Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All All All 1,461,338,096.00 2,627 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Bashkia Berat (0202) SEKTORI I TATIMEVE TE TJERA BERAT Berat 1,000 2014-12-30 2014-12-31 77221020012014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative Bashkia Berat 2102001,tatim ne burim
  Bashkia Berat (0202) RAIFFEISEN BANK SH.A Berat 4 2014-12-30 2014-12-31 78221020012014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative Bashkia Berat 2102001,likujdim komision banke
  Qendra Ekonomike Kultures (0202) SEKTORI I TATIMEVE TE TJERA BERAT Berat 3,000 2014-12-30 2014-12-31 34521020062014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative Qendra Kulturore 2102006 tatim ne burim
  Bashkia Berat (0202) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Berat 9,000 2014-12-30 2014-12-31 77121020012014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative Bashkia Berat 2102001,pagese per Josif Mio
  Qendra Ekonomike Kultures (0202) RAIFFEISEN BANK SH.A Berat 27,000 2014-12-30 2014-12-31 34421020062014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative Qendra Kulturore 2102006 pagese per aktivitete ,java artistike
  Bashkia Durres (0707) DEGA TATIM TAKSA DURRES Durres 23,100 2014-12-30 2014-12-31 70421070012014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative 2107001 BASHKIA DURRES TATIM NE BURIMKESHILLI I LICENCAVE BORDERO 30.12.2014
  Bashkia Durres (0707) RAIFFEISEN BANK SH.A Durres 4 2014-12-30 2014-12-31 69921070012014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative 2107001 BASHKIA DURRES KOMISION KTHIMI BANKE PER INTERALBANIA VIENA NR REFERENCES 51057377 DT 18.11.2014 PER SHUMEN 59520
  Bashkia Durres (0707) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Durres 40,950 2014-12-30 2014-12-31 70121070012014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative 2107001 BASHKIA DURRES KESHILLI I LICENCAVE BORDERO 30.12.2014
  Bashkia Durres (0707) DEGA TATIM TAKSA DURRES Durres 4,550 2014-12-30 2014-12-31 70221070012014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative 2107001 BASHKIA DURRES TATIM NE BURIMKESHILLI I LICENCAVE BORDERO 30.12.2014
  Bashkia Durres (0707) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Durres 207,900 2014-12-30 2014-12-31 70321070012014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative 2107001 BASHKIA DURRES KESHILLI I LICENCAVE BORDERO 30.12.2014
  Komuna Gostime (0808) DEGA TATIME ELBASAN Elbasan 10,000 2014-12-31 2014-12-31 31023830012014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative DETYRIM SIG.SHOQ.NIPT.K52905230M48401I KOMUNA GOSTIME
  Spitali Fier (0909) UNIVERS - ALB Fier 3,260,364 2014-12-30 2014-12-31 88810130172014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative DIALIZA SPITALI FIER
  Komuna Mbrostare (0909) "ABCOM" Fier 5,100 2014-12-31 2014-12-31 57824100012014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative K Mbrostar Fier 2410001 likujdim fature
  Komuna Odrie (1111) LORENC LAZO Gjirokaster 9,300 2014-12-30 2014-12-31 13024460012014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative 2446001 0000000 2446001 KOMUNA ODRIE 2446001, BLERJE KARTOLINA, PV FORMATI NR 5 DT 29.12.2014, UP NR 31 DT 26.12.2014, FATURA NR 187 DT 29.12.2014, NR SERIAL 17692421
  Komuna Dropull I Siperm (1111) LORENC LAZO Gjirokaster 143,500 2014-12-30 2014-12-31 25924530012014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative 2453001 KOMUNA VRISERA dhurata per shkollen. fat tat 186 seria 17692420 up 44 19.12.2014.ftese per oferte, formular i ofertes
  Bashkia Gramsh (0810) ARJOLA DERVISHI Gramsh 86,981 2014-12-30 2014-12-31 80121140012014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative 2114001 Fat.nr.5 dt:19.12.2014 nga Bashkia Gramsh
  Bashkia Gramsh (0810) ARJOLA DERVISHI Gramsh 4,019 2014-12-30 2014-12-31 801/121140012014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative 2114001 Fat.nr.05 dt:19.12.2014 nga Bashkia Gramsh
  Drejtoria Arsimore Kukes (1818) PERPARIM ELEZI Kukes 40,000 2014-12-30 2014-12-31 31710110182014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative materiale ft 5440091,5440092,5440093 ,5440095dt22.12.2014 Dr.Arsimore Kukes
  Komuna Dajc (2020) LINDA-80 Lezhe 1,999,800 2014-12-30 2014-12-31 11925770012014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative KOM DAJÇ PAG FAT NR 80 DT 22.12.2014
  Gjykata e rrethit Lezhe (2020) JETAS Lezhe 34,800 2014-12-30 2014-12-31 16710290272014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative GJYKATA LEZHE PAG FAT NR 22 DT 24.12.2014