1818) UNION BANK SHA Kukes 56,000 2014-12-24 2014-12-24 20810250182014 Subvencione per diference cmimi te tjera te ngjashme 1025018 sherbime nentor-dhjetor-2014 Zyra e Punes Kukes
  Komuna Bushat (3333) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Shkoder 111,038 2014-12-22 2014-12-23 29927640012014 Subvencione per diference cmimi te tjera te ngjashme 2764001 KONTRATE B65040-S,65037-S,B67141-S,B95147-S B65039-S,B06541-S,B65042-S B-65060-S B65044-S B65057-S B65058-S B65055-S B65053-S B65054-S B65059-S B65045-S B65043-S B68572-S B65056-S B41582-S NENTOR 2014
  Komuna Bushat (3333) PREKA Shkoder 445,200 2014-12-18 2014-12-19 29827640012014 Subvencione per diference cmimi te tjera te ngjashme KOMUNA BUSHAT RIPARIM ELEKTROPOPA PER UJESJELLESIN FT 16368138 DT 17.12.2014
  Komuna Bushat (3333) E & B Shkoder 900,000 2014-12-15 2014-12-16 29527640012014 Subvencione per diference cmimi te tjera te ngjashme KOMUNA BUSHAT ft 18105824 dt v11.12.2014 ft 18105823 dt 11.12.2014
  Komuna Bushat (3333) BANKA KOMBETARE TREGTARE Shkoder 404,928 2014-12-04 2014-12-05 27727640012014 Subvencione per diference cmimi te tjera te ngjashme KOMUNA BUSHAT PAGE
  Bashkia Himare (3737) KLUBI I VOLEJBOLLIT HIMARA Vlore 332,000 2014-12-05 2014-12-05 23321600012014 Subvencione per diference cmimi te tjera te ngjashme 2160001 B HIMARE PAGESE PER SHOQATEN E VOLEJBOLLIT
  Sh.A. Ujesjelles-Kanalizime Pogradec (1529) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Pogradec 985,730 2014-11-25 2014-11-26 221360182014 Subvencione per diference cmimi te tjera te ngjashme 2136018 UJESJELLESI POGRADEC LIK ENERGJI KON= A3993 TETOR 2014 DT 11.11.2014 FAT= 617933067
  Sh.A. Ujesjelles-Kanalizime Lezhe (2020) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Lezhe 8,000,000 2014-10-07 2014-11-25 321270092014 Subvencione per diference cmimi te tjera te ngjashme 2127009 NDERM UJSJELLSIT LEZHE LIK FAT.MAJ 2014 PER CONTR.D17466,D17467,C17468,C9338,D17409,D17469,C9778,C9712 QERSHOR 2014
  Bashkia Himare (3737) KLUBI I VOLEJBOLLIT HIMARA Vlore 323,500 2014-11-19 2014-11-19 21721600012014 Subvencione per diference cmimi te tjera te ngjashme 2160001 B HIMARE PAGESE PER SHOQATEN E VOLEJBOLLIT
  Sh.A. Ujesjelles-Kanalizime Diber (0606) DREJTORIA TATIMEVE DIBER Diber 212,887 2014-11-12 2014-11-13 0821060122014 Subvencione per diference cmimi te tjera te ngjashme SHA.UJESJELLESI PESHKOPI 2106012lik.pjesor sig shoq. tetor 2014
  Bashkia Berat (0202) FK TOMORI 1923 Berat 1,200,000 2014-11-11 2014-11-11 64921020012014 Subvencione per diference cmimi te tjera te ngjashme Bashkia Berat 2102001,detyrim financiar
  Komuna Bushat (3333) BANKA KOMBETARE TREGTARE Shkoder 383,616 2014-11-05 2014-11-06 24627640012014 Subvencione per diference cmimi te tjera te ngjashme KOMUNA BUSHAT PAGA ME SUBVECION
  Sh.A. Ujesjelles-Kanalizime Durres (0707) SH. A. UJESJELLES KANALIZIME DURRES Durres 50,000,000 2014-10-28 2014-10-29 321070182014 Subvencione per diference cmimi te tjera te ngjashme SUBVENCION UJESJELLESI SIPAS SITUACIONIT ,3929325 PER ENERGJI PER OSHEE LAC, 3496856 PER OSSHEE DURRES, 7174270 DIMEX ,24573819 PAGA DHE SIG. ,7825730 PER 2ATSHPK , 3000000 PER KRIJON SHPK/ TDO 0707/ SH.A UJESJELLES KANALIZIME/ KOD 2107018
  Bashkia Himare (3737) KLUBI I VOLEJBOLLIT HIMARA Vlore 218,500 2014-10-27 2014-10-27 20621600012014 Subvencione per diference cmimi te tjera te ngjashme 2160001 B HIMARE PAGESE PER SHOQATEN E VOLEJBOLLIT
  Sh.A. Ujesjelles-Kanalizime Pogradec (1529) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Pogradec 2,014,270 2014-10-23 2014-10-24 121360182014 Subvencione per diference cmimi te tjera te ngjashme 2136018 UJESJELLESI POGRADEC LIK ENERGJI KON= 3992/1585/3967/3989/42587/3993/7455/25165/25164/25166/43460 SHTATOR 2014 DT 12.10.2014
  Bashkia Berat (0202) FK TOMORI 1923 Berat 1,500,000 2014-10-09 2014-10-09 60021020012014 Subvencione per diference cmimi te tjera te ngjashme Bashkia Berat 2102001,detyrim financiar
  Sh.A. Ujesjelles-Kanalizime Lezhe (2020) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Lezhe 10,000,000 2014-09-23 2014-09-24 221270092014 Subvencione per diference cmimi te tjera te ngjashme 2127009 NDERM UJSJELLSIT LEZHE LIK FAT.mars,prill,maj 2014 per contr.D17466,D17467,D17468,C9338,D17409,D177469,C9778,C9712
  Bashkia Berat (0202) FK TOMORI 1923 Berat 500,000 2014-09-16 2014-09-17 54321020012014 Subvencione per diference cmimi te tjera te ngjashme bashkia berat detyrim financiar per FK Tomori 1923 berat