Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All All All 10,237,854.00 27 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Zyra e Punes Fier (0909) BANKA CREDINS Fier 1,152,624 2014-12-16 2014-12-17 043410250092014 Subvencione per cmimin e energjine elektrike te importuar Zyra e punes 1025009 paga nxitje punesimi Blue Sky
  Zyra e Punes Fier (0909) RAIFFEISEN BANK SH.A Fier 117,216 2014-12-16 2014-12-17 43110250092014 Subvencione per cmimin e energjine elektrike te importuar Zyra e punes 1025009 paga nxitje punesimi I XH Isufi
  Zyra e Punes Fier (0909) BANKA E TIRANES Fier 390,720 2014-12-16 2014-12-17 43310250092014 Subvencione per cmimin e energjine elektrike te importuar Zyra e punes 1025009 paga nxitje punesimi SPEKTRI
  Zyra e Punes Fier (0909) UNION BANK SHA Fier 605,616 2014-12-16 2014-12-17 43210250092014 Subvencione per cmimin e energjine elektrike te importuar Zyra e punes 1025009 paga nxitje punesimi I XH Isufi
  Zyra e Punes Fier (0909) VENETO BANKA Fier 1,777,776 2014-12-16 2014-12-17 43010250092014 Subvencione per cmimin e energjine elektrike te importuar Zyra e punes 1025009 paga nxitje punesimi PICARI
  Zyra e Punes Fier (0909) DEGA E TATIMEVE FIER Fier 20,083 2014-12-15 2014-12-15 40610250092014 Subvencione per cmimin e energjine elektrike te importuar Zr.Punes 1025009 sigurime shoqerore per Heko construction
  Zyra e Punes Fier (0909) DEGA E TATIMEVE FIER Fier 3,096 2014-12-15 2014-12-15 40710250092014 Subvencione per cmimin e energjine elektrike te importuar Zr.Punes 1025009 sigurime shendetesore per heko construction
  Zyra e Punes Fier (0909) RAIFFEISEN BANK SH.A Fier 117,216 2014-12-10 2014-12-10 38910250092014 Subvencione per cmimin e energjine elektrike te importuar ZR.Punes 1025009 nxitje punesimi per HEKO Konstroction
  Zyra e Punes Fier (0909) UNION BANK SHA Fier 605,616 2014-12-10 2014-12-10 38910250092014 Subvencione per cmimin e energjine elektrike te importuar ZR.Punes 1025009 nxitje punesimi per "I XH Isufi"
  Zyra e Punes Fier (0909) VENETO BANKA Fier 1,777,776 2014-12-10 2014-12-10 38610250092014 Subvencione per cmimin e energjine elektrike te importuar ZR.Punes 1025009 nxitje punesimi per picarin
  Zyra e Punes Fier (0909) BANKA E TIRANES Fier 390,720 2014-12-10 2014-12-10 39210250092014 Subvencione per cmimin e energjine elektrike te importuar ZR.Punes 1025009 nxitje punesimi per SPEKTRI
  Zyra e Punes Fier (0909) BANKA CREDINS Fier 1,152,624 2014-12-10 2014-12-10 39310250092014 Subvencione per cmimin e energjine elektrike te importuar ZR.Punes 1025009 nxitje punesimi Blue sky
  Zyra e Punes Fier (0909) DEGA E TATIMEVE FIER Fier 2,244 2014-09-10 2014-09-11 221810250092014 Subvencione per cmimin e energjine elektrike te importuar ZR.Punes 1025009 sigurime shendetesore per nxitje punesimi
  Zyra e Punes Fier (0909) DEGA E TATIMEVE FIER Fier 19,800 2014-09-10 2014-09-11 021810250092014 Subvencione per cmimin e energjine elektrike te importuar ZR.Punes 1025009 sigurime shoqerore per nxitje punesimi
  Zyra e Punes Fier (0909) DEGA E TATIMEVE FIER Fier 1,819 2014-08-06 2014-08-06 13810250092014 Subvencione per cmimin e energjine elektrike te importuar ZR punes 1025009 sigurim shoqeror diferenc e muajit korrik
  Zyra e Punes Fier (0909) RAIFFEISEN BANK SH.A Fier 21,172 2014-07-17 2014-07-17 15210250092014 Subvencione per cmimin e energjine elektrike te importuar ZR.Punes1025009 pagesa studenteve Bashkia Patos
  Zyra e Punes Fier (0909) DEGA E TATIMEVE FIER Fier 20,400 2014-07-14 2014-07-15 1401110250092014 Subvencione per cmimin e energjine elektrike te importuar KONTR QERSHOR 2014 BLUE SKY ZYRA E PUNES FIER
  Zyra e Punes Fier (0909) DEGA E TATIMEVE FIER Fier 1,054 2014-07-14 2014-07-15 143110250092014 Subvencione per cmimin e energjine elektrike te importuar KONTR QERSHOR 2014 I XH ISUFI ZYRA E PUNES FIER
  Zyra e Punes Fier (0909) DEGA E TATIMEVE FIER Fier 3,094 2014-07-14 2014-07-15 144110250092014 Subvencione per cmimin e energjine elektrike te importuar KONTR QERSHOR 2014 PICARI ZYRA E PUNES FIER
  Zyra e Punes Fier (0909) DEGA E TATIMEVE FIER Fier 4,630 2014-07-14 2014-07-15 141110250092014 Subvencione per cmimin e energjine elektrike te importuar KONTR QERSHOR 2014 SPEKTRI ZYRA E PUNES FIER